Gluténmentes kukoricás kenyér
  • 120gr kukorica liszt
  • 120gr gluténmentes zabliszt
  • 1 zacskó sütőpor
  • 1 ek cukor
  • 150ml mandula tej
  • 50ml növényi olaj
  • 4 tojás
  • 1ek napraforgó mag
  • 1ek tökmag


  1. Melegítsük elő a sütőt 180 fokra.
  2. Olajozzuk ki a sütőformánkat.
  3. Keverjük össze a liszteket, a sót, a sütőport.
  4. Habverővel alacsony fokozaton keverjük össze a tojásokat, a tejet, a cukrot és az olajat.
  5. Adjuk hozzá a száraz alapanyagokat és dolgozzuk össze
  6. Keverjük bele magvakat.
  7. Öntsük át a sütőformába.
  8. Süssük 50 percig. Tűpróbával nézzük meg, hogy jó-e már