Kapcsolat

Pillangós-ház testi-lelki harmonizáló szolgáltatásaiból egyéni csomagokat is összeállítunk pihenése hatékonyságának növelésére, kérje ajánlatunkat.

http://pilleszarnyhatas.blogspot.hu/

 

Pillangós-ház a park felöl      Kováts Ildikó

a Pillangós-ház háziasszonya                                      

2025. Visegrád, Nagy Lajos u. 8.
Tel: +36-20-9274-150
kovats.ildiko@pillangos-haz.hu

Szállásfoglalásáról, kérjük, küldjön egy levelet, amelyben a kért időpont, a vendégéjszakák száma, az érkezők száma (felnőtt, gyermek...-életkora jelzésével-), a fizetés módja (készpénz vagy Szép Kártya), ágyak típusa  (francia ágyas, francia ágyassá alakított, különálló), érkezés várható időpontja, és egyéb egyéni kérései szerepeljenek. Valamint véglegesítésnél a foglaló utalása mellett / helyett, az. hogy a lentebb részletezett lemondási feltételeket tudomásul vette. A foglaló telefonszámát is kérem elküldeni, lehet olyan jelzés, ami miatt praktikus, ha én is elérem Önöket, pl. útelzárás miatti megközelítési javaslat, stb. A foglalása visszaigazolás után válik élővé. Köszönöm!

Magánszállásként, nincs 24 órás recepciónk, fontos, hogy jelezzék az érkezés tervezett idejét, friss forrásvízzel várom, bioszféra rezervátumból külön engedéllyel hozzom. Nincs térerő az erdőben, ha ekkor érkeznek, nem vagyok itthon, nem tudnak bejönni, és el sem tudnak érni...

Szállásigénylésénél 30% foglalót kérek utalni  levélben egyeztetett számlaszámra, amelyről postán számlát és foglalás igazolást adok fel a megadott címre, névre. Ha Szép kártyával fizetnek az utalt előleget a helyszínen fizetéskor készpénzben visszaadom és internetes fizetéssel a kártyáról a teljes szállás díjat levonjuk. Avagy internettes elfogadással rendezzük az előleget, foglalót is.

A szálláshely lemondási szabályai:
A szállás lemondása esetén időarányosan kötbér fizetendő. A kötbér mértéke a érkezés előtt:
7-2 nap között: 30%,
48-24 óra között: 50%,
24 órán belül vagy lemondás elmaradása esetén: 100%

A Pillangós-házban a kötbér / foglaló nem vész el, az utalt összegnek megfelelő értékben  szolgáltatásainkra időpont egyeztetéssel felhasználható :) .

Minden levélre válaszolok, minden megkeresés, érdeklődés fontos számomra. Amennyiben nem érkezik válasz telefonáljon másnap, mert valami technikai hiba történt (pl.spam kiszűrte a levelét, ez nagyon gyakori, vagy elírta az email címet, megtelt a levelező fiókja, nem kapja meg a  választ, bármi más...)

Foglalás, érdeklődés: kovats.ildiko@pillangos-haz.hu (kattintson a mail cimre )


A Pillangós-ház megközelítése

Visegrád, a Dunakanyar „fővárosa”, Budapesttől 43 km-re, Pest-megye északnyugati részén található. Kedvező közlekedési és földrajzi adottságokkal rendelkezik.
Részletek a városról: www.visegrad.hu


Autóval
Budapestről (ill. Esztergomból) a 11 főúton közelíthető meg.

Autóbuszok
Budapest Újpest Városközponttól indulnak, a buszról a Nagymaros-Visegrádi komp megállónál kell leszálni, két utca sarkot felsétálni a vár felé...
www.menetrendek.hu

Vonattal
Budapest Nyugati pályaudvarról indulhatunk, a Budapest-Szob vonalon közlekedő vonatról Nagymarosnál kell leszállni, onnan komppal lehet átjutni a Dunán. Minden óra " egészkor" indulnak át a kompok Visegrádra. Marosra minden óra 45 h.-kor.
www.elvira.hu

Hajók
Budapest Vigadó térről indulnak. Budapest - Szentendre -Visegrád, vagy Budapest -Vác-Visegrád - Esztergom menetrend szerinti Mahart járatokkal érkezhetünk.
www.mahart.hu

http://www.3dvirtualistura.hu/mahart/mahart_virtualistura.html ,

Ez egy Mahart reklám film, benne egy egyperces kisfilm Visegrádról, felkínálja a helyi látnivalók 3D körpanorámás képé is,- egyenként rá lehet kattingatni... Bemutatja az egész hajó kirándulást, Budapesttől a többi várost is amelyet érint az út.. A hajó állomástól is pár perc sétára vagyunk....A patinás főútcán vagy a szépen kiépített Duna parton érhetnek el a Pillangós-házig.