Új hozzászólás:
Név:
Email:
Hozzászólás:

Kérem írja be az eredményt: 7+2=


#3925 név: Kováts Ildikó email: kovatsildiko.8@gmail.com 2020/5/3 - 8:46
a vendégkönyv, olyan elavult,mint a Kriston tréningen régebben a gyakorlást segítendő, ajándékba kapott Cd. a hanganyaggal... a f.b.oldalunkon zajlik az élet mostanság, ha gondolod, néz be oda...


#3924 név: Kováts Ildikó email: kovats.ildiko@pillangos-haz.hu 2019/8/12 - 9:16
Szeptembertől ELADÓ! https://www.facebook.com/pillangoshaz/


#3921 név: Nagy Beatrix email: nagy.trixi08@gmail.com 2016/8/12 - 12:40
Ildikó ! Nagyon köszönöm,hogy "hazatérhettem " Hozzátok! Nagy Ölelés!


#3920 név: Laci email: 2015/8/28 - 20:53
Ismét visszatértünk a Pillangós házba már hárman :) A féléves kislányunk is otthonosan érezte magát az itt töltött napok alatt. Amikor megérkeztünk kimerülten, karikás szemekkel léptem be a kapun. Gyorsan töltődtünk (a legnagyobb kánikula ellenére is kellemesen hűvös udvarban és szobában) majd egy csodálatos csontkovácsolás után testileg- lelkileg újjászületve tértem haza. Párom pedig kineziológiai kezelés után felszabadultan folytatja a harcot mindennapok kihívásaival. Köszönjük!


#3919 név: Váradi Andrea email: szeal@freemail.hu 2015/3/14 - 14:55
Kedves Ildikó!Minden alkalommal kapok valami újat a Pillangós-házban!Imádom az ottani energiákat!!!Úgy éreztük,mintha ott valóban OTTHON lettünk volna!Köszönünk mindent!Andi& Tamás


#3918 név: István email: yeshe@freemail.hu 2014/9/28 - 17:29
Kedves Ildikó! Nagyon szépen köszönjük a vendéglátást, a kedvességet, a beszélgetést. Én külön köszönöm az oldást. Nagyon jól éreztük magunkat. Ajánlom másoknak is a Pillangós-házat. István és Ibolya


#3917 név: Viki és András email: vikicsek2@gmail.com 2014/5/11 - 19:16
Kedves Ildikó! Nagyon szépen köszönjük, hogy Nálad tölthettük el a májusi elsejei hosszú hétvégét, csodálatosan jó volt. Remek programokkal várt minket a város, a Pillangós ház a megfelelő hely ha nyugodtan szeretne valaki pihenni. 2 nagyon szeretni való kutyus és egy cicus is remek "lakótársak" voltak. Csak ajánlani tudjuk, remélem lehetőségünk lesz még találkozni. :)


#3898 név: Polgári Erika email: polgarierika@gmail.com 2013/9/25 - 18:1
Kedves Ildikó! Már harmadszor voltam nálad és egyre nehezebb a távozás erről a kis béke szigetről.Nem tudok betelni a sokféle apró szépséggel,melyek igazi tündérkertté teszik a helyet. Legutóbb nem csak feltöltődnöm sikerült, hanem remek döntéseket is tudtam hozni a vállalkozásomhoz, nagyon hatékony volt a nálad töltött idő, hálás vagyok minden percéért! :)


#3897 név: Márti és Gábor email: botimami@gmail.com 2013/9/22 - 20:36
Kedves Ildikó! Tökéletes hétvégét töltöttünk nálad. Tudtuk, hogy jó lesz, de ez annál is több volt. Otthon éreztük magunkat a ház a kert minden csücskében. A levendulás szoba este a gyertyafényben egy csoda! Imádtam! Mindent köszönünk. Jövünk még!


#3896 név: Szilas email: szilasjudit@gmail.com 2013/8/14 - 19:22
Kedves Mindenki!Csodálatos 3 napot töltöttem a Pillangós-házban.A szobák elragadóak és nagyon békések.Tökéletes pihenő és feltöltődő hely.Ildikó vendégszeretete és kedvessége pedig ha lehet, akkor még otthonosabbá varázsolja a légkört.Úgy érzem nem túlzok ha azt írom, hogy egy kis kuriózum a ház.Öröm volt ott lenni!Mindent köszönök még egyszer!Mindenkinek teljes szívből és őszinte szeretettel ajánlom!!!!


#3895 név: pANNA és Laca email: badi.anna@gmail.com 2013/5/14 - 11:35
Kedves Ildikó és Mindenki aki olvassa! Köszönjük mindazt a kedvességet, gondoskodást mellyel fogadtál és körül vettél Bennünket! Csodálatos kis fészket hoztál létre, ahol igazán lehetőség van pihenni, kikapcsolódni, egymásra figyelni... (Én pl. személy szerint direkt élveztem, hogy nincs TV :) megj.: pANNA) Kívánunk Minden utánunk érkezőnek ugyan olyan kellemes napokat, pihenést, kikapcsolódást és mérhetetlen szeretetet, amiben nekünk volt részünk :) Jó egészséget, erőt, hitet, kitartást kívánunk a további munkálkodásodhoz Ildikó! Mindig jó érzéssel a szívünkben gondolunk vissza a Nálad töltött napokra, és terveink szerint még visszalátogatunk Hozzád :) Köszönünk mindent: pANNA és Laca


#3894 név: Szilveszter Ágnes email: damk@citromail.hu 2012/11/6 - 12:10
:) "OTTHON" Ha bárki elvonulni,megnyugodni,feltöltődni vagy csak "szeretetre"(!!!) vágyik,keressétek Ildikót a Pillangós-házban!!! Köszönöm!


#3893 név: Mudra Zita email: maatiz@gmail.com 2012/10/31 - 14:37
Kedves Mindenki! Bár még csak fél nap telt azóta, hogy haza érkeztem Visegrádról, Budapestre, de a szívem már is vissza vágyna. Ildikó olyan szeretettel fogadott, mintha haza érkeztem volna. A háza és az egész kert egy kis tündér-i hely :-) Azok számára, akik békére és nyugalomra vágynak úgy érzem, hogy ideális. Két napot töltöttem el Ildikónál. Bár első nap ködös és nyiros idő volt, mégis jól esett a parton sétálgatni. A második napon azonban gyönyörűen sütött a nap. Elvonulni jöttem ide és nem vágytam másra, mint a parton nagyokat sétálni és nézni a vizet. Az erdő pedig csodás kilátást ad az egész városra és a Dunára. A hely energiájában érezni lehet a történelmet, az erőt és a békét. Köszönöm :-)


#3892 név: zsanett vivien pásztor email: zsanka6@gmail.com 2012/10/20 - 8:6
jo lehet


#3891 név: Laci email: 2012/8/16 - 20:47
Kedves Ildikó, kedves érdeklődők! Két hét telt el azóta amikor kineziológiai oldáson voltam. Szeretnék beszámolni a tapasztalataimról és ezzel is bátorítani mindenkit aki tervezi, hogy részt vesz egy ilyen kezelésen de nem meri rászánni magát. Azóta megváltozott az életem: úgy is mondhatom, hogy azóta (újra*) élek! * Újra mert talán ennyire felszabadult gyermekkoromban voltam de így utólag átértékelve mindig is "blokkolva" voltam csak életkoroknak megfelelően egyre nagyobb tehert tett rám. Előtte nem volt kedvem sehova menni, ha mentem is nagyon nehezen szántam rá magam. Egyfolytában feszültséget éreztem magamban, tömegiszonyom volt, türelmetlen voltam és irritált sokféle dolog. Rengeteget aludtam de mégis fáradt voltam mindig. Ezzel szemben azóta az alvásidőm lecsökkent napi átlag 6 órára és ez azért ennyi mert alvás helyett élvezem az életet :) , mégsem fáradok el. Jól érzem magam az emberek között és észre sem veszem azokat a környezeti tényezőket amik előtte irritáltak vagy rossz érzést keltettek bennem. A feszültséget felváltotta a belső béke és a kiegyensúlyozottság. A türelmemet még a leg-extrémebb közlekedési helyzetekben sem veszítettem el azóta. Képes vagyok a környezetemben lévő emberekre pozitív hatással lenni (jókedvet teremteni és lecsillapítani őket ha előtörnek belőlük a negatív gondolatok). Köszönöm Ildikó, hogy "meg tanítottál halászni" mert aki halat ad az etet, aki halászni tanít az éltet!


#3890 név: Erika, Laci email: keke2107KUKACfreemailPONThu 2012/8/6 - 21:30
Kedves Ildikó! Amióta először beléptünk a Pillangós ház kapuján teljesen magával ragadott minket a csodaszép udvar, a ház, a harmónia és a vendégszeretet. Így határoztuk el, hogy itt töltjük a nyári pihenésünket. Mindenkinek ajánlani tudjuk, mert a Pillangós ház vendégének lenni többet jelent, mint pihenni. Ezt nehéz szavakkal leírni, ezt meg kell tapasztalni, mint a kineziológiai kezelést Ildikónál, ami csodákat tesz az emberrel. A kánikulában is hűst adó fák alatt való beszélgetések során észre sem vettük az idő repülését. Nagyon kedves társasággal ismerkedtünk össze. Az udvar "négylábú" lakói is nagyon kedvesek voltak, külön köszönet Csutkának a sok hintázásért :) Rengeteg élménnyel gazdagodtunk a Fellegvárban, a Pilisben és a Börzsönyben való kirándulások során. Ezernyi csodát és rejtélyt tartogat a Pilis-hegység és nagy élmény volt találkozni Aradi Lajossal. Az itt töltött egy hét után mi is pillangóként repültünk vissza a hétköznapokba. Köszönjük a szeretetet, a társalgóban az érdekes olvasnivalókba való betekintést, a finom forrásvizet és még sok-sok mindent!


#3889 név: Bernadett, Erika email: dedikee777@gmail.com 2012/8/4 - 23:56
Kedves Ildikó! Mindenkinek ajánlani tudjuk a Pillangós-házat meleg szívvel megszámlálhatatlan okból kifolyólag. A híres Pilis kutató Aradi Lajos fogadott minket, igazán nagy és izgalmas élmény volt felismerni a szekszárdi barátnőmnek, aki járt az előadásaira. A hely szelleme különleges, felejthetetlen és magával ragadó, akárcsak Ildikó hetedhét megyét túlszárnyaló csodalénye. Két éjszakát aludtunk a házban és kellemes réveteg fogságba ejtett minket. Baráti beszélgetések, Ildikó általi kineziológiai oldás, a rajzos játék és a mandala üzenetek világa által egy kicsit az egész univerzumot bejárhattuk -„Mély víz az ember szájának beszéde, buzogó patak a bölcsességnek kútfeje.” Példabeszédek 18.44 - gyógyító védelmező és gyógyító állat kíséretében. Lajos is és Ildikó is megkérdezte tőlünk, hogy jól aludtunk-e, és mindkettőnknek nagyon jólesett kedves figyelmességük, és igazán nagyon jól pihentünk a behangolt energiákban. Egy kisregényt írhatnék mi minden tetszett még a tea különlegességek, kávéféleségek és forrásvíz, a diófa és tiszafa gyógyereje, a füstölők illata, a társaság, akikkel összevonzódtunk nagyon kellemes volt… - „Mint a vízben egyik orca a másikat megmutatja, úgy egyik embernek szíve a másikat.” Példabeszédek 27.19 - a mindent körülölelő szimbólumok, amelyek egyetlen dolgot üzennek, az újjászületést, a regenerálódást, a csodát, ami az ember, és ami mindenkit összeköt, a Szeretet. Rengeteg látnivaló van a környéken, amit sajnos nem tudtunk bejárni, de nem is bánjuk, mert legalább így lesz mindig újabb ok, amiért visszatérünk:) Nagyon hálásan köszönünk mindent, a figyelmességet, a beszélgetést, a játékokat, a Szeretetet! Mert az ő angyalainak parancsolt felőled, hogy őrizzenek téged minden utadban. Kézen hordoznak téged, hogy meg ne üssed lábadat a kőbe. Zsoltár 91. 11-12


#3888 név: A barátnők email: 2012/7/29 - 11:55
Három napot töltöttünk itt. A szépséges, fákkal, virágokkal teli belső udvar, a két csupa-szív kutya,a cinkék és a vendégszeretet, amiben részesültünk - mind nagyon jólesett! Itt valóban lehet pihenni. Erika, Zsuzsa, Éva és Erika


#3887 név: Csonka Évi email: kiscsocso@freemail.hu 2012/7/20 - 23:40
Kedves Ildikó! Nagyon köszönöm ezt a pár napot, amit itt tölthettem ismét. Ez a hely egyedülálló és tele van szeretettel. Békét és nyugalmat áraszt, ezért nagyon hamar fel lehet itt töltődni, és bánatos vagyok, amikor menni kell, mert nem könnyű elszakadni innen. Szívből ajánlom mindenkinek! :) Évi


#3886 név: Lukács Ágnes email: lukacs.agnes86@freemail.hu 2012/7/13 - 19:0
Kedves Ildikó! Érdeklődnék hogy holnapra egy éjszakára még van Önnél hely 2 felnőtt és egy 5 éves kisfiú számára ? Holnap reggel indulunk Budapestről. Válaszát előre is köszönöm! Lukács Ágnes :)


#3885 név: Szigethy Krisztina email: szigethykrisztina@gmail.com 2012/5/28 - 15:17
Kedves Ildikó! Köszönjük szépen a kedvességet, szeretetet, csendet, nyugalmat, amit kaptunk nálad, tőled. Nehezen indultunk haza, mert a pihenés és a környék vonzott minket, de menni kellett. A kétnapos ottlétünk alatt a pihenés és a feltöltődés sokat segített és rengeteg gondolatot ébresztett. Gratulálunk a Béke szigetéhez, amit létrehoztál, további sikert kívánunk Neked. Puszi: Kriszta és Dani


#3884 név: Kováts Ildikó email: kovast.ildiko@pillangos-haz.hu 2012/4/13 - 9:34
http://www.youtube.com/watch?v=VnyyCVPwHic&feature=relmfu http://www.youtube.com/watch?v=UAsMVKPPAb8 Két kis videó , amit Húsvétkor egy napot nálam töltött vendégem tett fel a netre, kifejezve háláját azért, amit itt kapott.De itt jegyzem meg, hogy olyan jót hoztál Violetta, mint amit vittél, kerek a történet :)


#3882 név: Zsuzsa email: hozsanna@freemail.hu 2011/12/12 - 8:23
Csak megerősíteni tudom, hogy a szeret, béke és nyugalom szigete a Pillangós-ház. Egy nap alatt annyi mindent kaptam, mintha egy hétig ott lettem volna. Köszönöm.


#3880 név: Kováts Ildikó email: kovats.ildiko@pillangos-haz.hu 2011/7/6 - 12:42
Kedves Helga! Köszönöm sorait,ritka hogy az írjon be kedves szavakat aki csak vágyik ide.Jó hírem van: üdülési csekket is elfogadunk ,és öt éj után adunk egyet ajándékba és számos egyénre szobot kedveskedésünk van színte minden egyes vendégünknek.Kováts Ildikó


#3879 név: Stein Helga email: steinhelga85@gmail.com 2011/7/5 - 18:15
Pár éve találtam rá erre a szállásoldalra. Tavaly végre sikerült is eljutnunk Visegrádra, a palotajátékokra is. De sajnos anyagilag nem engedhetjük meg magunknak ezt a szállást, de megígérhetem: nem lesz ez mindig így! Addig nem nyugszom, amíg nem jutok el egy hétre erre a csodálatosan romantikus és jó energiát közvetítő helyre! Ilyen távolságból is érezhető ennek a varázslatos helynek a jótékony hatása! :) Sok vendéget kívánok és sok jó energiát még Ildikónak! Tisztelettel: Stein Helga


#3775 név: Vasné Pacher Andrea email: vapand@gmail.com 2011/6/22 - 14:1
Mindenkinek szeretettel ajánljuk. Ez a ház tényleg mesés.Itt minden a vendégről szól! A zene, a füstölők, a mécsesek, a béke, a nyugalom. Hihetetlen energiákkal lehet feltöltődni. Aki akar pihen, aki akar kirándul, kikapcsolódik, beszélget, de más emberként tér majd haza. Hála Ildikónak és Lajosnak a kezelésekért. Köszönjük! Még visszatérünk!


#3766 név: Végh Andrea email: Andrea.Vegh71@gmail.com 2011/5/30 - 12:21
A nyugalom, a béke és a szeretet szigete Visegrádon a Pillangós ház. Ha valaki szeretne testileg-lelkileg feltöltődni, csak ajánlani tudom ezt a csodás kis barátságos,emberközpontú vendégházat, melyből áradó energia, szeretet központja egy rendkívül kedves, intelligens hölgy, kinek mindenkihez van egy kedves, jó szava, akiből árad az energia, a boldogság....


#3765 név: Kriston Andrea email: krandi@t-online.hu 2011/5/17 - 16:47
Megérkeztünk elbújni a mécsesekkel mesés hangulatúvá festett, izgalmas udvaron át, az illatos, játékos, szerelmes, levendulás szobába, ami Szent György-vonal fölött áll.Ez aztán gondoskodott arról,h lobogjon a tűz. A ház barátságos, csupa ötlet, a háziasszony barátságos, ötletes:)))Visegrád, kirándulás, görkorcsolyázás, elmélkedés, nevetés,virágok, csend, csodák....és ettől erőt kaptunk,h kirepüljünk, mint pillangók....Köszönöm Ildikó!andrea


#3764 név: Éva email: evahunor@yahoo.com 2011/4/12 - 10:36
Visegrád a Dunakanyar szívében elterülő csodálatos város. Ebben az ezer éves városvan van egy hely, amit Pillangós-háznak hívnak.Itt töltöttünk el párommal egy hosszú hétvégét a tavasz első napjaiban,s annyi energiát szívtunk magunkba, hogy még mindig abból töltekezünk a pesti hétköznapokon.A Pillangós-ház nemcsak remek kiindulópont azoknak, akik a Fellegvárba, vagy a környéken szeretnének kirándulni, hanem azoknak is, akik a passzív pihenést választják.A Hely tele van pozitív energiákkal. Beléptünkkor halk klasszikus muzsika fogadott és kellemes füstölő illat járta át a szobánkat.A falon gyönyörű meseszerű életfa képe,mely szemnek,léleknek egyaránt jó érzés volt,csak úgy mint a friss forrásvíz íze,mellyel fogadtak minket.:)A ház kis állatai is a szívünkbe lopták magukat:)Nagyon jól éreztük magunkat, köszönjük szépen Ildikónak a Pillangós-ház háziasszonyának ezt a csí-vel:) töltött hétvégét.Éva


#3763 név: Ipacs gabriella email: ipacsgabi@gmail.com 2011/4/4 - 9:44
1 héttel ez elött is jártam a Pillangós Házban. Nagyon klasszul feltöltődtem női energiával. Örömömre szolgált látni ,a kedvességet,bájt ami körül zengi a helyet.Csak úgy áramlik a jó energia. Kedves Ildi,mindig is köszönhettem neked. Te tanítottál az Avonra, és az életem vezetésére. Köszönöm,hogy nálatok lehettem abban szép és stílusos házikóban. Várom következő találkozásunkat és a májust!! Millió puszi: Gabi


#3762 név: Márti email: marty5@freemail.hu 2011/3/30 - 20:40
Az elmúlt hétvégét a Pillangós-házban töltöttem. Nagyon jól éreztem magam,még életemben ilyen jót sehol nem aludtam, és mellesleg teljesen feltöltődtem pozitív energiával,ami Ildikó kedves személyének és vendégszeretetének is volt köszönhető. Mindenkinek csak ajánlani tudom, hogy tapasztalja meg ezt a csodálatos élményt és próbálja ki a Pillangós-ház által nyújtott lehetőségeket, és saját maga tapasztalja meg mind azt a szépet és jót amit én itt kaptam a hétvége folyamán.Sok szeretettel:Márti


#3761 név: Cseho László email: laszlo.cseho@gmail.com 2011/3/23 - 20:45
Hosszú életem folyamán már sok nagyon jó hotelben aludtam már Londontól Koppenhágáig, de olyan jót mint a Pillangós-házban még sehol sem. Köszönöm/Köszönjük! Szeretettel, László&Inci


#3760 név: Bodó Judit email: jbodo3@gmail.com 2011/1/24 - 18:37
Igazából olyan helyet kerestem, ahol el lehet kicsit bújni a rohanó hétköznapok világából és egyben testileg, szellemileg és lelkileg is fel lehet töltődni. 6 napot töltöttem el a Pillangós-házban és a legjobb választás volt:) Ildikó nagyon kedves, rendkívül pozitív személyiség, olyan mint egy földre szállt angyal. Egy percig sem unatkoztam, barátságos emberekkel találkoztam. Mindenkinek szívből ajánlom, látogassanak el a Pillangós-házba!


#3759 név: Kovács Attila email: kovacs.attila478@upcmail.hu 2010/9/15 - 7:52
Trixi, ez nagyon szép!!! És főleg azért, mert szinte magam elött látom Igit, ahogy lépked Ildikóhoz! Pusz Nektek és persze a Pillangókisasszonnynak!


#3758 név: Trixi email: csilleryne@gmail.com 2010/9/10 - 6:39
Fehér pizsama az éjszakában A pillangós ház lépőkövei még vizesen csillogtak a mécsesekkel megvilágított belsőudvaron. A hófehér pizsamás kisfiú ügyesen szökdécselt rajtuk a konyha irányába.Visszaszólt a szoba felé , hogy ez tényleg az utolsó puszi lesz és vigyáz a ruhájára is. Anyja az ajtóban állva elmosolyodott , miközben tekintete az apró udvart pásztázta. Mintha ezer éve ismerné ezt az udvart. Ölelő , megnyugtató , biztonságos otthon. Ezt érezte már tegnap is amikor a pilisi rokonlátogatás , gombázás után késődélután végre megérkeztek. A ház asszonya szeretettel kalauzolta őket birodalmában . Míg ők ketten körülnéztek a fiúcska már a hintaágyban feküdt Csutkával. Puszilni tanította a kis fekete kutyát. Hagyták ; ez így van jól. Mennyivel könnyebb az ismeretlen hellyel megbarátkozni egy gyereknek ha vannak állatkák akiket babusgathat. Ahogy fürkészte az udvart , Ildikó ajtaja előtt a kosárban megmozdult Boci kutya.Talán meghallotta ahogy a fehér pizsamás visszafelé igyekezett. Bebújt az ágyba a macijával és az odakészített ajándék egérrel. Azt suttogta mégsem viszi haza az ajándékot , mert ez az ő itteni egere és akkor majd visszajöhet hozzá. Anyja megnyugtatta , ide bármikor jöhet Ildikó és a Pillangós ház várni fogja. Már akkor tudta , hogy másnap késve fognak hazaindulni. A ház hangulata őket felnőtteket is rabul ejtette. Ezúton szeretném megköszönni a csodás vakációt Kováts Ildikónak a Pillangós ház háziasszonyának és a Kineziológia lapnak akik megajándékoztak ezzel a nyereménnyel! A történethez még hozzátartozik , hogy a fent említett kisfiú Ignác mégsem akarta a véletlenre bízni a visszatérést. Másnap jó korán reggel akarta ezt Ildivel is közölni. Férjemmel ajtófeszegetésre ébredtünk, mert hát a hét évesnek még feladta a leckét a biztonsági zár. A fehér pizsamás csak úgy mezítláb igyekezett meglógni... Trixi , Attila és Ignác


#3757 név: Pintér család email: picsisz@freemail.hu 2010/8/30 - 16:6
Augusztus elején jártunk a Pillangós-házban. Ezen oldal képei, a bemutatás és bemutatkozás alapján választottam szálláshelyül. A valóságban a ház,a kert , Ildikó háziasszony, Bocika,Csutka, Kajszibarack és Karcsika vendégszeretetét nem tudják visszaaadni a képek, azt meg kell élni ! A gyermekeim nap, mint nap emlegetik ma is a Visegrádi nyaralást. Szeretnének visszamenni, mert a Pillangós-ház hangulata megérintette őket is. Köszönjük a hely varázslatos hangulatát! Csilla, Patrícia és Krisztián


#3756 név: Kovács Attila email: kovacs.attila478@upcmail.hu 2010/8/30 - 14:41
Nem hittem volna, hogy egy panzió ennyire megszerethető! Persze ehhez szükség volt egy igazi tündérkére. Már a fogadtatás teljesen lenyűgözte páromat és engem. Ahogy beléptünk a kapun és elénk jött Ildikó, hihetetlen nyugalom töltötte el bensőnket. Ahogy megmutatta szobánkat, az udvart, a társalgót, egyből tudtuk, hogy jó helyre jöttünk. Na és emellett a sok jó mellett azok a bájus állatkák, hihetetlen volt. És a szoba, az maga volt a romntika és a szenvedély. Pont erre vágytunk párommal, gyertyafény, kellemes zene ... Egyszóval varázslatos élményben volt részünk, amihez Ildikó szívével-lelkével 100%-osan hozzájárult. Még regényt tudnék írni ... Egyszóval köszönünk mindent!!!! És nagyon de nagyon jól éreztük magunkat!!! Ildi és Attila


#3755 név: sophie email: sophie.dirksmeier@gmail.com 2010/8/4 - 18:35
Hello! Could you please send me some information in English about your hostel. We heard good stories about it and are thinking about staying at your place mid august. Thanks in advance. Best regards, Sophie


#3754 név: Krisztina email: 2010/8/2 - 12:34
Nemrég tértünk haza párommal a Pillangós Házból, de máris hiányzik - a köszöntő zene, a füstölők illata, a meghitt szoba, a kutyusok, és mindig mosolygós háziasszonyunk! Remélem, visszatérünk még egyszer ide, Visegrádi élményeink feledhetetlenek számunkra! Jó szívvel ajánlom ezt a helyet mindenkinek! Krisztina


#3753 név: Miliczné Bea email: kekhold67@freemail.hu 2010/7/12 - 12:56
Miért van az,hogy bizonyos helyeken az ember, bár még sohasem járt, mégis úgy érzi, hazaérkezett? Máshol pedig lakhat hosszú éveken át, és valami mégis hiányzik. A Pillangós-ház az előbbi kategória,megkapó,bűbájos,álomszerű.Három napon át élveztük Ildikó vendégszeretetét,köszönet érte.És még valami:kértelek,Ildikó,hogy mesélj majd,ha lesz időnk,a Szent György-vonalról,de ez egy sűrű \"palotajátékos\" hétvége volt,így ez elmaradt.Ezért aztán kénytelenek leszünk hamarosan visszatérni:) Bea és Sanyi a Levendulásból


#3752 név: Mórásné Logodi Marcsi email: logmarcsi@gmail.com 2010/7/9 - 16:32
Közvetve Simon Katának, és persze Zsuska tesómnak köszönöm a \"szeretet-tankom\" feltöltését, és neked Ildikó, hogy már-már azt hittem itt lakom. A tündérek és a te otthonod melegsége átjárja az ember szívét, lelkét. Megteremtetted az igazi hamisítatlan TERMÉSZETET amire minden ember csak vágyakozik, de a bizonyíték arra, hogy ez megvalósítható maga a PILLANGÓS HÁZ.


#3751 név: Békési Dávid email: avatar1@citromailhu 2010/6/29 - 19:43
Nagyon hangulatos hely.Kár hogy el kell menni.De nagyon sok élményben volt részem.A háznál lévő állatok is nagyon aranyosak.Csutka nagyon hozzám nőtt.De ezen kívül Visegrádon lehet a várba lovagolni,dárdákat dobálni,íjászkodni stb... és még bobozni.A csontkovács helyre rakott engem,és Ildikó egy tündér. A várban dolgozik Ildikó öccse Robi.Aki szintén aranyos kedves.És örülök hogy megismertem mindkettőjüket!Ajánlom MINDENKINEK!


#3750 név: Horváth László email: overlights@gmail.com 2010/6/21 - 10:38
A Pillagós-ház olyan nekünk, mint az ANYAMÉH! Boldogság!Öröm!Szabadság!Időtlenség!Szerelem!


#3749 név: Horváth László email: overlights@gmail.com 2010/6/14 - 19:56
Kedvesemmel voltunk a mesebeli Pillangós-birodalomban! Visegrád szívében egy szívmelengető ház, ahol szívmelengető a fogadtatás is. Hagynak pihenni, de mindenben a rendelkezésünkre állnak. Mindenben segítséget, kiszolgálást és odafordulást megkaptunk. Mesés hely, mesés Emberekkel... Bárcsak maradhattunk volna több napot. Remélem vissza fogunk térni Hozzátok. Váljon minden vágyatok, álmotok valóra!


#3748 név: Hatvani Donát email: don60i@gmail.com 2010/5/10 - 13:26
Kis családommal mindössze 3 napot töltöttünk e bűbájos kis házikóban. De ez a három nap legalább két hétnyi tapasztalattal gazdagította életünket. A láthatatlan kéz, mely mutatta a Házhoz vezető utat, egészen Szegedről vitt odáig...s közben a titokból mindvégig mit sem engedett megsejtenünk, míg végre megérkeztünk...mintha haza érkeztünk volna...Őszinte, meleg szívvel fogadtatok bennünket. Hálásan köszönjük a Jóistennek, hogy ilyen szépen viselte gondunkat általatok! Hihetetlen Energiák, mesebeli vidék, Szívből jövő meleg Szeretet és megannyi tündéri csoda, melyet tán még az is \"kénytelen\" észrevenni, aki nem Csendben érkezik ide. Őszinte hálával tartozunk a sok-sok boldogságért!


#3747 név: Győrösi Péter email: viinikallio@gmail.com 2010/5/9 - 5:4
Életem legszebb 10 napját köszönhetem Nektek, csodálatosan éreztem magam a varázslatos Pillangós-házban. Köszönöm, hogy ott lakhattam, köszönöm a nyugodt pihenést, a gondoskodást és azt a hatalmas kedvességet, szeretetet, amit kaptam Tőled Ildikó. A város és a környék is nagyon csodálatos, ezer látnivaló van felétek. Érdekes, hogy nálatok még esőben sem lehet unatkozni :) Nagyon megszerettelek benneteket, a kis barátaim Csutka, Boci és Kajszi külön hiányoznak, sokat gondolok rájuk. Végezetül pedig még csak annyit, hogy Anettnek igaza volt fent a Fellegvárnál: Ildikó, Te tényleg egy mesebeli TÜNDÉR vagy!


#3746 név: Gajdosné Nagy Tímea email: nagy.timea.tim@gmail.com 2010/5/7 - 7:4
A Pillangós ház varázsa, és Ildikó különleges és csodálatos személye, segítsége elindított afelé, hogy szép lassan, de biztosan meg és át tudjam élni női szerepemet, felfogva végre hogy az elmúlt küzdelmes évtizedek családfenntartói felelőssége már megoszlik egy gyönyörű, új házasságban, és három gyermekem útjára bocsátása után tudjak örülni új szerepemnek: boldog feleség és nagymama lehetek, és aggódás helyett bizakodóan, hittel, szeretettel tekintsek a jövőbe, fogadjam el azt, minden „járulékával” együtt. Negyedszer és sokadszor is visszajövök ide, hogy magamba szívjam a derű, a nyugalom, a békesség, a harmónia, az elfogadás illatát, hogy megízleljem az élet azon részét, amit eddig még nem tapasztaltam, mert küzdelmesen, igazságot keresve, ezért mindig csalódottan róttam a saját magam által kialakított köröket, és nem volt időm észrevenni a csodákat. Óriási hálát érzek, hogy mindezt megkaphattam...


#3745 név: Kováts Ildikó email: kovatsildiko@t-online.hu 2010/4/19 - 19:10
Háziasszonyként egy-két, a napokban született bejegyzést idézek a társalgóban lévő vendégkönyvünkből név nélkül: „Jó volt újra visszatérni, és kicsit kívül hagyni a hétköznapokat! Ideális hely az eljegyzésre is....Köszönjük” „Sohasem fogjuk elfelejteni az itt töltött időt, itt lettünk mennyasszony és vőlegény. Köszönünk mindent!\" Több leánykérés volt már a Pillangós-házban, majd később esküvőjük támaszpontja, kényelmes kirajzási helye az ünneplőknek. Volt, aki nászútra érkezett pár napra, és csak onnan tudtam meg, hogy a farmer-pulcsihoz gyanús volt a hölgy gyöngyökkel felrakott kontya, hajkölteménye. Rákérdezésre elmondta, délután házasodtak össze, a vacsora után ide bújtak el az első, házaspárként eltöltött napokra. Kaptam már olyan babáról is fényképet, aki a Levendulás szobában fogant :) Ezúton szeretném megköszönni a megtisztelő érzést, hogy életük fontos eseményeihez is méltónak érzik kis vendégházunkat, úgy mint az éves nagycsaládos nyári összejövetelekre és baráti, reggelig beszélgetős, „végre találkozhatunk” szertartásos találkozókra és a sok meglepetésként ideszervezett születésnapra... Köszönöm!


#3744 név: Holló Zsuzsa email: hollozsuzsa@gmail.com 2010/4/19 - 11:51
Milyen szép is az, ha az ember rátalál egy pillangóra, nyugodtan lepihen mellé és csak csodálja és azon veszi észre magát, hogy megtöltődik boldogsággal. Jó, hogy van egy pillangó, ami mindig megtalálható, ha ilyen feltöltődésre van szükségünk. Köszönjük szépen!


#3743 név: Hirdi Gabriella email: gabriella.hirdi@gmail.com 2010/3/16 - 8:1
Aki feltöltődni, kikapcsolni kíván és kizárni szeretné a rohanós hétköznapokat, annak szívből ajánlom Ildikó \"mesebeli világát\". Sehol nem tapasztaltunk még ennyi pozitív energiát, mint a Pillangós ház vendégeként. Köszönjük szépen ezt a két csodás napot és reméljük mielőbb visszatérhetünk!


#3741 név: Reichert Rita email: reichri@gmail.com 2009/11/28 - 8:45
Mindenkinek szeretettel ajánlom az összes szolgáltatást, amennyiben tartalmas EMBERI, SZERETETTELJES, környezetben kíván tanulni, fejlődni, spirituálisan befelé indulni, ami MA az emberiség Útja lenne, csak elfelejtkezünk róla! Mindent köszönök Drága Ildikó!


#3740 név: Simon Kata email: simon.kata@fibermail.hu 2009/11/26 - 20:14
Nagy várakozással érkeztem Visegrádra és még ehhez képest is kellemes meglepetésben volt részem. Barátságos, hívogató otthonos hangulat, finom teák, sütemény és pillangók vidítottak fel és nyugtattak meg a rohanó városi napok után. Mikor vasárnap estefelé haza indultunk, úgy éreztem, mintha nem is két napot, de legalább egy hetet pihentem volna. Azóta is visszavágyom és köszönöm Ildikónak a szép napokat meg afigyelmes gondoskodást!


#3739 név: Villing Zsuzsa email: villingzsuzsa@vipmail.hu 2009/11/24 - 10:0
Reneszánsz muzsika, mécses és füstölő kellemes illata fogadott Ildikónál és a figyelmesség számos apró jele, ami engem azonnal elvarázsolt, mert az otthonomban nekem is ugyan ilyen fontosak ezek a kedves kis részletek. Általában 3 nap kell, hogy hozzászokjak egy idegen helyhez.Ildikónál ez azonnal bekövetkezett és most elvonási tünetektől szenvedek, mert szaladnék vissza!Biztosan vissza is fogok térni, hogy felfedezzem az összes diszkréten, sejtelmesen megbúvó pillangót a házban, lustán elnyújtózzak a kuckós szobában és jóízű reggeli után irány a Pilis, a Duna, Esztergom!Köszönöm Ildikó! Kívánom, hogy sokan felfedezzék ennek az egyszerűségében nagyszerű kis háznak az értékeit és gyógyító energiáit!


#3738 név: emilia14 email: emilia14@vipmail.hu 2009/10/26 - 7:40
Kedves Mindenki! Bátran ajánlom ezt a csodaszigetet Mindenkinek! Minket magával ragadott az egész közeg amit Ildikó maga- és körénk varázsol immáron időről időre. Sokadszorra járunk már vissza és minden alkalommal ugyanazt a végtelen szeretetet és kedvességet kaptuk ami nagy ritkaság és teszi felejthetetlenné az ott töltött időt. Az időjárástól függetlenül érdemes ellátgatni ide, az idő elröpül és az ember feltöltődik csak úgy... :-))) Ildikó profi háziasszony, vendéglátó és szakember! Mi minden barátunkat ide \'küldjük\' pihenni és eddig csak a szép élményekről hallottunk. Aki épp rosszabb időszakát éli Ildikó azt is feledteti és megújult energiacsomaggal enged csak elmenni! Remélem,hogy rajtunk kívül még nagyon sokan élik majd át ugyanezet az élményt!


#3737 név: Violetta email: violetta-unyi@freemail.hu 2009/9/13 - 20:59
Kedves Ildi! Ez a hely egy csoda :) Léle(g/k)eznek a falai... Az ágy mellett a kis levendula zsákocskák, az udvaron az egymásra rakott kavicstornyok, az asztal, a faliképek, melyekből a Te alkotásba \"folytott\" szereteted árad felénk, ... na meg az udvar közepén a fuvallat nélkül is önkényesen integető, végtelen bölcsességet árasztó fa. S a hol a tündéri kis tappancsoktól, hol az esti gyertyafénytől ragyogó kis udvar ... Hova kerültem?! Köszönöm Neked a csendet, köszönöm, hogy teret adsz a szélnek, köszönöm, hogy megmutatod, hogy tegyük le terheink a Hartmann-vonalakon a mágikus turul útján :) Gyakorolni fogom! Köszönöm azt is, hogy évekkel ezelőtt úgy döntöttél, hogy befogadod Bocit, aztán Csutkát! Más lett volna a világom nélkülük :) Meg nélküled is! Köszönöm, hogy anno az életet választottad. Pont ezt! * Visszajövünk még, - jó hallani, ahogy pukkan a körte!


#3736 név: Aradi Lajos email: aradilajos@gmail.com 2009/9/10 - 11:35
Mint tudjuk, nem az ágynemű okozza az allergiát, ahogy a parlagfű sem, hanem az, hogy harcban áll a beteg a külvilággal, és ezt a harcot az allergiás a szerveztében vívja meg, mert képtelen az elfogadásra, magyarul szólva a szeretet el és befogadására:) Mindenre túlzott reakciókkal válaszol... Hát ennyit az ágyneműről... nem azt kell lecserélni, hanem a lelket kellene kezelésbe venni... az allergiásét... nem a fogadósnéét :)))


#3735 név: Mormer Csilla email: info@planetharmony.hu 2009/9/7 - 12:28
Kedves Ildi! Nagyon köszönjük azt a felejthetetlen 3 napot, amit a Pillangós-házban tölthettünk. Édesapám, aki az ünnepelt volt, teljes mértékben le volt nyűgözve attól a vendégszeretettől, amivel körülvettél bennünket. Külön köszönet az ünnepeltnek bekészített borért :-) Mindenkinek nyugodt szívvel ajánljuk a helyet, mert ezt ki kell próbálni! További sok sikert és rengeteg elégedett vendéget kívánok! Üdvözlettel, Mormer Csilla-Planet Harmony Életmód Centrum


#3734 név: Bányayné Pollák Katalin email: katica.pollak@gmail.com 2009/8/31 - 18:6
Kedves Molnár Kinga! Sajnálom, hogy pont Te írod le, amit leírtál erről a csodálatos ezoterikus helyről. Nekem viszont nagyon szép, kellemes emlék maradt. Én viszont mindenkit rá fogok beszélni ellentétben veled, hogy igen is menjenek az emberek töltekezni. Nekem csak jó tapasztalatom volt. Kár, hogy rossz formában voltál, voltatok. Bocsi, hogy ezt leírtam.


#3733 név: Molnár Kinga email: kingim@fremail.hu 2009/8/30 - 14:4
Nekünk sajnos negatív tapasztalataink voltak. A háziasszony cinikusan reagált arra az egyébként építőnek szánt és jóindulattal közölt kritikára, hogy az ágyneműt cserélje le pamutra. A műszálas ágynemű allergén, és mi egyáltalán nem tudtunk aludni emiatt, mert nem kaptunk levegőt. Megjegyeztük ezt erre közölte, hogy menjünk a Silvanusba, és mindezt nagyon pökhendien és nagyképűen tette. Szerintem ez megengedhetetlen a szoláltató iparban. A kritikát el kell tudni viselni, sőt meg kellett volna köszönni, hogy szóltunk, hiszen rengeteg az allergiás ember. Ezzel a viselkedéssel a tisztelt tulajdonosnő azt érte el, hogy mindenkit lebeszélek arról, hogy oda menjen. Nemcsak a látszat számít, hanem például a pamut ágynemű a minimális követelmény ennyi pénzért. Szóval ha jót akartok aludni nem mentek oda.


#3 név: Lilla és Manó email: 2009/3/13 - 21:14
2006 nyarán találtuk meg Ildikót a Pillangós-házban, a Levendulás szobát adta nekünk, és azóta is, amikor visszajövünk, mindig ezt a szobát kérjük. Az első pillanattól fogva érezni lehet ennek a kis pillangó-fészeknek a pozitív energiáit, az ember belép az udvarba, és minden gondot elfelejt. Este, mikor a kanyargós kőút mentén égnek a mécsesek, egy forró teával ki szoktunk ülni a hintaágyba, és meghitten beszélgetünk, simogatjuk a kutyusokat. És év közben bármikor, amikor rossz kedvünk van, elég ha csak gondolatban elrepülünk ide, és máris mindent jobb színben látunk. Ildikó kedves és erőt adó szavait mindig mélyen a szívünkbe véssük, útravalóul magunkkal visszük. Nagyon hálásak vagyunk, hogy minket is bevonzott pillangószárnyai alá, ahová nagyon jó vissza-visszatérni. Köszönjük, Ildikó, reméljük még sok mindenki megtapasztalja majd ezt a Pillangó-csodát, amit alkottál!