Kapcsolat

 

Telefonon ritkán vagyok elérhető, ha kezelek, elvonuláson, vagy az erdőben vagyok, ahol nincs térerő, nem tudom fogadni a hívását. Irjon e-mailt, egy napon bellül válaszolok, illetve sms-t, és visszahívom. F.B.-on is írhat a Pillangós-ház / Visegrád oldalt felkeresve. Minden megkeresés fontos, ha valami oknál fogva nem kap választ, azt tehnikai hiba okozhatja, jlezze.

kovats.ildiko@pillangos-haz.hu  címre küldheti el érdeklödését, foglalását.

Szállásfoglalásáról, szolgáltatás megrendeléséről kérjük, küldjön egy e mail-t, amelyben a kért időpont, a vendég éjszakák száma a megrendelt szolgáltatások, az érkezők száma (felnőtt, gyermek-életkora jelzésével-), a fizetés módja (készpénz vagy Szép Kártya), ágyak típusa (francia ágyas, francia ágyassá alakított, különálló), érkezés várható időpontja, és egyéb egyéni kérései szerepeljenek. Valamint véglegesítésnél a 30% foglaló utalása mellett / helyett, írja meg, hogy a lentebb részletezett lemondási feltételeket tudomásul vette. A foglaló telefonszámát is kérjük elküldeni, lehet olyan jelzés, ami miatt praktikus, ha mi is elérjük Önöket, pl. útelzárás miatti megközelítési javaslat, stb.                              A foglalása visszaigazolás után válik élővé, amelyet az egyeztetett számlaszámra utalt előleg fogadása után teszünk meg.

Szállás, szolgáltatás lemondása esetén kötbér fizetendő, amely a Pillangós-házban az országban egyedüli gesztusként, nem vész el. Egyeztetéssel egy más időponban igényelt szolgáltatásunk díjába beszámítjuk.

Mértéke: 7-3 nappal az érkezés jelzett időpontja előtt 30%, 24-48 óra esetén 50% 24 órán bellül, aznapi lemondás, megjelenés elmaradása  esetén 100%

 


A Pillangós-ház a 11-es főútól, Dunától, (Visegrád- Nagymaros) révtől a hegy, a vár felé haladva a második utca sarkán található. A Cba és a Visegrád hotel közt kell felhajtani. Első kereszteződés a templom, mi a felett vagyunk, a Széhenyi utca sarkán, egy szökőkutas park van a ház előtt. Parkolni a ház és a park közti járdán lehet, ingyenes és biztonságos az egész városban.

Ezt a térképet e-mailben is elküldőm,mi a 29. szám vagyunk. Érkezéskor adunk egyet a városnézés megkönnyítéséhez.


A Pillangós-ház megközelítése

Visegrád, a Dunakanyar „fővárosa”, Budapesttől 43 km-re, Pest-megye északnyugati részén található. Kedvező közlekedési és földrajzi adottságokkal rendelkezik.
Részletek a városról: www.visegrad.hu


Autóval
Budapestről (ill. Esztergomból) a 11 főúton közelíthető meg.

Autóbuszok
Budapest Újpest Városközponttól indulnak, a buszról a Nagymaros-Visegrádi komp megállónál kell leszálni, két utca sarkot felsétálni a vár felé...
www.menetrendek.hu

Vonattal
Budapest Nyugati pályaudvarról indulhatunk, a Budapest-Szob vonalon közlekedő vonatról Nagymarosnál kell leszállni, onnan komppal lehet átjutni a Dunán. Minden óra " egészkor" indulnak át a kompok Visegrádra. Marosra minden óra 45 h.-kor.
www.elvira.hu

Hajók
Budapest Vigadó térről indulnak. Budapest - Szentendre -Visegrád, vagy Budapest -Vác-Visegrád - Esztergom menetrend szerinti Mahart járatokkal érkezhetünk.
www.mahart.hu