A Pillangós-ház szolgáltatásainak árai

Jó, hír a vendégeinknek:  2020. 01. 01.-től kiléptem az Áfa-körből. Ennek következtében a megszokott áraink 18 és 27%-kal csökkennek.

Ajándékként, már év végén is, a csökkent áron számítom a szolgáltatásokat. Boldog Ünnepeket mindenkinek. :) 

A szállás, a kezelések valamint a tanfolyamok és a táborok is rendezhetők SZÉP KÁRTYÁ-val

A szállás árát két kategóriában állapítottuk meg. Azoknak akik "csak" szálláshelyként veszik igénybe a Pillangós-házat, városkánk többi szálláshelyének áraihoz igazítottuk, ár-érték arányban az összegeket. Kezeléseinkre, táborainkra, programjainkra érkezőknek, tanfolyamot, tábort, elvonulást szervezőknek a Zarándokházat kedvezőbb  áron ajánljuk ki.

Szállás: 

Két ágyas szobákban, amely francia ágyassá is alakítható, 3 személyessé bővíthető:

7 000 Ft. /fő /éj, minimum két éjszakától,

8 000 Ft. /fő /éj, ha csak egy éjszakát töltenek nálunk.

Francia ágyas szobánkban, a Nászutas szobánkban, a Levendulás szobában, amely extrákkal van felszerelve:

9 000 Ft. /fő /éj, minimum két éjszakától,

10 000 Ft. /fő /éj, ha csak egy éjszakát töltenek nálunk.

Egyágyas felár: a fenti árakra + 50%, a szerint, hogy egy vagy két éjszakát tölt nálunk, illetve melyik szobában.

Egyedül érkező vendégeinknek egyágyas felár nélküli árat számlázuk egyeztetéssel pl. hét közben, wellness csomagok igénybevétele és vagy több napos elvonulás esetén.

A Pillangós-ház testi-lelki-szellemi harmonizáló kezeléseihez, tanfolyamaihoz, táboraihoz igénybe vett szállás ára: 7 ezer Ft. / fő/ éj, és ehhez 2 egész nap jár ajándékba.

Tanfolyamot szervező kollégáinknak is ezen, áron ajánljuk ki a házat, megtoldva egy nappal az itt tartózkodást ajándékba: egy éjhez két egész nap tartozik a félnapos felár elengedésével. Tanfolyami helységre sincs terembérlet számlázva.  Valamint a nászutas, emelt áras szobánkat is alap áron simítjuk be a tábori helyszín kiajánlott díjába. Kérje egyéni ajánlatunkat, több nap esetén, hétköznapokra eső tanfolyamoknál, egyéb esetekben további kedvezményeket tudunk adni, támogatva hozzáadott értékként szolgáltatását.

A  szálláshoz érkezésként 14 óra és távozásként 12 óra kapcsolódik. Korlátlan internet és wifi elérhetőség. A reggeli önellátó, de a teakonyhás társalgóban vendégeinknek kávé-, tea különlegességek, kapuccínó, kakaó, limonádé stb., friss forrásvíz egész nap korlátlanul rendelkezésre áll. Gyermekek 14 éves korig, pótágyon fél áron szállhatnak meg a Pillangós-házban, (amennyiben a  kétszemélyes szobát két fő veszi igénybe és harmadikként szerepel a pótágy), Ifá-t sem kell fizetni. Két  baba ágyunk is van (bármely szobában felállítható) természetesen a kisbabák -3 év alatt- a vendégeink a saját vagy az általunk biztosított utazó baba ágy használata esetén. Ha a kisbabák, a szüleikkel alszanak, baba szigetet alakítunk ki. Az összetolt ágyak középére, egy gyermekágy vastag betétje van bekészítve gyermek ágynaművel.

SZÉP kártyát

a szállásra és a szabadidős szolgáltatásainkra elfogadunk: a szállás   A szállás mellé igénybe vett egyéb szolgáltatások, szállásként fizethetőek egyben. Hungary Card 10% kedvezmény.

Szállás szolgáltatás mindhárom zsebből fizethető: szállás, szabadidő, vendéglátás zsebből, egyéb szolgáltatásunkkal egyben szállásként. (a kártyájához kapott jelszóra internetes fizetés engedélyezésénél szükség lehet- K&H kártya- )

A szállás árához 310 Forint idegenforgalmi adót (Ifa) kell fizetni a helyi Önkormányzatnak felnőtt vendégeinknek vendég éjszakánként, amely csak készpénzben fizethető.

Szálllás, szolgáltatások foglalása esetén foglalót kérünk, amely mértéke 30 % és előre utalandó -egyeztetett számlaszámra-. Ha Szép kártyával fizetnek internetes előleg fizetéssel is rendezhető, kártya felhasználói oldalán a Pillangós-ház elfogadóhelyet megjelölve utaljatja az összeget.

A szálláshely lemondási szabályai:
A szállás lemondása esetén időarányosan kötbér fizetendő. A kötbér mértéke az érkezés előtt:
7-2 nap között: 30%,
48-24 óra között: 50%,
24 órán belül vagy lemondás elmaradása esetén: 100%. Kezelések aznapi lemondása, meg nem jelenés esetén is 100% a kötbér
.

A Pillangós-házban a foglaló/kötbér nem vész el, egy utalványt adunk róla (a számla mellett), amely időpont egyeztetéssel szolgáltatásainkra felhasználható egy évig.

Bentlakásos tanfolyamokra, táborokra a szállás terembérlettel: az igényelt időszak hosszától, a résztvevők számától függően sávosan változik. Ezen oldal tetején kékkel kiemelve az információ.

Kineziológiai tanácsadás: (1 - 2,5 óra):  hét közben: 12 000 Ft. / kezelés, városkánk lakóinak: 10 000 Ft , hétvégén, ünnepnap: 14 000 Ft.Földijeimnek -városkánk lakóinak,dolgozóinak- 2 ezer forint kedvezmény!

Reiki kezelés /csakra tisztitás és harmonizálás/: 6 000 Ft  / kezelés egész testre, kb 1 óra 

Reiki I. tanfolyam:: 14500 Ft. /fő /2 nap

Reiki II. tanfolyam: 21500 Ft / fő

Reiki  Mesteri tanfolyam: 47500 Ft./ fő

Játékos rajz elemzés: 2 000 Ft. /fő

Kriston Intim Torna tréning Budapesten 2X6 vagy 3x4 órában: 30 000 Ft./fő/ 12 óra

Egyéni Kriston IntimTorna tréning :48 000 Ft. / fő/6 óra, minden további egy óra 8 000ft.

Egyéni és csoportos családállítás : 14 000 Ft./ fő. Segítőként soportos állításban: 5 ezer  Ft./ fő

Csendbőjt, vezetett egyéni elvonulás: egyeztetés szerint

Túravezetés, Pilis gyógyhatású helyeinek felkeresése: egyeztetéssel, pl kirándulás a Dömösi Szentfa kápolnához, ismerkedés a hely legendájával: 2 000 Ft /fő a szállóvendégeinknek

Egyéb  Pillangós-ház által szervezett tanfolyamok: meghírdetés szerint

Egyéb szolgáltatások árai, egyénileg összeállított programok, ajándék utalványok: egyéni egyeztetés szerint