Szolgálatiközéemény:

Az elmúlt pár évben, a felé terelt a Sorsom, hogy a nagy csoportos programjaim, táboraim után egyéni elvonulások keretében folytassam segítő tevékenységemet. Ehhez is a ház adott bölcsöt, az elmúlt 2 évben, de az, hogy csak egy-egy szoba fogadjon harmonizálódni vágyókat, azt olyan luxusnak éreztem, mint a multis koromból megmaradt számtalan estélyi ruhát a szekrényemben. Amelyeket elajándékoztam koncertekkel fellépőknek, színházba járó ismerőseimnek. A házzal, ezt a generált válságban megfialt kölcsönöm, és egy telek spekulációs játszma áldozataként utcára került két testvérem támogatása miatt nem tudom megtenni.

De, azt igen, hogy egy évet várjak, a ház Új Jó Gazdáinak összeszedni a pénzt. Ahogy a legnehezebb időkben, sem eladni akartam a házat, hanem jó kezekben tudni. Megőriztem a 200 éves népi építészeti emlékként nyilván tartott épületet, abban a városban, ahol anno a Magyar Koronát őrizték, nem adtam oda külföldi befektetőknek... Az álagát azonban, megóvni egyedül álló nőként nem tudtam olyan mértékben, ahogy az Bak Holdamnak megfelelő lett volna. Így, az átlagos Pest megyei 300 000 ft./ négyzetméter áron adom át, és a felépített márkáért, Visegrád egyik emblematikus. bejáratott szálláshelyéért, know-how ért, felszerelésért nem kérek semmit. A tízen milliós érték fedezi majd a felújítást bőven...

A ház kapujának ismételten, széles tömegek számára való megnyitásához kérem a szíves segítségüket. A fiatal pár, a ház új gazdáiként, a közösség és a szeretet összefogásának erejére alapozva indítja el a szép szolgálatát, amely egy külföldön, már elterjed támogatási forma.

Az elvonuló és zarándokház a Pilis szívében program ismerteti a céljaikat, itt mutatkoznak be, szép küldetésükkel együtt. Én az elsők között váltottam támogatói jegyet https://givemychance.com/kampanyok/88l3oyBdX2AELWnH17j5XXBH (bemásolni lehet a linket, itt nem nyilik meg)

Az egy ezer forintos támogatási összeget, nem kérik ingyen. Ajándék utalványt kapnak róla, és felhasználhatják a számtalan szolgáltatásuk valamelyikére.

A ház és a hely szelleme, mindig az egészség ügyében tevékenykedőket vonzotta be, ahogy a Zöldkeresztes Védőnőknek is otthont adott, és a 13 éves Pillangós-házi korszaka alatt az elmúlt 6 évben számolva 64 kisbabának segített szüleivel egymásra találnia, számtalan kiteljesedett élet elindulását, sokak önmagukra találását támogatta.     

A tulajdonosváltás átmeneti időszaka alatt szeretetemmel és varázstudományaimmal továbbra is itt szolgálok, egyszemélyes elvonulásokhoz szállást is adok, de segítő kollégáimnak oly' keresett 10-16 fős bentlakásos tanfolyamaihoz, táboraihoz a tulajdonos váltás után lesz újból hozzáadott érték a ház. Kérem, jelezzék, ha szeretnék, hogy hosszú távú együttműködés lehetőségeként ajánlót káérnek majd  a Volmer házaspártól.  

Én a 13 éves Pillangós-házi korszakomat lezárva, egyéni vezetet elvonulások keretében segítek a Dunakanyar egy másik szép területén. 1-4 főnek lesz a telkem végében elvonuló helye, ahol pár nap, egyéni alkat szerint összeállított programjaimmal, segítő módszereimmel szolgálom a kiteljesedést. ÉletÚtRendezési tanácsadás elvonulásai, a nyüzsgős kirándulós, aktív, feltöltődést adó programokkal teli kikapcsolódástól, a teljes telefon és net nélküli csendböjtig terjednek majd, ahogy már Visegrádon is 2 éve.

A ház előtt sírdogáló befogadott állatkáim száma, már olyan nagy, hogy e miatt is keresek egy nagyobb telket, A rám ruházott szép feladatnak, a helyszűke, nem  legyen  akadály.  A terv egy olyan állat gyógyító hely, ahol a sérült állatkákat olyan állapotba hozom, hogy gazdásodni tudjanak. Amely, küldetéshez az otthon segítőként dolgozó életmódom is ideális. Szeretetemről és varázs tudományaimról nem is beszélve...

Köszönjük az ezer forintos ajándék utalvány váltásával való támogatását iS.

a Zarándokház  régi és új Gazdái

 

 

 

 


KINEZIOLÓGIA VASÁRNAP , ünnepnap....

A vasárnap is igénybe vehető  kineziológiai tanácsadásra, havi egy fix alkalom Visegrádon a Pillangós-házban, egy Dunakanyarba szervezett kirándulás részeként. Kutyabarát rendelő, négylábú barátoddal is érkezhetsz. Szép kártya terhére is .A messzebbről érkezőknek szállás lehetőséggel.
Havi egy vasárnap előre ki van jelölve, lehet tervezni.
Bejelentkezés telefonon, levélben, stb. egyeztetve.

Kriston Intim Torna tréningek Kováts Ildikóval

A Kriston Intim Torna Óbuda, Dunakanyar F,B oldal és

a Kriston.eu oldal információi szerint:

2020.február 22-23.-án,szombat vasárnap 2x6 órában női Kriston IntimTorna tréning Visegrádon

a Sziget utcai jóga teremben.

2020. február 15-16.-án Óbudán, a Bécsi út 314/c alatti Gabala Pilates és Jóga Központban

 

Kriston Intim Torna női tréning egyéni időpontogénnyel

2x6 órában, vagy 3x4 órában, a nyári szünetben már két barátnő összefogásával egyéni időpontok kérhetőek, a messzebbről érkezőknek szállás lehetőséggel is. Egyéni tréningre is van lehetőség, kiszállással is.


 Elvonulás Visegrádon a Pillangós-házban
egyéni időpont és támogatási igény szerint.....


A ház szolgáltatásiból ajándék utalványok is kérhetőek, Szép Kártyával is rendezhetőek. Egyéni formátumban névreszolóan elkészítjük, nyomtatható formában elküldjük, és vagy postán feladjuk. Minták a képgalériában.