Tanfolyamokhoz, táborokhoz helyszínt -hozzáadott ÉRTÉKETet- kínálunk

2018-as évtől, két segítő, Barna Bernadett családállító és Kováts Ildikó kineziológus összefogásában Gyógyító és Zarándokházként üzemel tovább, a 10. születésnapját tavaly ünnepló Pillangós-ház. A 200 éves patinás épület, amely anno a Zöldkeresztes Védőnőknek is otthont adott,  Visegrád közepén, a Kálvária domb lábánál található. A házat a Fellegvárba vezető autóúttól egy szökőkutas park választja el, olyan csendes, hogy csak a templom torony zenéje, harangja hallatszik be, nyáron a kút csobogása.


A Pillangós-ház vezetői saját programjaik szüneteiben, illetve azokkal összehangolva kiadják a házat.  Öt darab kétágyas, -három személyessé ( egy 4-5 személyessé is) alakítható- fürdőszobás szobával, teakonyhás, nagy társalgóval, kánikulában is hűs udvarral  szállást  kínálnak. A ház hozzáadott értéket képvisel a természetgyógyászat, alternatív gyógymódok és módszerek iránt érdeklődőknek, bentlakásos életmód- és egyéb tábort, képzést, kezelést nyújtó szakembereknek, gyógyítóknak, oktatóknak. Ideális 10-16 fős bentlakásos tanfolyamokhoz, alkotó-, művész-, jóga- és egyéb táborokhoz, böjti-, és más elvonulásokhoz. Ezen honlap Bemutatkozó oldala mutatja be a szobákat részletesen.


 A ház hatodik helysége a nagy társalgó, amelyben asztalok körül  a padokon és a lócákon 15-20 fő is elfér, tanfolyamok, termék bemutatók, stb., megtartására is  alkalmas. A terem bérléshez korlátlan internet és wifi  hozzáférést, teát, kávét, helyi friss forrás vizet biztosítunk.  A társalgó szállás nélkül is igénybe vehető. Kipakolva az asztalokat "körben ülős" foglalkozások, csoportos családállítás, egyéb események megtartására is alkalmas. Képek ezen oldal alján, valamint a Pillangós-ház / Visegrád F.B. oldalunkon.

Jó idő esetén az udvar is helyszíne lehet a programoknak, és vagy az étkezéseknek, szabadidő eltöltésének. Közös ételkészítésre borona tárcsás gríllező, szalonna sütő, bográcsozó, valamint PB gázpalackról működő gázzsámoly áll rendelkezésre. Két nagy sörasztalunk van, hozzá tartozó padokkal a közös kerti étkezésekhez, de több kis kerti zúgunkban is csipegethetnek, melyeket a "párban dolgozós" tanfolyamokhoz alakítottunk ki. A ház  előtt lévő szökőkutas, sövénnyel zárt park, a kert mellett a tanfolyamok szabadban lévő mozgás anyagának elsajátítására ideális, valamint, pár percnyire bérelhetők termek rossz idő esetére. -Illetve megegyezés szerint a 25 négyzetméteres nappalim is egy opció lehet eső esetén, ahol a Kriston Intim Torna tréningeket tartom.-

A teakonyhás társalgóban, saláták, kásák, egyszerűbb ételek, reggelik elkészítéséhez alapfelszerelés található: két lyukú rezsó,minikonyha(elektromos sűtő+ villany rezsó), melegszendvics sütő, minigrill, kenyérpíritó, serpenyők, láboska, tea és kávéfőző, turmix, gyümölcscentrifuga.... Több étterem előre egyeztetve napi menüt ajánl 800-900 forintos áron.


A háztól pár percnyire számos lehetőség van élelmiszert beszerezni, étkezni: kézműves pékség, zöldséges, büfék, lángosos, hamburgeres, kifőzdék, termelői piac, különböző stílusban éttermek... 
A több napos, hozzánk szervezett  tanfolyamokhoz kiegészítő programokat például, pilisi túravezetést, városnézést, masszázst, rajzpszichológiai elemzést... is felajánlunk.  Amennyiben illeszkedik programjához "varázstudományainkkal" is hozzájárulhatunk a tábora eseményeihez.  Testi-lelki harmonizáló kezeléseinkkel, előadásokkal, csoportos családállítással... A Pillangós-ház honlapjáról tájékozódhat a lehetőségekről.
Csapatépítő, egyéb tréningjéhez a helyi lehetőségek ismeretében segítséget nyújtunk a program szervezésében.


Több napos, az  egész házat lefoglaló tanfolyamok esetén a tanfolyami terembérletet elengedjük a nálunk megszálló résztvevők után. A  kedvezményes szállás áráért vehetik igénybe az egész házat, szobákat, tantermet és az udvart. A szállást nem, -vagy nem nálunk- kérő, a tanfolyam idején itt tartózkodók után azonban oktatóterem bérleteti hozzájárulást kérünk. Tanfolyamaihoz, táboraihoz a Pillangós-házban igénybe vett szállás ára  kedvezményes a szállóvendégeknek kalkulált árakhoz képest. Jóga, egyéb tornatermet igénylő foglalkozásokhoz szimpátia esetén a saját kandallós, 25 négyzetméteres nappalim is fejajánlom, ahol a Kriston Intim Torna tréningeket is tartom. Megegyezés szerint, városkánk többi lehetőségét is bemutatva ár-érték arányban bérbe adom.


A Pillangós-ház külsős tanfolyamokra kiajánlott díja, az egész ház- minimum 8-10 fő- igénylése esetén:  
7 ezer forint +18% áfa.  Télen a fűtés díja, egy ezer forinttal megemeli a fenti összegeket. Idegenforgalmi adó, 300 forint / fő/ éj. Szép Kártyával is rendezhető.
Tanfolyamot szervező kollégáinknak nyolc éve változatlan áron ajánljuk magunkat Visegrádon, a Dunakanyar fővárosában, az ország egyik turisztikai szempontból legnépszerűbb településén.
Ezt a gesztust megtoldjuk egy nap ajándék itt tartózkodással: egy éjhez két egész nap tartozik a Pillangós-házban, a fél-félnapos napos felár elengedésével. Az érkezés 14 óráját előre hozzuk reggelre, a távozás 12 óráját kitoljuk estére, így tölthetnek egy nappal többet tábori helyszínt bérelve, mint szállóvendégként. Tanfolyamok szervezése esetén ez fontos szempont, egyéb szálláshelyekre délután lehet érkezni és reggel kell távozni. Nálunk, a tanfolyam utolsó napján sem kell reggel 10 órakor elhagyni az épületet, maradhatnak estig is. A nászutas, emelt áras szobánkat egész házas tábori helyszín bérlése esetén alap áron símitjuk be a kiajánlott díj összegébe.
Parkolás is ingyenes, amely egy nagyvárosban tartott tábor költségeit megemelheti. Bioszféra rezervátumból  -nyáron, akár naponta-  hozzuk a résztvevőknek a friss forrásvizet, amellyel a napi 2-3 litert biztosítjuk fejenként, az ételt is  ezzel készíthetik.

 
Kérje ajánlatunkat, tekintse meg a helyszínt egy visegrádi kirándulás keretében. Hozzáadott ÉRTÉK vagyunk, korrekt áron, programja színvonalát, élményét emelve.
Szép Kártyával is rendezhető a díjunk, amely a résztvevőknek könnyebbséget jelenthet. Mindhárom bank -OTP, MKB, K§H,-, mind három zsebéből -szállás, vendéglátás, szabadidő- fizethető szállásként,18% áfa terheli.

Nagyobb létszám, saját tanfolyamaink esetén is, a Visegrádi Sportcentrummal működünk együtt, ahol hangulatos sátorhelyek bérelhetők nagyon olcsón. A sátrakból, a kivilágított fellegvárra láthatnak, nagyobb társaság esti mulatozásának is ideális helyszíne a "kemping". Táborához, így két árfekvésben és stílusban kínált szálláshelyről lehet csatlakozni. A Duna parton van a sportpálya, jó a büfé, finom ételekkel, italokkal és számtalan sportolási lehetőséggel, élménnyel szolgálnak.  A Pillangós-ház lakói 10 perc sétával érnek haza a tábortűzes, napzáró közös programról.


Lehet olyan lehetőség, melyet nem jutott eszembe felsorolni, akár a házat, akár a környékét illetően. Ötleteljünk együtt levelezve, egy visegrádi egyeztetés előtt vagy után kreatívan.

Fontos lehet a döntésben, hogy a ház 60 centis falai " klímatizálnak", 38-40 fokos kánikula esetén is 21-22 fok van a szobákban, az udvaron, az utcán mértnél tizenöt  fokkal hűvösebb. Nyári táborok élményét ronthatja extrém meleg  esetén egy nem komfortos szálláshely, valamint a puccos panziók légkondíciónált meeting termei sem számítanak hozzáadott értéknek. Nálunk hűsben, a vén diófa és a hatvan éves tiszafák alatt madár csicsergésben tölteni a napot, akkor is, mikor hőségriadó van.
Visegrád kiemelt turisztikai célpont, a Duna közelsége ellenére olyan eredményes a szúnyog gyérítés, hogy csak a ritkán előforduló árvizek esetén voltak észlelhetők a vérszívók.
Mobilgáttal rendelkezünk, egy esetleges árvíz sem hiúsítja meg a jó előre ide szervezett táborát, tanfolyamát.
Az ezerhétszáz fős településen számos turisztikai attrakció várja az ide látogatókat, kulturális programok, zenés nyári koncertek, amelyek a város  történelmi, és természeti értékei mellett, ide szervezett programja élményeit fokozzák.
A település  finom Víz energiái a Nimród csillagkép II. csakrapontjának is köszönhetők, a háznak is tiszta, gyógyító rezgése van. A váci és az esztergomi kerek templomot összekötő Szent György vonal szeli át, rendszeresen tisztítjuk, szenteltetjük. A gyertyák, mécsesek, a  füstölők és  sólámpák alap felszerelései a szobáknak.
A nászutas szobánk, egy VIP. kategóriás helység, tanfolyamra az egész ház igénybevételénél, alap áron kínáljuk a többi szobánk mellé. A Levendulás szobában van egyedül francia ágy, ha nincsenek párok, szívesen kuckózós barátnők, akkor "fejedelmi sátorrá' varázsoljuk.  A puha faltól-falig szőnyeges szobába prémium minőségű ágymatracokat helyezünk el, és így ez is több személyes lehet, a francia ágyat ezzel a "csellel" kiváltva. A szobákat a Bemutatkozó oldalunk ismerteti.