A kineziológia, kineziológia vasárnap

( https://www.facebook.com/Kineziol%C3%B3gia-vas%C3%A1rnap-551410978555305/)

  A kineziológia alternatív és komplementer jellegű pedagógiai és pszichológiai elemeket is tartalmazó készség-, képesség-, és személyiségfejlesztő prevenciós jellegű holisztikus módszer. Mint holisztikus egészségügyi rendszer hatékonyan befolyásolja a test energia-áramlását, az érzelmi stresszek feloldásával energetikai egyensúlyt hoz létre a szervezetben, s aktivizálja öngyógyító mechanizmusát.
A kineziológus segíti kliensét életmódja, életvitele, életszemlélete megújításában, testi-lelki-érzelmi egészsége megőrzésében, a betegségek megelőzésében és gyógyításában, az öngyógyítás folyamatában, a betegség mögött álló problémák feltárásában, a rehabilitációban, személyiségfejlődésben, a minőségileg jobb élet elérésében. Ennek érdekében  a kineziológia módszerei mellett természetgyógyászati, energetikai, mentálhigiénés, pedagógiai, szociológiai, pszichológiai, és egyéb módszereket alkalmaz.
A kliens megnevezést használjuk a hozzánk fordulóra, nem hívjuk és nem is tartjuk betegnek. Ez  egy egyenrangú kapcsolat, abban a témában, amelyben segítségünket kérik, mi egy lépéssel előrébb tartunk, "lámpással világítjuk meg az utat". A döntés a kliensé, egy látható gödörbe is bele lehet esni, de így már, ez egy választás, a meg akarom tapasztalni élménye, a nem  is tudom mi történik velem szorongató félelme helyett.


A kineziológiai kezelés 


A kineziológiai izomtesztelés, mint biofeedback („vissza / ki jelző rendszer") lehetővé teszi, hogy tudatos emlékezés nélkül is felderítsük azokat az eseményeket, melyek egymásra épülve létrehozták jelenbeli problémánkat.
Mély szinten valamennyi tapasztalat benne van a test és az agy memóriájában, s rendezésre vár. Agyunk hatalmas kapacitású komputerként tárolja az információkat, s a kineziológiai izomteszt segítségével lehetőségünk van lehívni ezeket, felderíteni és kijavítani a „működési zavarokat". Izmaink működését agyunk irányítja, izmaink a központi idegrendszer kijelzőinek tekinthetők. Az izomtesztelés során tapasztalt energiaváltozás (pl. alkarizom tónus változása) megbízható információt ad a tesztelő által feltett kérdésre. Minden a fogantatástól napjainkig elraktározott információ, történet, megélés, érzelem  tudatos emlékezés nélkül előhívhatóak  "memória lemezünkről". Feltárhatjuk azokat az okokat és  összefüggéseket,  amelyek a jelen állapotunkhoz, heélyzetünkhöz vezettek, és  korigálhatjuk is.
A múltbeli események egymásra épülnek, a generációk probléma-megoldási mintái öröklődnek; a fogantatás, a magzati kor és a születés traumái befolyásolják jelenbeli életünket. A kineziológiai kezelés segít abban, hogy önmagunkra találjunk, hogy megtaláljuk feladatunkat, utunkat az életben, átlássuk az életünket, sorsunkat uraló erőket, eseményeket, s feloldódjanak azok a blokkok, melyek akadályoznak mindebben.
A kineziológiai módszer különösen ajánlható azoknak, akik egészségügyi problémákkal küzdenek, önértékelési, kapcsolatteremtési, párkapcsolati, gyermekvállalási, kommunikációs, anyagi, családi, munkahelyi, jövőképi problémáik vannak.
Rendkívül hatékony a tanulási problémák, pl. dyslexia (minden  valamire való képtelenség) feloldására, egyéb szocializációs nehézségek kezelésére.
A kineziológia hatékony, gyors módszer, tudatos emlékezés nélkül akár a fogantatás enrgetikájára is fény derülhet, már az első kezelésen is az izomteszt segítségével. Életünk minőségének megélésé összefügg azzal a ténnyel is, hogy "vártak - nem vártak?", "fiúnak vagy lánynak?".
A kineziológia gyengéd módszer, a férfi embereket itt is megnyugtatom, nem része az öncélú kitárulkozás. Konkrét események  részletes megosztása nélkül is elegendő azt az érzelmet megfogalmazni, amellyel megéli az adott stresszes időszakát. Végig tudja a kliens, hogy ül velem szemben a kezelés során, mégis információk tudatosulnak benne korábbi időszakait illetően, amelyeknek jelentősége van problémája megértésében és felodásában. A lenti képpen illusztrált homlok-tartkó tartás a feltárt eseményekről "leveszi" az érzelmi töltést, csökkenti intenzitását.  Megértjük az összefüggést a jelen állapot és a stressz kialakulásának történései között, nem szükséges a hatékony oldodáshoz az érzelem régmúlttal azonos és  mélységű átélés. Ráláthatunk például, hogy azért sem viseljük jól a szorongatott élethelyzeteket, mert köldökzsinorral a nyakunkon születtünk, de az élménynek a felismeréshez e módszerben  nem kell olyan mélynek és érzelemtelinek lenni, mint hipnozis esetében. Értünk és értelmezünk, elengedünk, oldunk, átírunk érzelmi töltéseket. Izgalmas önismereti kaland, gyógyító, rehabilitáló, életünk dinamikájára rálátató...
A kineziológia Magyarországon 1997 óta a természetgyógyászathoz tartozó hivatalosan elismert szakma. egészségügyi titoktartási eskü is része az avatásnak. Egyéb módszerekkel segítők  tanácsolni szokták: a hozzájuk fordulók a kezelések alatt ne meséljenek ismerőseiknek, elkerülve a külső  hatás zavarát a felépített eredményben. Akineziológus esküje és szakmai meggyöződése szerint nem beszél a tanácsadáson történtekről, de a kliens, ha kedve és alkata engedi mesélhet a számára  fontos személyeknek.
Ki szoktam emelni a kezelések elején, hogy nem kell "jó fiúnak" vagy "jó kislánynak" lenni. A szekember nem minősít, azt hallja ki az esetleges panaszból, amellyel hozzátartozókkal, ismerősőkkel kapcsolatos konfliktusról mesélnek, hogy milyen "gombot nyom", milyen érzelmi töltéssel. A "gombok" alatt egy régen íródott "program fut", és ha "megnyomják" aktiválodnak a konfliktushoz kapcsolodó egymásra hagymahéjként rárakodó történetek érzelmei. A gombért mi felelünk,  kezelés után gyakran meg is köszönjük, -még ha csak magunkban is- annak a személynek, aki sok fájdalmat okozva rálátatott, hogy elnyomott, fel nem dolgozott érzelmi stresszeink aktíválódtak be. Ezen elásott traumák jeleznek testi, lelki tünetek, zavarok, elváltozások formájában, amelyek feloldása a kezelés lényege. 

  Hogyan történi a kineziológiai kezelés?


  A kineziológiai kezelés során az anamnézis-felvételt követően (jelen és korábbi panaszok, események, családi, szociális, egyéb körülmények, helyzetek), meghatározzuk a megoldásra váró problémát. Ezt követően izomteszteléssel megkeressük azokat az életkorokat, melyek analógiát, hasonlóságot, azonosságot mutatnak a jelenbeli problémával, s egymásra felfűzve eredményezték a jelenbeli problémát. Ezre az eseményekre nem kell tudatosan emlékeznie a kliensnek, izomtesztelés segítségével keressük meg a tudatalattiban megbújó traumákat.
A korrekciót magát az oldási technikák széles skálájából teszteléssel választjuk ki azzal a céllal, hogy a negatív érzelmeket, stresszeket  a lehető leggyengédebb módon távolítsuk el a testből és az elméből. Korrekciók: vizuális, imaginációs technikák, fényhatások, drágakövek, csakragyógyászat, meridián-energia korrekció, manuálterápiához és akupresszúrához hasonló technikák. Egészében véve a kineziológiai kezelés egy hatalmas kaland, mely végigvezet életünkön, az önmegismerés és az önmagunkra találás útja.

  Időpontot kell kérni telefonon  vagy email-ben, és felkeresni Visegrádon. A lenti elérhetőségeim alatt megközelítési javaslat is van térképpel, Budapesttől csak 43 kilométer, egy kirándulást is megér az ezer éves városkánk, a Dunakanyar gyönygyszeme vagyunk. Hajóval is érkezhetnek. Elérhetőségeim... Hétközben, hétvégén, délelőtt, délután egyaránt, rugalmasan kérhetőek  időpontok. Segítőként úgy gondolom nem dolgozhatok csak hivatali munkarendben, de az egyensúly miatt az ünnepnapokra, hosszú hétvégék napjaira, hétvégékre eső időpontok díjai magasabbak -ahogy ezt a kutyusom állatorvosi rendelőjében is tapasztalom-.  A kineziológiai tanácsadás +/- két órát vesz igénybe, a kezelések között, ha többre lenne szükség egy-három hónap telik el. Általában egy ügyre egy-három kezelés elegendő alkattól függően. A szervezett öngyógyító folyamatai aktiválódnak, nem kell "összenőnünk" hétről hétre, mint egy önismereti, egyéb más, -szintén előre vivő- terápia esetén, de tarthatjuk a kapcsolatot ha igényli levelezéssel.
Ha kísérőkkel érkezne, megvárhatják a társalgóban rossznak ítélt időben, (ilyenkor egy másik termet rendezek be kezelőnek) egy finom teával, folyóiratokkal, könyvekkel, internettel elütve az időt. Nyáridőben az udvari kiülő sarkok, hintaágy szolgálnak váróként az ötven éves tiszafák és a vén diófa alatt. Az önnel érkezők sétálhatnak is a városban, kezelés után közösen folytathatják a szabadidős programot, amelyhez Visegrád és környéke számos lehetőséget kínál. Pár nap pihenéssel is összekötheti önismereti kalandját, kimozdulva az otthoni, munkahelyi, családi, lakó, egyéb környezetéből. A kiszakadással növelhető élete stresszhelyzeteire való rálátás, hatékonyabb, mintha "csak" kiszaladna  egy kezelésre. Megtámogathatjuk energetikai töltekezését Reiki kezeléssel, Pilis gyógyhatású helyeinek felkeresésével, rajzpszichológiai elemzéssel. Csontkovácsolással a szervezet energia keringését állíthatjuk helyre, az ehhez kapcsolódó radieszteziológiai állapotfelmérés segíthet a fizikai testén nyomot hagyó káros földsugárzások hatásainak feltérképezésében,  elhárítására javaslatokat kaphat.
Párjával, barátjával, családjával is belevághat a nagy önismereti kalandba, ha nem komfortos alkatának  pár napra egyedül elvonulni, bár annak igazán áldásos a hatása. A házon, a kerten Szent György vonal fut, a Pilisben vagyunk, az energetikai környezet  több oldalról is támogatólag hat regenerálódására. A nászutas szobánkat igény szerint szeretet szobává alakítom, igazi "szanatórium luxus kivitelben". Praktikus gyerekekeinek, családtagjainak kezelésének "lezsírozására" is ha elkisérik a kirándulásra, pár nap pihenésre, a szimpátia megalapozása után általában azok is igénybe veszik  az oldást,  akik eddig " kapáloztak" ellene. Igaz, van úgy, hogy egy későbbi időpontban. A kineziológai tanácsadás ára 10 ezer Ft + áfa / alkalom. Hétvégén, ünnep napokon, hosszú hétvégés ünnepek alatt 12 ezer Ft.+Áfa. A  Pillangós-ház szálló vendégeként hétvégén is alap áras a kezelés a ház ajándékaként. A helyben élő és dolgozóknak, "földijeimnek"  két ezer forint a kedvezmény a stresszoldás díjából. Szép kártyával is rendezhető mindhárom bank kártyájával (OTP, K&H, MKB), szállásként is, 18% Áfa terheli és 250 Ft. Ifa vendégéjszakánként ha itt is aludna, illetve egyéb közérzetjavító szolgáltatásként a szabadidő al-zseb terhére + 27% Áfa.. A szállás a kezelésekhez kapcsolódóan kedvezményes a honlap árainál  alacsonyabb, például  alap kategóriás szobában nettó  öt ezer  Forint  éjenként két fő elhelyezése esetén. Egyágyas felár 50%, több nap, minimum 3 éj igénylése esetén ettől ajándékként eltekintek. Kutyabarát kezelő vagyunk

A gyakorlatban:


 


  Időpontot kell kérni telefonon  vagy email-ben, és felkeresni Visegrádon. A lenti elérhetőségeim alatt megközelítési javaslat is van térképpel, Budapesttől csak 43 kilométer, egy kirándulást is megér az ezer éves városkánk, a Dunakanyar gyönygyszeme vagyunk. Hajóval is érkezhetnek. Elérhetőségeim... Hétközben, hétvégén, délelőtt, délután egyaránt, rugalmasan kérhetőek  időpontok. Segítőként úgy gondolom nem dolgozhatok csak hivatali munkarendben, de az egyensúly miatt az ünnepnapokra, hosszú hétvégék napjaira, hétvégékre eső időpontok díjai magasabbak -ahogy ezt a kutyusom állatorvosi rendelőjében is tapasztalom-.  A kineziológiai tanácsadás +/- két órát vesz igénybe, a kezelések között, ha többre lenne szükség egy-három hónap telik el. Általában egy ügyre egy-három kezelés elegendő alkattól függően. A szervezett öngyógyító folyamatai aktiválódnak, nem kell "összenőnünk" hétről hétre, mint egy önismereti, egyéb más, -szintén előre vivő- terápia esetén, de tarthatjuk a kapcsolatot ha igényli levelezéssel.
Ha kísérőkkel érkezne, megvárhatják a társalgóban rossznak ítélt időben, (ilyenkor egy másik termet rendezek be kezelőnek) egy finom teával, folyóiratokkal, könyvekkel, internettel elütve az időt. Nyáridőben az udvari kiülő sarkok, hintaágy szolgálnak váróként az ötven éves tiszafák és a vén diófa alatt. Az önnel érkezők sétálhatnak is a városban, kezelés után közösen folytathatják a szabadidős programot, amelyhez Visegrád és környéke számos lehetőséget kínál. Pár nap pihenéssel is összekötheti önismereti kalandját, kimozdulva az otthoni, munkahelyi, családi, lakó, egyéb környezetéből. A kiszakadással növelhető élete stresszhelyzeteire való rálátás, hatékonyabb, mintha "csak" kiszaladna  egy kezelésre. Megtámogathatjuk energetikai töltekezését Reiki kezeléssel, Pilis gyógyhatású helyeinek felkeresésével, rajzpszichológiai elemzéssel.
Párjával, barátjával, családjával is belevághat a nagy önismereti kalandba, ha nem komfortos alkatának  pár napra egyedül elvonulni, bár annak igazán áldásos a hatása. A házon, a kerten Szent György vonal fut, a Pilisben vagyunk, az energetikai környezet  több oldalról is támogatólag hat regenerálódására. A nászutas szobánkat igény szerint szeretet szobává alakítom, igazi "szanatórium luxus kivitelben". Praktikus gyerekekeinek, családtagjainak kezelésének "lezsírozására" is ha elkisérik a kirándulásra, pár nap pihenésre, a szimpátia megalapozása után általában azok is igénybe veszik  az oldást,  akik eddig " kapáloztak" ellene. Igaz, van úgy, hogy egy későbbi időpontban. A kineziológai tanácsadás ára 10 ezer Ft + áfa / alkalom. Hétvégén, ünnep napokon, hosszú hétvégés ünnepek alatt 12 ezer Ft.+Áfa. A  Pillangós-ház szálló vendégeként hétvégén is alap áras a kezelés a ház ajándékaként. A helyben élő és dolgozóknak, "földijeimnek"  két ezer forint a kedvezmény a stresszoldás díjából. Szép kártyával is rendezhető mindhárom bank kártyájával (OTP, K&H, MKB), szállásként is, 18% Áfa terheli és 300 Ft. Ifa vendégéjszakánként ha itt is aludna, illetve egyéb közérzetjavító szolgáltatásként a szabadidő al-zseb terhére + 27% Áfa.. A szállás a kezelésekhez kapcsolódóan kedvezményes a honlap árainál  alacsonyabb, például  alap kategóriás szobában nettó  öt ezer  Forint  éjenként két fő elhelyezése esetén. Egyágyas felár 50%, több nap, minimum 3 éj igénylése esetén ettől ajándékként eltekintek. Kutyabarát kezelő vagyunk

Magamról:


        „Annál teljesebb az ember, minél hiánytalanabbul szétosztja magát szüntelen" Ancsel Éva

Világi életem" gyermekkorom óta az egészség megőrzést, helyreállítást szolgáló tanulmányok, tapasztalatok láncolata. Egészségügyi szakközépiskolába, egészségügyi főiskolára jártam, az ELTE-n antropológus-humánbiológus diplomát szereztem. A krisztusi kort elhagyva egy sorsfordító betegség -agydaganat- figyelmeztetett: rosszul gondolkodom helyemről a világban. Akkoriban harmadik diplomaként marketing szakközgazdászságot a külkereskedelmi főiskolán kitanulva egy „multinál" dolgoztam üzletasszonyként, földi értelemben sikeresen, boldogan, hogy pénzemmel, státuszommal családom, és több jó ügyet támogathatok.
A betegséget legyőzve, gyógyultan (Reikivel  energetizálódva, kineziológiai módszerekkel feltárva és megértve miért választottam azt, hogy fájdalommal tanuljak), helyemet, életfeladatomat illetően megvilágosodva az EGÉSZ-ség felé fordultam, világi életemre jellemző alapossággal ehhez is tanulmányokat folytattam, gyakorlatot szereztem. Megértettem,  amit ezáltal adnom adatot, az sokkal több és más, mint az,  mikor azért dolgoztam, hogy embereknek, jó ügyeknek támogatást nyújthassak. Ma már "halászni tanítok"  és nem "halat osztogatok". Általános természetgyógyász, kineziológus szakvizsgát tettem. Kineziológiának a „one brain" ágát, az élet mandalája rendszerét használom. Tanultam arolót, szellemgyógyászatot, rajzpszichológiát,  AFT-t,  regressziós technikát..., Reiki mester, tanár vagyok. Dr. Varju Mártát tekintem ezen az úton tanítómnak. A Főnix stúdióban Dr. Korcsmáros Magdánál négy évig tanultam asztrológiát. Kriston Andrea Női Egészség Műhelyében Kriston Intim Torna tréner lettem. Köszönet ezen három csodálatos asszonynak, hatásuk formálta szakmai, emberi, női életemet kerekké. Habot a tortára Aradi Lajos energetikai tanfolyamai tették fel, alkatomhoz igazították segítő szolgálataim ismereteinek alkalmazását. Ráláttattak a Pilis gyógyító energiáira, nem csak hivatásom, életmódom részévé is váltak, külön köszönet, hogy általa ismertem meg Molnár V. Jóska bácsi tanait, melyek életvezetésem útmutató csillagai.      Dolgoztam plázában "puccos" magán természetgyógyász rendelőben, sajátban Szentendrén, kilenc  éve vezetem a Pillangós-házat Visegrádon, ahol testi-lelki-szellemi harmonizáló kezelésekkel, programokkal,  szolgáltatásokkal segítek. Bűbájos lakom a Nimród csillagkép II.csakrapontján található, Szent György vonal is átfut rajta, kiegészítve a Pilis gyógyító energiáit  kezeléseimhez szállást is igénybe vevő klienseim regenerálódására.
  Eleinte vendéglátással egészítettem ki, teremtettem meg hátterét segítő szolgálataimnak valuta kölcsönből felépítve panziómat. Akkor még egyedülálló nőként  a generált válság következtében megtapasztaltam a  teljes anyagi megsemmisülést, az egzisztenciális halálfélelem stresszét.  Ezen földi tanuló folyamatomból  is, mint anno az agydaganatból  példaértékűen felálltam. Asztrológia szimbólum rendszerén át is megfejtettem, nem öncélú vállalások a fájdalmas tapasztalások utáni főnixmadárkénti feltámadások életemben.  A betegségek lelki hátterét kutatók után legtöbben a pénzvilág okozta ellehetetlenülés stresszével keresnek meg, vagy abból kialakult pszichés és vagy testi diszharmonikus működésekkel, tünetekkel. A  már meglévő anyagi javak, egyéb földi értékek elvesztésének félelmével, megtartásukhoz kapcsolódó bizonytalansággal találkozom legtöbbet.   Bármi legyen is, ami elrontja életünk minőségi megélését, nem kell úgy lennie! Ha megértjük miért is írtuk be életünk filmjébe a gondokat, mit tanítunk magunknak általa, okafogyottá válhatnak.

Ennek megértésében segítek, forduljon hozzám bizalommal, szeretettemmel, szaktudásommal,  tapasztalásaimmal segítek. Visegrádon van a rendelőm, egy bűbájos lakban, Budapesttől 43 kilométerre, egybekötheti  stresszoldó kezelését egy kirándulással (hajóval is lehet érkezni), és vagy pár nap pihenéssel, elvonulással, egyéb testi-lelki harmonizáló kezeléssel, programmal. Szép kártyával is lehet "energiát cserélni", a szállás mellett  többi szolgáltatásomra is el tudom fogadni.
Majd' tizenőt  éve a nők testi, lelki egészségének támogatása a küldetésem, amelynek egyik ága a kineziológia, másik a Kriston Intim Torna tréning. A női lét minden időszakban, életkorban máshogy szép, igaz más-más dologra való odafigyeléssel tehető teljessé. A tréning elején a női életszakaszokat cserszömörce bokorhoz hasonlítom: máshogy szép tavaszi zsenge zöld levélzettel, máshogy őszi színekben játszóan, máshogy ha jön a tél, és levél nélkül is impozáns látvány a hóban. Magamat ebben a sorban elhelyezve földi ötven évemmel, úgy mutatom be mint, őszi cserszömörce bokrot, amely egy-egy levelének szélét  már megcsípte a dér, olyannak aki ezen  pompájában  teljes. Ez a teljesség azzal gyarapszik, hogy szétosztom szüntelen, ajándék  a tréning tizenkét órájában együtt sírni, nevetni  a női sors szépségein és fájdalmain. A magyar nők énképe nagyon rossz, így már ezen bemutatkozónál tágra nyílnak a szemek, de megértem, sok munkám van abban, hogy elfogadó szeretettel legyek Önmagam, Környezetem és az Egész felé, s "kényszerem", hogy ezt lehetővé tévő módszereket,  ahol csak tudom tálcára tegyem. Mint itt is. Trénerré válásom, is olyan sorsszerű volt, ahogy kineziológusá lettem, de itt nem mesélem, el, szeretettel várom egy tréningemen :). Egyrészről nem várt, másrészről, megtartott, de fiúnak remélt gyermekként dolgom van  a nőiesség építésével. Kriston  Andrea szavaival élve:  nőnek lenni nem az iskolában tanulunk  meg. Életem közepére NŐ lettem és ez akkora élmény, hogy mindenkinek meg kell tanítanom aki kéri. Ez mosolyt csalhat az arcára,  ha nincs dolga ezzel, de akkor is, ha  nem tudja, hogy van. Izgalmas önismereti kaland utána járni, vágjunk bele együtt.
  Minden általános, körzeti orvos tud fogat húzni, szülést levezetni..., abban lesz gyakorlata, nagyobb rálátása, mely betegségekkel, elváltozásokkal gyakrabban találkozik, de szakmájában mindent tud.  A kineziológus is általános kineziológus, bármely érzelmi blokk oldásában segíthet, mégis "szakosodunk", azon témákra  lesz nagyobb rálátásunk, amelyekkel a leggyakrabban megkeresnek.  Én "NŐ szakos"-nak mondanám magam,, varázsszavakkal leírva: "NŐ GYÓGYÁSZ"-nak. Kéz a kézben járó két fő segítő szolgálatom ebben segített elmélyedni. Azonban egyetemesek azok az ügyek amelyekkel kineziológusként megkeresnek, nemtől, életkortól függetlenül. Segítek klienseim életmódjának, életvitelének, életszemléletének megújításában, testi-lelki-érzelmi egészségük megőrzésében, a betegségek megelőzésében és gyógyításában, az öngyógyítás folyamatában, a betegségek mögött álló problémák feltárásában, a rehabilitációban, személyiségfejlődésben, a minőségileg jobb élet elérésében. A kineziológiai módszer különösen ajánlható azoknak, akik egészségügyi problémákkal küzdenek, önértékelési, kapcsolatteremtési, párkapcsolati, gyermekvállalási, kommunikációs, anyagi, családi, munkahelyi, jövőképi problémáik vannak. Rendkivül hatékony a tanulási problémák, például dylexia (bármely valamire való képtelenség) feloldásában, szocializációs nehézségek kezelésében. Ennek érdekében kineziológiai módszerek melett természetgyógyászati, energetikai, pedagógiai, mentálhigiénés, szociológiai , pszichológiai, s egyéb módszereket alkalmazva. Úgy gondolok magamra, mint erdőszéli jóságos gyógyító -Északi- boszorkányra, aki a Természettel, az Egésszel EGYségben,  harmóniában él, a világ kézzel nem fogható részeivel foglalkozik.      
A 21. században ezt mégsem írhatom ki a névjegyemre, így most ez van rajta :Különleges ajánlatunk:

Panoráma a Prédikálószékről

Kösse össze Visegrádi pihenését kineziológiai kezeléssel, a Pillangós-ház egyéb testi-lelki-szellemi harmonizáló szolgáltatásaival, egyénileg összeállított gyógyító- kényeztető csomagjaival.

Akár fordítva, kezelése hatékonyságát támogassa pár nap pihenéssel. Használja ki szállás lehetőségünkből fakadó előnyöket. Stresszoldás után igénye-alkata szerint dolgozhatja fel az információkat: egyedüli vagy baráti nagy séták a Duna parton, a Pilis gyógy’ hatású helyein, buli a barátnőkkel...

A Pillangós-ház ELADÓ, keresi új gazdáját, de a testi-lelki-szellemi harmonizáló kezeléseim, képzéseim , tanfolyamaim továbbra is elérhetőek lesznek a közelben. Új otthonomhoz kapcsolódóan rendelő, tanfolyami helység lesz kialakítva, a messzebbről érkezők szállást találhatnak városkánk számtalan ajánlatában. Tán a Pillangós-házban is, ha az új tulajdonos hasonló formában való üzemeltetését látja értéknek, örömnek.

A segitő szolgálatom módszerei http://pilleszarnyhatas.blogspot.hu/találhatóak

 Kováts Ildikó
  kineziológus

06-20-9274-150


Kinezolológia vasárnap:

https://www.facebook.com/Kineziol%C3%B3gia-vas%C3%A1rnap-551410978555305/


Havonta egyszer (2X) kineziológusként vasárnap is fogadok klienseket, azok kérésére, akiknek a hét közbeni időpontok nem felelnek meg. Szép kártya elfogadással, a messzebbről érkezőknek szállás lehetőséggel is. Kutyabarát a kezelőm, Visegrádon negylábú barátjával kirándulva is felkereshet. A fenti F.B.oldalon -Kineziológia vasárnap- rendszeresen szerepelnek előre fix időpontok, amelyek alapján lehet tervezni, de adódhatnak spontán felszabadult vasárnapok is, amelyek "hirtelen" kerülnek fel az oldalra, érdemes nyomon követni. Visegrád számos lehetőséget kínál, arra, ha családjával, barátaival érkezne, találnak programot, amíg Ön kezelésen van.