Kriston Intim Torna tréning

Kriston Intim Torna tréning 30 éve a nők egészségvédelme szolgálatában. Visegrádon a 2x6, 3x4 órás kurzus mellé szállást is ajánlunk. Szervezze szabadságát, barátnős kiruccanását e program köré. Egyéni időpontok is kérhetőek hétközben, hétvégén 4-6 főtől

http://pilleszarnyhatas.blogspot.hu/

Intim torna tréning: turbósító gyakorlatsor

K.I.T. FOGLALKOZÁSOK: csoportoknak is kérhetőek a meghírdetett időpontoktól függetlenül  2-4 főtől is:

-Kriston Intim torna tréning kiszállással

- Kriston Intim Torna tréning 2x6 órában, 3x4 órában

- Kriston Intim Torna tréning 2x6, 3x4 órában szállással

- Kriston Intim Torna egyéni tréning- szállással is -

- Kriston Intim Torna tréning  ingyenes bemutató óra

- Kriston Intim Tornás női hétvégék alapjaként egyéb kiegészítő programokkal, kezelésekkel....

-Turbó női hétvége K.I.T. tréninggel és családállítással

 

TURBÓ NŐI HÉTVÉGE

Közkívánatra egy "Női hétvégébe" zsufoltuk bele egy több napos táborunk áldásos módszereit, egy varázsos környzetben megtartott rövid elvonuláson.
Kováts Ildikó Kriston Intim Torna tréner 2x6 órában tanítja meg az idén 31 éves egészség megőrző és helyreállító intim torna gyakorlatait a Női EGÉSZség érdekében. Barna Bernadett személyre szabott csoportos cdaládálításán a Női MINŐSÉGünk emelésén dolgozunk.
Program:
Szombat:

9-15 óráig Kriston Intim Torna Tréning
15-16 ig szünet, egyéni igény szerint pihenés, étkezés, séta...
16-20-ig családállítás
Vasárnap:
9-15 óráig K.I.T.
16 óráig szünet
16-19 óráigcsaládállítás
A program díja 49 ezer forint / fő . Két nap, egy éj szállással ( 1-2-3 személyes szobákban), 12 óra K.I.T. tréninggel, két délután csoportos, de minden résztvevő ügyét érintő családállítással.
A szállást és a helyszínt a www.pillangos-haz.hu oldal Bemutatkozó lapja mútatja be. A két segítőt az esemény bejegyzéseiben a névjegyük.
A program Szép Kártyára is igénybe vehető, 18% áfa terheli ( szállásként mindhárom zsebből rendezhető, mindhárom bank kártyájával.)
Aki teheti érkezhet pénteken, akár reggel, és van egy fakultatív napja Visegrádon, vagy igénybe veheti Ildikó kineziológia kezelését, vagy Batti test és lélek masszázsát, vagy kirándul a Pilsiben...
Étkezések egyénileg, tea, kávé, helyi friss forrás víz korlátlanul fogyasztható. A háztól 1-3 percre számtalan étkezési lehetőség van: bolt, zöldséges, kézműves pékség, langosos büfé, pizzéria , kifőzde, éttermek. De hozni is lehet, a Pillangós-ház társalgójának teakonyhájában el is készíthető.
A HÉTVÉGE NAGYON INTENZÍV, NAGYON TURBÓ,erre tessék készülni.
Ha megtetszett a program és nem jó az időpont , fogj össze négy barátnőddel és egyéni időpontot kérhettek hétvégén, hét közben.
Szeretettel várunk:
Kováts Ildikó 06-20-9274-150
Barna Bernadett 06-70-9784-690
jelentkezés e-mailben: kovats.ildiko@pillangos-haz.hu

 

Kriston Intim Tornás női hétvégék

kirándulással a Dömösi Szentfa kápolnához: egyéni időpont egyeztetéssel is kérhető a program baráti, munkahelyi, egyéb csoportoknak, 2éj 3 nap hétvégén, hétközben az "Aktuális" oldalon meghírdetet időpontoktól függetlenül is. A 12 órás( 2x6 vagy 3x4) K.I.T. tréning kiegészíthető, a csoport egyéni igénye szerint akár kineziológiai, reiki kezeléssel, Pilis gyógyhatású helyeinek felkeresésével, Palota, Vár látogatással.... Egy legtöbbet kért "formáció' vázlata: 

Program (vázlat) :

Péntek:

Szentfa kápolna DömösHa idő/kedv engedi akár péntek reggel érkezhetnek és egy szép napot tölthetnek el az 1001 éves városkánkban fakultatívan. Igénybe vehetik a Pillangós-ház kényeztető, regeneráló szolgáltatásait is: kineziológiai kezelés, stressz oldás, csontkovácsolás, reiki kezelés, shiatsu masszázs , stb. 16 órától (illetve a csoport érkezési lehetőségétől függően  kirándulás Dömösre a Szentfa kápolnához, ismerkedés a hely legendájával - 1885-ban Mária jelenés volt itt -, gyertyaszentelés, madárlátta vacsora elfogyasztása az erdei réten, a patakparton. Hidegben a helyi, falusi melegedőben, vagy vissza érkezve a Pillangós-ház társalgójában.

Szombat:

Sörözés  a Présházban

9 órától Kriston Intim Torna tréning hat órában szünetekkel. Egyéni ebédszünet (pár percre olcsó büfé napi kétféle menűvel, bolt, zöldséges, hentes, stb. található), csendes pihenő után kirándulás: vár, Salamon torony, Sibrik domb, séta a városban. Este szalonna sütés (szalonnával, kenyérrel, paprika-, paradicsom-, hagymával készülünk), hidegben fokhagymás sütőtököt csinálunk a meleg társalgóban és a hangulatos Présház büfében iszunk egy  forralt bort, nyáron egy sört, ott ahova a legények lóval járnak, és a királyi solymászok madárral...

Vasárnap:

Kriston Intim Torna tréning 9 órától hat órában szünetekkel. Ebéd egyénileg, csendes pihenő, igény szerint egyéni kineziológiai konzultáció, rajzpszichológiai elemzés.

Ezen program csoportoknak, baráti társaságoknak egyéni időpont egyeztetéssel rendszeresen indul az "Aktuális" oldalon mgehírdetet időpontoktól függetlenül is: hétvégén, hétközben... Párok is összefoghatnak öten, amíg a leányok, asszonyok a két délelőtt olyat tanulnak, hogy csak na :), a fiúk elfoglalják magukat (akár a ház kinálta vagy szervezte foglakozásokkal ) és délután saját vagy a ház szervezte programokon már együtt vannak. Gyermek megőrzést is megszervezzük akár kézműves foglalkozásokkal, amíg a mamák a K.I.T.-et tanulják, így gyermekükkel egyedül érkező hölgyeknek is ajánljuk a programot. Vagy családoknak, ahol a délelőtti programokon a papák vannak a gyermekekkel, persze csak ha szeretnének :), mert lehet úgy is, hogy a mamák intim tornáznak délelőtt a papák akár horgásznak és a gyerekek múzeum pedagógus munkatársainkkal pl.kézműveskednek....


 Kriston Intim Torna® tréning

        Mi a KRISTON INTIM TORNA® (rövidítve: KIT) tanfolyam?

KIT tréning logója

Olyan oktatási tevékenység, mely során az alhas védelmét sajátítják el a résztvevők prevenciós és önrehabilitációs célzattal. A medencealap izmaira korlátozódó gyorsaság-, állóképesség-, erő-, és irányításfejlesztő gyakorlatokat tartalmaz, ezen túl a medence működési feltételeinek javításához szükséges szokás-áthangoláshoz nyújt ismereteket. Egy mondattal: A tanfolyam –női varázslat!

Kik vesznek részt a KIT foglalkozásokon?

A következő problémákkal fordulnak hozzám az érinttettek: vizelet-, széklet-, szélinkontinencia, hüvelygyengeség, vaginizmus, orgazmusgyengeség, altesti gyulladásos hajlam, méh-, hólyag-, hüvely-, végbélsüllyedés, aranyér, székrekedés, szeméremtáji visszértágulat, menstruációs görcsök...
Sokan, egyre többen vesznek részt a foglalkozásokon, akik csupán egészségmegőrzés céljából vagy szexuális életük karbantartása miatt tartják fontosnak a tréninget, illetve a fogamzásra, szülésre, menopauzára készülve sajátítják el a gyakorlatokat.

Van-e kimutatható eredménye, elismertsége a KIT- nek?

Kriston Andrea a módszer kidolgozója, KIT trénerképző vezetője, több évig orvosi háttérrel vizsgálta a módszer hatását a Szent Rókus Kórházban, ahol az országban először alkalmazták a KIT -et hagyományos gyógyító közegben, a többi terápiával egyenértékű kezelésként.
Objektív eszközökkel végzett vizsgálat eredménye szerint a módszer segítségével tíz hét alatt átlagosan 132%-os gáti erőnövekedés következik be, amelyet több pozitív, szubjektív hatás kísér.
A programot a Magyar Nőorvos Társaság Nőgyógyászat-urológia Szekciója szakmailag is támogatja, amelynek Kriston Andrea évek óta vezetőségi tagja. A kutatómunkát a Magyar Sporttudományi Társaság is segíti, a módszert a Magyar Gyógytornászok Társaságának elnöke is elismeri.

A tanfolyamról

A gyakorlatfeelingokat elkerülhetetlen módon mindenki megtanulja, a végeredmény minden esetben jól kiépített mozgásminta a gát területén. Ennek megtörténte a tréner felelőssége, ez az ő feladata. A tanfolyam végén mindenki egyéni tréninget kap. Egyéni problémákra, meghatározott egyéni testhelyzetet, és kiegészítő, hatékonyságnövelő gyakorlatokat tervezünk. A résztvevők kérdőívet töltenek ki, melynek kérdései a medence működésére vonatkoznak. Név nélküli kérdőívet egyéni jelölése alapján kapja mindenki vissza egyéni tréningjével együtt.
KIT otthoni tréning tíz, tizenöt  percet vesz majd igénybe általában, de egyéni alkat és igény, életmód szerint rugalmassan alakítható egyes életszakaszunkhoz, helyzetünkhöz, hangulatunkhoz. A gyakrolatok vezeénylést tartalmazó ajándék CD is segíti az otthoni gyakorlást. Az elméleti anyagban minden medence működését érintő zavar említésre kerül, a megoldási javaslatokkal együtt. Egy a kismedesncei szervek energetizálására alkalmas un. túrbósító gyakorlatsort is tanulunk, emely igény / kedv szerint alakalmazható, építhető be az intim tornás életmódunkba.
A tanfolyam nagyon diszkrét, a tréner beszél csak, és az előadás alapján a medence működési feltételeinek javításához szükséges szokás-áthangoló tanácsok közül mindenki kiválasztja a számára fontos információkat.
A foglalkozás végén a kismamák a gátvédő vajúdáshoz, szülést követő gáti regeneráláshoz is otthon végezhető gyakorlatokat kapnak. A tizenkét órás csoportfoglalkozáshoz kényelmes, laza öltözet, polifoam
matrac javasolt.

Magamról

K.I.T. trénerünkKriston Andreánál végeztem, mint KRISTON INTIM TORNA® tréner. Az éves továbbképzéseken rendszeresen részt veszek, vizsga megújítást teszek, így szerepelek Kriston Andrea által ajánlott trénerek névsorában a honlapján is.
A trénerséghez előfeltételként szükséges anatómiai ismereteket az Eötvös Loránd Tudományegyetem Természettudományi Karának Antropológus-Humánbiológus Szakán szereztem meg, egészségügyi szakközép és főiskolára jártam, általános természet gyógyász, reiki mester, tanár vagyok. Gyakorló kineziológusként a nők egészségvédelmét testi-lelki oldalról egyaránt támogatom.

Bővebben magamról a Pillangós-ház háziasszonyi beutatkozómnál és a kineziológia oldalon a szakmai bemutatkozómnál található.

Erdőben egy padon töltekezünk :)