KRISTON INTIM TORNA® Óbudán, a Dunakanyarban

( Szép kártyára is)

kiszállással az egész országba, külföldön élő magyar közösségekhez is

 

                             Annál teljesebb az ember, minél hiánytalanabbul szétosztja magát szüntelenül."

                              (Ancsel Éva) 


Kováts Ildikó vagyok, Kriston Andrea által ajánlott tréner. Küldetésem a nők testi-lelki KITeljesedésének a szolgálata. A Bölcs asszony korban vagyok, a hetedik hét év elhozta minőségben, szakmai és élettapasztalataim egyaránt színezik tanításaim. Tanulmányaim és szakmai ismereteim alapján holisztikus szemlélettel rendelkezem.

Az ELTE-n antropológus-humánbiológus diplomát szereztem, egészségügyi szakközép és főiskolára jártam, általános természetgyógyász, kineziológus, Reiki mester-tanár és egyéb harmonizáló módszerek ismerője vagyok. Négy évig tanultam asztrológiát, végeztem rajzpszichológiai, energetikai tanfolyamokat, Aradi Lajos Piliskutató egyetlen magán tanítványaként, kilenc évig kísértem tanítómat a Pilis, -többek között női- gyógyhatású területeire is.  Barna Bernadett test és lélekmasszőr családállító foglakozásainak két évig segítője voltam, tapasztalásaim kineziológiai tanácsadásaimba is beépültek. Jelenleg két éves gyógymasszőr iskolába járok. Tripla Halak szülött vagyok, a Jó Isten is segítőnek teremtett, amelyet az elfogadó szeretet e jelképe is szimbolizál.

17 éve kineziológusként, 13 éve Kriston trénerként szolgálom az EGÉSZséget. Az elmúlt hat évben kezeléseim, tanfolyamaim támogatásával 62 „babám" született, a napokban kaptam tréningemen részt vett, -endometriozis miatt-, erre már nem is számító hölgytől egy ultrahang fényképet. Ezzel egyenrangú egyéb sikerek vezettek ahhoz, hogy 2019 őszén meghirdettem eladásra a visegrádi Pillangós Gyógyító és Zarándokházat, életem harmadik, magam teremtette munkahelyét, hogy minden időm és energiám a Nők szolgálatába állíthassam. Visegrád emblematikus szálláshelyének vezetését cseréltem a főállású Kriston trénerségre.

Októbertől Budapesten tartom a Kriston intim torna tréningeket, a Gabala Pilates és Jóga Stúdióban. A Budapest III. ker. Bécsi út 314 / C. alatti helyszín a 11-es, és 10-es főút mentén lakó hölgyek számára egyaránt kényelmesen megközelíthető. Illetve Visegrádon, és a Dunakanyarban egyeztetve csoportoknak.

https://www.facebook.com/GabalaJogaPilatesStudio/

A Gabala egészségstúdió, olyan finom energiákkal rendelkezik, mint amelyeket a Pillangós-házban is megszokhattak az elmúlt 13 évben a vendégek, vezetőjének "akkora szárnya van", mint nekem :). Az áldásos együttműködés keretében várunk Benneteket Bogival, havi egy alkalommal meghirdetett hétvégi, 2x6 órás női tréningekre. Csapatok, közösségek összefogásában, egyedi tréning időpontok, - egyedi bontásban- is kérhetők.

A "Kriston Intim Torna Óbuda, Dunakanyar" által szervezett tréningek Szép Kártya terhére is. -OTP, MKB, K&H- mindhárom zsebből rendezhetők.

A Kriston tréning szabott, egységes ára, Budapestetn 30 000 ft, vidéki kisvárosokban, falvakban 25 000. Nálam Szép kártyával rendezve 5% adminisztrációs költség terheli. Egyéni tréning 6 órában 48 000 ft, további órák igény szerint 8 000 ft./óra. Vidékre meghívásra a települése közelében  "élő" tréning árakkal egyenlő díjazásért megyek. Külföldi kiszállás esetán a külföldön bevezetett tréning árak az irányadók.

( Itt is fontosnak tartom kiemelni, hogy a tréning felépítése olyan diszkrét, hogy a tanítványok, még csak keresztnevükkel sem mutatkoznak be. Csak a tréner beszél, mesél, mindenki ott figyel jobban, amely témában érintett, így egyáltalán nem kellemetlen, ha ismerőseiddel összefogva, - praktikus telekocsi rendszerben- érkezel. Munkahelyi, baráti, egyéb közösséged tagjaival egyedi tréning időpontot igényeltek. )

Lehetőség van egyéni tréningen is elsajátítani az idén 33 éves magyar, egészség védő és helyreállító módszer ismeret anyagát, amennyiben valamilyen oknál fogva nem tudnál csoportba eljönni. 
A Dunakanyarban élő hölgyek lakóhelyükön is kérhetnek csoportos tréningre időpontot, valamint egyéni tréninget az otthonukban, vagy annak közelében általam bérelt teremben. 
Kriston trénerként kiszállással az egész ország területére szívesen megyek meghívásra női tanfolyamot tartani, valamint, a határon kívül élő magyar közösségek tagjaihoz is, bárhová.
A Budapesti tanfolyamaimra "vonulási útvonalaim" mentén szívesen felveszem az autómmal az arra lakókat, és tréning után haza is viszem. Amennyiben ezzel a gesztussal is segíthetem a kényelmedet, figyeld a kiírásokat, és egyeztessünk.

A tanfolyamaim hangulatát, az első Óbudai tanfolyamom egy résztvevőjének visszajelzése mutatja be:

"Krisztina:                                                                                                         
Ildikónál voltam kezdő tréningen. Izgalommal vártam a tréninget, nagyon készültem rá. Amit kaptam azonban sokkal több volt, mint amit vártam. Ildikó személyében egy olyan trénert kaptam, aki végtelenül elfogadó, nyitott, őszinte, és olyan nyíltan és természetességgel beszél azokról a kérdésekről, amiről csak suttogva és szégyenlősen merünk beszélni, hogy feloldott bennem is sok gátlást, és úgy éreztem ezek a kérdések a méltó helyükre kerültek, hiszen, habár nem merjük bevallani, de életünk egyik legfontosabb kérdéséről beszéltünk. A téma komolyságát pedig nagyszerű humorával tudta feloldani. És mindemellett a termet szeretetteljes hangulat töltötte be. Köszönöm!"

Elérhetőségek:

Cím: 2025 Visegrád Nagy Lajos u.8.

Telefon: 06-20-9-274-150

E-mail: kovatsildiko.8@gmail.com (kovats.ildiko@pillangos-haz.hu)

Facebook: https://www.facebook.com/intimtornavisegrad/

 

Aktuális tréningek, jelentkezés:

https://intimtorna.hu/hu/trenerek/kovats-ildiko#currentTrainings

( a keresőbe be kell másolni a linket )"Kriston Intim Torna nőknek, örömteli változásokhoz vezet"

Kriston Andrea  "kriston.eu" oldaláról másolva:

'A Kriston®-módszer igazolt hatásosságát köszönheti az egyedülálló oktatási módszerének, a különleges mozgásanyagának, és mindannak, ami még a tornán túl része a foglalkozásnak.

A tréningen a következőkkel fogsz gazdagodni:

1. Kriston Intim Torna mozgásanyag, ami a rejtett izmaink gyorsaságát, erejét, állóképességét fejlesztik, ebből adódóan erőssé válik a húgycső, a hüvely, a végbél, visszahúzódik az aranyér, megemelkedik a húgyhólyag, méhtest, végbél.

A tréningen lépésről lépésre tanulod a mozgást, melynek egyik eszköze, hogy minden új mozgáselem során nő az önbizalmad, és teljesen magabiztosan fogod otthon végezni azokat.

Egyéni mozgásprogramot kapsz a tréning végén és egy különleges, hatékony, rendszeres gyakorlást segítő hanganyagot.

A torna komoly változásokat hoz az életbe, mert a Kriston Intim Torna mozgás anyaga segít leoldani azon érzelmeket az altesti szervekről, amiket úgy cipelünk, mintha koloncok lennének ránk kötve, ami akadálya lehet az egészséges működésnek.

A mozgás jelentős változáshoz segít a szexualitás kapcsán, helyreállítja a vizelet, székletmegtartási gondokat, fokozza a termékenységet, javítja a nemi hormonok termelődését, és megemeli a hólyagot, a méhet és a végbelet. A torna hatására az aranyér visszahúzódik, és fiatalossá tornázható az altest.

2. A Kriston Intim Torna feszültségoldó folyamatai segítenek feltárni azon gátakat, amik akár tünetfenntartó forgatókönyvként működnek. Ezeket egészségforgatókönyvre kívánunk átírni. A tréning eszközeivel magad tárod fel a benned zajló folyamatokat, hiszen azokat te jól ismered. Ezt követően kész leszel arra, hogy azon változtass. Ennek eredménye gyakorta a gyors, megdöbbentő változások sora, a gyors gyermekáldás, gyors tünetelhagyás. Így szűnhet meg gyorsan aktusnál a fájdalmas behatolás, vaginizmus, endometriózis, PCOS, gyulladási hajlam, mióma, ciszta, orgazmushiány, női hormon alulműködés, libidóhiány, menstruciós görcs, inkontinencia...

3. A Kriston Intim Torna hasi szerveidet védő szokások egyszerű betartásával, képes leszel óvni a hasi szerveidet, alhasi izmaidat, azokat ellátó ereket, a hasi kötőszövetrendszert komplexen az egész alhasban. Betartásukkal megelőzhető a hasi szervek süllyedése, a tápanyag hiányból származó fokozott izomgyengeség. A sikeres aranyér, szervsüllyedés, inkontinencia megszűntető műtét eredménye segítségükkel fenntartható.

A tréning jóízű változásokhoz segít nőiességed megélése kapcsán. Az átalakulás új érzésekkel, és új hormonállapottal jár. A hasi szervek funkciójának a javítása életminőségedben érződik majd. A záróizmaid a KIT segítségével 10 hét alatt 132%-kal nagyobb erőkifejtésre lesznek képesek, de a szorgalmasan gyakorlók ettől jelentősen nagyobbat fejlődést is elkönyvelhetnek. A gyakorlatok egyszerűek, szórakoztatóak, és az oktató garantálja a sikert! A Kriston Intim Torna a nemzetközi gyakorlattól eltérően teljes biztonsággal, helyesen, könnyen, magabiztosan elsajátítható. A Kriston Intim Torna jelentősen eltér minden más gátra ható tornától. Módszertana egyedülálló a világon.

A résztvevő nők 98%-a jelezte vissza, hogy a 12 órás tréning pozitív változást eredményezett a nőisége megélése kapcsán. A torna szinte csak apropó, hogy közelebb kerülhessünk a női természetünkhöz. A mozgáson túl, a kulcsmondatok új zárakat nyitnak, haszontalan ajtókat pedig bezárnak. Haladj jó úton!

A következő esetekben különösen időszerű a Kriston Intim Torna:

- Jó formában szeretnéd magad érezni a húgycsöved, a hüvelyed, a végbélzáróizmod területén.

- Kiemelten fontos minden kismamának a felkéSZÜLÉS során, a 9 hónap alatt mihamarabb kezdve, és a szülésig végezve.

- A szexualitásod kívánod izgalmasabbá tenni, fejleszteni.

- Szülés után szeretnél újra feszes lenni a szülőcsatorna környékén.

- A változókorra készülsz, vagy bekövetkezett,

- A menstruációt nehezen éled meg a görcs, bő vérzés, peterérés hiánya, rendszertelenség, PMS miatt.

- Nőgyógyászati, urológiai, emésztőszervi funkciózavarok meglétekor.

- Görcsös a záróizom, fájó medencefenéki izom, vaginizmus esetén.

- visszatérő hüvely, hólyag gyulladáskor,

- a következő tüneteknél: mióma, ciszta, gyulladások, meddőség, menstruációs zavarok, libidóhiány, PCOS, endometriózis, progeszteron hiány, ösztrogén dominancia, ösztrogén hiány, prolaktin hormon termelődésének a zavara,

- sikeres műtétek után.

 

Mire készülj?
A gyakorlatok elsajátítása mellett, sok-sok beszédre számíts. A Kriston-módszer tökéletes elsajátításához szükséges egyfajta mélyebb, elméleti megértés, amihez történeteken keresztül segítlek hozzá. 
A tréningen semmilyen számodra kellemetlen dolog nem történik, nem kell a csoport előtt beszámolnod az egyéni hátteredről, esetleges problémáidról.

Mit hozz magaddal?
A tréningen kényelmes öltözékben, zokniban vagyunk. Szükséges még egy jógaszőnyeg (vagy bármilyen alátét, törülköző, párna). Gondoskodj még enni-innivalóról.

Problémát jelent-e, ha menstruálsz éppen a tréning ideje alatt?
A menstruáció ideje alatt is biztonsággal végezhető a Kriston Intim Torna bármely gyakorlatsora.

Problémát jelent-e, ha várandósan érkezel a tréningre?
Nem, a Kriston Intim Torna mindkettőtökre pozitív hatással lesz majd. 

Mit ad a tréning?
A tréning 12 órájával elsajátítható tudás elegendő ahhoz, hogy saját magad, önállóan otthon gyakorolva a módszert változásokat, eredményeket érj el. Az alaptréning elvégzése azonban nem jogosít arra, hogy gyakorlatait, elemeit, elméleti hátterét más mozgásformákba beépítsd vagy csoportoknak oktasd az intim tornát. Ha szeretnél te is tréner lenni, arra is van mód, egy 300 órás összetett képzés elvégzése után. "