A Pillangós-ház szolgáltatásainak árai

az oldal szerkesztés alatt, profilváltás miatt

a szállás, a kezelések valamint a tanfolyamok és a  táborok is rendezhetőek SZÉP KÁRTYÁ-val

A szállás árát két kategóriában állapítottuk meg, azoknak akik "csak" szálláshelyként veszik igénybe a házat, városkánk többi szálláshelyének áraihoz igazítottuk, ár-érték arányban. Kezeléseinkre, táborainkra, programjainkra érkezőknek, tanfolyamot, tábort, elvonulást szervezőknek kedvezőbb  áron ajánljuk ki.

Szállás: fűtési időszakban: (egy ezer forintal drágábbak most,mint tavasztól...)

Két ágyas szobákban, amely francia ágyassá  is  alakítható, 3 személyessé bővíthető:

7 000 Ft +18% Áfa /fő /éj, minimum két éjszakától: 2-3 személyes szobában

8 000 Ft +18% Áfa /fő /éj, ha csak egy éjszakát töltenek nálunk 2-3 személyes szobában

Francia ágyas szobánkban, a Nászutas lakosztályunkban ,amelyből csak egy van, a Levendulás szoba, sok-sok extrával:

9 000 Ft +18% Áfa /fő /éj, minimum két éjszakától,

10 000 Ft +18% Áfa /fő /éj, ha csak egy éjszakát töltenek nálunk.

 Plusz fél-fél napos felár: ha a 14 órás érkezés előtt szeretnének már reggel  jönni, és a 12 órás távozást kitolnák estére az a napi ár felébe kerül személyenként.  Természetesen pár óra csúszás nem feláras, csak egyeztetést igényel. (Tanfolyamra igénybevett "egy éjhez, két egész nap jár ajándékba" gesztusunkhoz jeleztem, hogy ugyanazon díjért akár 8-12 órával többet tartozkódhatnak nálunk a tanfolyami résztvevők, mint a szállóvendégek) 

A Pillangós-ház testi-lelki-szellemi harmonizáló kezeléseihez, tanfolyamaihoz, táboraihoz igénybevett szállás ára -alap kategóriás szobáinkban-  kedvezményesen, fűtési időben: 7 ezer Ft. + 18% áfa / fő/ éj és ajándékba, ehhez 2 egész nap jár fél napos felárak elengedésével. A Pillangós-ház szervezte tanfolyamok esetében ez egy ezer forint kedvezményt jelent nettóban, és egy plusz napot ajándékba.

Tanfolyamot szervező kollégáinknak is ezen, áron ajánljuk ki a házat: megtoldott egy nappal az itt tartózkodáshoz ajándékba (egy éjhez két egész nap tartozik a félnapos felár elengedésével), és tanfolyami helységre sincs terembérlet. Két éjjes táboroknál -10 fő felett- 6 ezer ft / fő / éj netto az energia csere, 3 éj esetén -10 fő felett- 5 ezer ft. nettó fő/éj a bentlakásos tanfolyamhoz kiajánlott szállás ára.  

Kérje egyéni ajánlatunkat, több nap esetén, hétköznapokra eső tanfolyamoknál, és egyéb esetekben további kedvezményeket tudunk adni, támogatva hozzáadott értékként szolgáltatását.

Egyágyas felár: a fenti árakra + 50%, aszerint hogy egy vagy két éjszakát tölt nálunk, illetve meylik szobában, év szakban.

Palota játékok, Szilveszter időszakában : 8 ezer Ft a  "sima" szobák, 10 ezer Ft a Levendulás szoba  + 18% áfa  / fő/ éj , (minimum 3 éj, 4 napos csomagban). Ha hosszabb itt töltött szabadsága idejére esnek a programok,  akkor az alap árakon számoljuk ezen V.I.P. időszakokat is. Két éj / 3 napos igény esetén két ezerforint nettóval magasabbak az árak. Amennyiben csak 2 éj/3 napra érkezne, akkor 2000ft nettóval kerül többe a lehetőség. 

EXKLUZÍV NÁSZUTAS AJÁNLAT: az egész ház üresen, két egész nap, egy éj az esküvőre a fiatal párnak, a város közepén, Visegrád legszebb nászutas lakosztályával: 50 ezer Ft-+ áfa.

A  szálláshoz érkezésként 14 óra és távozásként 12 óra kapcsolódik. Korlátlan internet és wifi elérhetőség. A reggeli önellátó, de a teakonyhás társalgóban vendégeinknek kávé-, tea különlegességek, kapucsínó, kakaó, limonádé stb., friss forrásvíz egész nap korlátlanul rendelkezésre áll, kirándulni vihető. Gyermekek 14 éves korig, pótágyon fél áron szállhatnak meg a Pillangós-házban, (amennyiben a  kétszemélyes szobát két fő veszi igénybe és harmadikként szerepel a pótágy) Ifá-t sem kell fizetni. Két  baba ágyunk is van (bármely szobában felállítható) természetesen a kisbabák a vendégeink a saját vagy az általunk biztosított utazó baba ágy használata esetén, vagy ha a szüleikkel alszanak, amelyhez baba szigetet alakítunk ki (az összetolt ágyak közé középre gyermekágy vastag betétje van bekészítve gyermek ágynaművel). Ha nem babaágyban és nem is a "baba szigeten" szüleikkel alszanak , hanem " rendes" ágyat kérnek a gyermeknek kortól függetlenül fél árat fizetnek érte ( kértek már 9 hónapos babának 160x200 ágyat, mert azt tartották kényelmesnek, szívesen segítünk minden extra igény esetén is, de ha külön, felnőtt ágyban alszik egy kicsi baba, akkor féláron a vendégünk). Egyeztetésnél a baba szigetről képet leírást küldünk.

Egyedül érkező vendégeinknek akciósan egyágyas felár nélküli árat számlázuk egyeztetéssel pl. hétközben, tavasszal, összel = fűtés nélküli időszakokban, wellness csomagok és vagy több nap igénybevételénél.

SZÉP kártyát a szállásra és a szabadidős szolgáltatásainkra ELFOGADUNK: a szállás  Áfája 18 %, az egyéb közérzetjavító, szabadidős szolgáltatásoké 27%. A szállás mellé igénybe vett egyéb szolgáltatások  szállásként fizethetőek. Hungary Card 10% kedvezmény.

Szállás szolgáltatás mindhárom  "alzsebből" fizethető: szállás, szabadidő, vendéglátás alszámláról, egyéb szolgáltatásunkkal egyben szállásként. ( a kártyájához kapott jelszóra internetes fizetés engedélyezésénél szükség lehet- K&H kártya- )

A szállás árához 300 Forint idegenforgalmi adót (Ifa) kell fizetni a helyi Önkormányzatnak felnőtt vendégeinknek vendég éjszakánként, amely csak készpénzben fizethető.

ÁFA mértéke a szállásadáshoz kapcsolódóan 18%, a többi szolgáltatásunkhoz 27%.

Több nap,  vagy több szoba foglalása esetén foglalót kérünk, amely 30 % és előre utalandó. Ha Szép kártyával fizetnek internetes előleg fizetéssel is rendezhető a Szép Kártya terhére, felhasználói oldalán a Pillangós-ház elfogadóhelyet megjelölve.

A szálláshely lemondási szabályai:
A szállás lemondása esetén időarányosan kötbér fizetendő. A kötbér mértéke az érkezés előtt:
7-2 nap között: 30%,
48-24 óra között: 50%,
24 órán belül vagy lemondás elmaradása esetén: 100%

A Pillangós-házban a foglaló / kötbér nem vész el, egy utalványt adunk róla (a számla mellett), amely időpont egyeztetéssel szolgáltatásainkra felhasználható.

Bentlakásos tanfolyamokra, táborokra a szállás terembérlettel: 5 ezer Ft+18% áfa/fő/éj az egész ház igénybevétele esetén 3 éjtől AKCIÓSAN.- fűtés nélküli időszakban- amelyhez egy nap jár ajándékba.(a tanfolyam napján az érkezés 14 óráját előre hozzuk reggelre és a távozás napján a szállás elhagyásának 12 óráját kitoljuk estére) 

Kineziológiai tanácsadás: (2-2,5 óra): 12 000 Ft +Áfa/ kezelés, városkánk lakóinak: 10 000 Ft , hétvégén, ünnepnap: 14 000 Ft.+ áfa Földijeimnek -városkánk lakóinak,dolgozóinak- 2 ezer forint kedvezmény !

Reiki kezelés /csakra tisztitás és harmonizálás/: 5 000 Ft +áfa / kezelés egész testre, kb 1 óra 

Reiki I. tanfolyam:: 7 900 Ft /fő /2 nap

Játékos rajz elemzés: 2 000 Ft+áfa /fő

Kriston Intim Torna tréning Visegrádon 2X6 órában: 30 000 Ft +Áfa /fő/ 12 óra,Földijeimnek, a Dunakanyarban élő hölgyeknek 5 ezer forint kedvezmény !

Turbó női hétvége családállítással : 42 000 Ft.+ Áfa / fő

Egyéni és csoportos családállítás : 14 000 Ft./ fő

Test és lélek masszázs: 7 ezer Ft.+ Áfa   / fő / 60 perc +/-

Egyéni Kriston Intim Torna tréning: általában 4-8 óra így elsajátítva a tréning anyaga 30 000ft+Áfa.

Túravezetés, Pilis gyógyhatású helyeinek felkeresése: egyeztetéssel, pl kirándulás a Dömösi Szentfa kápolnához, ismerkedés a hely legendájával: 3 000 Ft /fő a szállóvendégeinknek

Egyéb  Pillangós-ház által szervezett tanfolyamok: meghírdetés szerint

Egyéb szolgáltatások árai, egyénileg összeállított programok, ajándék utalványok: egyéni egyeztetés szerint

 

Békebeli hangulat

 

Akcióinkról, programjainkról a honlap "Aktuális" oldalán és "Hírlevélre" felíratkozva tájékozódhat, amennyiben a Pillangos-ház és szolgáltatásai méltónak bizonyultak figyelmére ajánlja ismerőseinek is ,ossza meg közösségi oldalain...Köszönöm a magam és azok nevében akikkel az Őn segítségével találuk egymásra! Kováts Ildikó