A Pillangós-ház szolgáltatásainak árai

a szállás, a kezelések valamint a tanfolyamok és a  táborok is rendezhetőek SZÉP KÁRTYÁ-val

A szállás árát két kategóriában állapítottuk meg, azoknak akik "csak" szálláshelyként veszik igénybe a házat, városkánk többi szálláshelyének áraihoz igazítottuk, ár-érték arányban. Kezeléseinkre, táborainkra, programjainkra érkezőknek, tanfolyamot, tábort, elvonulást szervezőknek a tíz éve változatlan kedvezőbb  áron ajánljuk ki.

Szállás: 

Két ágyas szobákban, amely francia ágyassá  is  alakítható, 3 személyessé bővíthető:

6 000 Ft +18% Áfa /fő /éj, minimum két éjszakától: 2-3 személyes szobában

7 000 Ft +18% Áfa /fő /éj, ha csak egy éjszakát töltenek nálunk 2-3 személyes szobában

Francia ágyas szobánkban, a Nászutas lakosztályunkban ,amelyből csak egy van, a Levendulás szoba, sok-sok extrával:

8 000 Ft +18% Áfa /fő /éj, minimum két éjszakától,

9 000 Ft +18% Áfa /fő /éj, ha csak egy éjszakát töltenek nálunk.

Az aktuális oldalon található  hosszú hétvégék és ünnepek csomag ajánlatainál rövidebb időszakra szóló igénylés esetén: 7 000 és 9 000 ft. + 18% áfa / fő/ éj szoba tipustól függően.


(fűtési időszakban az árak fejenként, éjenként 1 ezer forint netto összeggel magasabbak)

A Pillangós-ház testi-lelki-szellemi harmonizáló kezeléseihez, tanfolyamaihoz, táboraihoz igénybevett szállás ára -alap kategóriás szobáinkban-  kedvezményesen: 5 ezer Ft. + 18% áfa / fő/ éj. (egyedül érkezőknél, egyeszeméllyes szobát igénylőknél ezen kedvezményes árat emeli meg az 50%-os egyágyas felár, fűtési szezonban egy ezer forint éjenként, személyenként). Tanfolyamot szervező kollégáinkank is ezen, nyolc éve változatlan áron ajánljuk ki, és megtoldjuk egy nappal az itt tartózkodást ajándékba (egy éjhez két egész nap tartozik!), és tanfolyami terembérletet is elengedjük. Étkezést is megszervezzük igény szerint.Parkolás is ingyen van.....

Egyágyas felár: a fenti árakra + 50%, aszerint hogy egy vagy két éjszakát tölt nálunk, illetve meylik szobában, év szakban.

Palota játékok, Szilveszter időszakában : 8 ezer Ft a  "sima" szobák, 10 ezer Ft a Levendulás szoba  + 18% áfa  / fő/ éj , (minimum 3 éj, 4 napos csomagban). Ha hosszabb itt töltött szabadsága idejére esneka programok  akkor az alap árakon számoljuk ezen V.I.P. időszakokat is. 

EXKLUZÍV NÁSZUTAS AJÁNLAT: az egész ház üresen, két egész nap, egy éj az esküvőre a fiatal párnak, a város közepén, Visegrád legszebb nászutas lakosztályával: 50 ezer Ft-+ áfa.

A  szálláshoz érkezésként 14 óra és távozásként 12 óra kapcsolódik. Korlátlan internet és wifi elérhetőség. A reggeli önellátó, de a teakonyhás társalgóban vendégeinknek kávé-, tea különlegességek, kapucsínó, kakaó, limonádé stb., friss forrásvíz egész nap korlátlanul rendelkezésre áll, kirándulni vihető. Gyermekek 14 éves korig, pótágyon fél áron szállhatnak meg a Pillangós-házban, (amennyiben a  kétszemélyes szobát két fő veszi igénybe és harmadikként szerepel a pótágy) Ifá-t sem kell fizetni. Két  baba ágyunk is van (bármely szobában felállítható) természetesen a kisbabák a vendégeink a saját vagy az általunk biztosított utazó baba ágy használata esetén, vagy ha a szüleikkel alszanak, amelyhez baba szigetet alakítunk ki (az összetolt ágyak közé középre gyermekágy vastag betétje van bekészítve gyermek ágynaművel). Ha nem babaágyban és nem is a "baba szigeten" szüleikkel alszanak , hanem " rendes" ágyat kérnek a gyermeknek kortól függetlenül fél árat fizetnek érte ( kértek már 9 hónapos babának 160x200 ágyat, mert azt tartották kényelmesnek, szívesen segítünk minden extra igény esetén is, de ha külön, felnőtt ágyban alszik egy kicsi baba, akkor féláron a vendégünk). Egyeztetésnél a baba szigetről képet leírást küldünk.

Egyedül érkező vendégeinknek akciósan egyágyas felár nélküli árat számlázuk egyeztetéssel pl. hétközben, tavasszal, összel = fűtés nélküli időszakokban, wellness csomagok és vagy több nap igénybevételénél.

SZÉP kártyát a szállásra és a szabadidős szolgáltatásainkra ELFOGADUNK: a szállás  Áfája 18 %, az egyéb közérzetjavító, szabadidős szolgáltatásoké 27%. A szállás mellé igénybe vett egyéb szolgáltatások  szállásként fizethetőek. Hungary Card 10% kedvezmény.

Szállás szolgáltatás mindhárom  "alzsebből" fizethető: szállás, szabadidő, vendéglátás alszámláról, egyéb szolgáltatásunkkal egyben szállásként. ( a kártyájához kapott jelszóra internetes fizetés engedélyezésénél szükség lehet- K&H kártya- )

A szállás árához 300 Forint idegenforgalmi adót (Ifa) kell fizetni a helyi Önkormányzatnak felnőtt vendégeinknek vendég éjszakánként, amely csak készpénzben fizethető.

ÁFA mértéke a szállásadáshoz kapcsolódóan 18%, a többi szolgáltatásunkhoz 27%.

Több nap,  vagy több szoba foglalása esetén foglalót kérünk, amely 30 % és előre utalandó. Ha Szép kártyával fizetnek a helyszínen kézpénzben vissza adjuk az utalt foglalót és a Szép kártyáról egyben vonjuk le a szállás ellenértékét internetes engedélyezéssel.Vagy internetes előleg fizetéssel is rendezhető a Szép Kártya terhére közvetlen.

A szálláshely lemondási szabályai:
A szállás lemondása esetén időarányosan kötbér fizetendő. A kötbér mértéke az érkezés előtt:
7-2 nap között: 30%,
48-24 óra között: 50%,
24 órán belül vagy lemondás elmaradása esetén: 100%

A Pillangós-házban a foglaló / kötbér nem vész el, egy utalványt adunk róla (a számla mellett), amely időpont egyeztetéssel szolgáltatásainkra felhasználható.

Bentlakásos tanfolyamokra, táborokra a szállás terembérlettel: 5 ezer Ft+18% áfa/fő/éj az egész ház igénybevétele esetén 3 éjtől AKCIÓSAN. amelyhez egy nap jár ajándékba.(a tanfolyam napján az érkezés 14 óráját előre hozzuk reggelre és a távozás napján a szállás elhagyásának 12 óráját kitoljuk estére) 

Tanfolyami terem bérlet: szállás nélkül 10-20 főnek alkalmas társalgóban : 15 ezer Ft+ 27% áfa / nap

Kineziológiai tanácsadás: (2-2,5 óra): 10 000 Ft +Áfa/ kezelés, városkánk lakóinak: 8 000 Ft , hétvégén, ünnepnap: 12 000 Ft.+ áfa Földijeimnek -városkánk lakóinak,dolgozóinak- 2 ezer forint kedvezmény !

Reiki kezelés /csakra tisztitás és harmonizálás/: 5 000 Ft +áfa / kezelés egész testre, kb 1 óra 

Reiki I. tanfolyam:: 7 900 Ft /fő /2 nap

Játékos rajz elemzés: 2 000 Ft+áfa /fő

Kriston Intim Torna tréning Visegrádon 2X6 órában: 30 000 Ft +Áfa /fő/ 12 óra,Földijeimnek, a Dunakanyarban élő hölgyeknek 5 ezer forint kedvezmény !

Egyéni Kriston Intim Torna tréning: 8 ezer Ft + Áfa / óra ( általában 4-8 óra így elsajátítva a 12 órás csoport foglalkozás anyaga)

Túravezetés, Pilis gyógyhatású helyeinek felkeresése: egyeztetéssel, pl kirándulás a Dömösi Szentfa kápolnához, ismerkedés a hely legendájával: 3 000 Ft /fő a szállóvendégeinknek

Egyéb  Pillangós-ház által szervezett tanfolyamok: meghírdetés szerint

Egyéb szolgáltatások árai, egyénileg összeállított programok, ajándék utalványok: egyéni egyeztetés szerint

 

Békebeli hangulat

 

Akcióinkról, programjainkról a honlap "Aktuális" oldalán és "Hírlevélre" felíratkozva tájékozódhat, amennyiben a Pillangos-ház és szolgáltatásai méltónak bizonyultak figyelmére ajánlja ismerőseinek is ,ossza meg közösségi oldalain...Köszönöm a magam és azok nevében akikkel az Őn segítségével találuk egymásra! Kováts Ildikó