2017.December 26. óta nem árulom, de ELADÓ.

Visegrádon Nagy Lajos 8. sz.alatti ingatlan együttes ELADÓ -a Pillangós-ház és annak szolgálati lakja- című hirdetésem minden portálról töröltem, de ha úgy érzed hiv a hely / zet, a lehetőség KERESS MEG.

Megérett az  életem  a következő állomására, egy állat gyógyító helyre, egy természet közelibb életre.

Tavaly, ez a turisztikailag jelentős 1700 lélekszámú városka 296 ezer vendégéjszakát regisztrált. Vannak olyan időszakok, amikor kihalásos alapon kapható csak szállás a településen: szezonban, a Palotajátékok esetén, a hosszú hétvégéken....

A tavalyi év augusztus 18. Magyar Közlönyben láttak napvilágot a kormány, kormányhatározatban leírt elképzelései a Dunakanyar kiemelt turisztikai fejlesztésével kapcsolatban. A 2017–2030 közötti fejlesztési programra 69,81 milliárd hazai forrású forint jut a térségben-olvashattuk a hírt, és a részleteket: Visegrád 6,6 milliárdot fordithat többek között vonzerő fejlesztésre.

Azért nem árulom már a felépített, bejáratot márkámat a Pillangós-házat, mert ezt ingatlanként tudtam megjelenitettni az eladási oldalakon. Ez sokal több egy épületnél, egy lehetőség, egy brand. Teljes know-howval, vendégkörrel, domain névvel, honlappal, F.B. oldalakkal, berendezve adom át.-ha valaki igy igényli-. Csak w.c. papirt kell venni és üzemeltethető tovább, eltart egy családot kényelmesen. De, akinek fantáziája is van, nem csak szorgalma, az akár prémium kategorisá vintage hotelt, étteremmel is kialakithat belöle. Vagy valami mást.

Egy bloggban évekig írtam a szépség-egészség kezelő, bentlakáso képző, alkotó hely, kislétszámú esküvői helyszín és egyéb ötleteimet.

TE TUDOD, MIT SZERETNÉL, nézd meg, hogy passzol e hozzá a város közepén lévő egyik legszebb ingatlanok egyike, amely befektetésnek sem rossz.

Aki csak lakóháznak venné meg, annak olcsobban adom, mint ha üzleti lehetőségként, egy brandként venné meg, de ahogy üzleti lehetőségnek olcsó, úgy mezei ingatlanként a drágábbak közé tartozik. Az ingatlanosom is azt mondta, ennek értéke, nem kereshető ki táblázatokból, mert ez semmihez sem hasonlitható. Ha otthonodnak szeretnéd, -megélhetést nyújtó volta nélkül-, az is jó választás. Az emberléptékű településen, a turizmus huzó ágazatának ellenére élhető maradt a város. Amely a vezetésünk érdeme is.

Barátnőm azt álmodta, hogy, mint egy filmben, becsengetett valaki és azt mondta: mondjon egy összeget.

10 évig nem tudtak volna olyat mondani, hogy elengedjem. De, most  szeretettel, egy egyensúlyra törekvő, minden érintett hasznát és örömét, valamint biztosnság érzetét figyelembe vevő megállapodás születése lóg a levegőben. Olyané, amely méltó a hely szelleméhez, az résztvevők lelkületéhez.

Legyen.