A Pillangós-ház aktuális programjai: ( Szép Kártyával is rendezhetőek )

 

Újdonság a hétvégét Visegrádon töltőknek:

Barna Bernadett test és lélek masszőr, Családállító péntekenként időpont egyeztetéssel egyén és csoportos családállítást, masszázst vállal a Pillangós-házban. Szeretettel várjuk a saját és máshol megszállt, valamint visegrádra kiránduló kedves vendégeinket.

 

"Így segítünk mi" nyílt nap sorozat első része: a Családállítás

2017. SZEPTEMBER 15. PÉNTEK 18-19:30. ( új időpont szervezés alatt)" Így segítünk mi" cimmel megjelölt péntekeken bemutatjuk  a házhoz kapcsolodó segítők munkáját, módszereit.
Egy tea mellett kötetlen beszélgetés során első alkalommal Barna Bernadett mesél a családállítástól, egyéni és csoportos foglakozásairól, a test és lélek masszázsról.
Üzenethozó kátyát is húzunk, és a szakember segítségével értelmezük.
A program ingyenes, kötelezettség nélküli.
Mindenkit várunk szeretettel.
Részvételi szándékot kérjük jelezni, de aki ezt nem tette az is felkerekedhet.
Szervező: Kováts Ildikó a Pillangós-ház háziasszonya,
Brmutatkozik: Barna Bernadett családállító, test és lélek masszőr, egyéb varázstudományok művelője
Az "Igy segitünk mi" sorozatban bemutatjuk a kineziológiàt, Kriston Intim Tornàt, Reikit, Jógàt, Pilatest, Lègzèsteràpiàt, Hangtàlak hatàsàt.... Kezműves foglalkozàsokat is tervezünk, mert mi nők egyszere tudjuk fonni a karkötőnket ès tudunk beszèlgetni is közben...
Forràs vízből kèszült teàk melett tèli estèken megismerkedünk a böjt formàival, nemezelünk, ikebanàt kèszìtünk...


Női hétvége Kriston Intim Torna tréninggel és Családállítással

2017. október 14-15. szombat, vasárnap

Közkívánatra egy "Női hétvégébe" zsufoltuk bele egy több napos táborunk áldásos módszereit, egy varázsos környzetben megtartott rövid elvonuláson.
Kováts Ildikó Kriston Intim Torna tréner 2x6 órában tanítja meg az idén 31 éves egészség megőrző és helyreállító intim torna gyakorlatait a Női EGÉSZség érdekében. Barna Bernadett személyre szabott csoportos cdaládálításán a Női MINŐSÉGünk emelésén dolgozunk.
Program:
Szombat:
9-15 óráig Kriston Intim Torna Tréning
15-16 ig szünet, egyéni igény szerint pihenés, étkezés, séta...
16-20-ig családállítás
Vasárnap:
9-15 óráig K.I.T.
16 óráig szünet

16-19 óráigcsaládállítás

A program díja:

49 ezer forint. Két nap, egy éj szállással ( 1-2-3 személyes szobákban), 12 óra K.I.T. tréninggel, két délután csoportos, de minden résztvevő ügyét érintő családállítással.
A program Szép Kártyára is igénybe vehető, 18% áfa terheli ( szállásként mindhárom zsebből rendezhető, mindhárom bank kártyájával.)
Aki teheti érkezhet pénteken, akár reggel, és van egy fakultatív napja Visegrádon, vagy igénybe veheti Ildikó kineziológia kezelését, vagy Batti test és lélek masszázsát, vagy kirándul a Pilsiben... További, a programhoz kapcsolodó szállás ára 5 ezer ft.+ áfa / fő/ éj akciósan. (egy vagy pár nappal elöbb érkeznél, egy vagy több napig még maradna...)
Étkezések egyénileg, tea, kávé, helyi friss forrás víz korlátlanul fogyasztható. A háztól 1-3 percre számtalan étkezési lehetőség van: bolt, zöldséges, kézműves pékség, langosos büfé, pizzéria , kifőzde, éttermek. De hozni is lehet, a Pillangós-ház társalgójának teakonyhájában el is készíthető.

Szeretettel várunk:
Kováts Ildikó 06-20-9274-150
Barna Bernadett 06-70-9784-690
jelentkezés e-mailben: kovats.ildiko@pillangos-haz.hu


Reiki I-es tanfolyam

2-4 főtől egyéni időpont kérhető.


Reiki 1.-es tanfolyamotb tartok Visegrádon a Pillangós-házban. Energetikai házipatikaként ajánlom, minden családban legyen valaki, aki ezzel is segítségére van a környzetének. Időpont: 2017. szeptember 6.-7. szerda - csütörtök a messzebbről érkezőknek kedvezményes szállás lehetőséggel is. Szép Kártya elfogadással.

Reiki I.

Meditációkon és gyakorlatokon keresztül a tanuló ráhangolódik az isteni energiára, a szeretetteljes, finomanyagú energiával való munkára, elsajátítja a kézrátétellel történő gyógyítás alapjait. A beavatásokon keresztül megtapasztalja a belső, gyógyító csatornáinak megnyílását és megtisztulását, valamint a saját rezgésszámának és energiaszintjének lényeges megemelkedését. Gyakorlás során megtanulja azokat a kézpozíciókat, amelyek önmaga és mások kezeléséhez szükségesek.

A részletes tematika: A Reiki története, Mi a Reiki?, Ez nem Reiki! ,Energiaáramlatok, Kezelés, Önkezelés, A fejkezelés, Auraharmonizálás/ aurasimitás, Körkörös kezelés, Rövid kezelés, A csakrák, Csakratisztitás, Gyakorlati tanácsok......

Tanfolyami díj: 7.900.- Ft./ 2 nap, és szállás egy éj ( szombat) 6 ezer ft/ fő/éj

Részletek a http://pilleszarnyhatas.blogspot.hu/p/reiki-itanfolyaenergetikai-hazi-patika.html , és  ezen honlap Reiki oldalán 


Kriston Intim Torna női tréning

2-4 főtőlegyéni időpont egyeztetéssel kérhetőKriston Intom Torna női tréninget tartok Visegrádon a Pillangós-házban, a messzebbről érkezőknek szállás lehetőséggel is. Szép Kártyával is rendezhető a 2x6 órás tanfolyam. Díja 30 ezer ft / fő/ 12 óra, a Dunakanyarban élő leányoknak, asszonyoknak, kismamáknak, nagymamáknak 5 ezer forint földijeimnek járó kedvezményt adok. Szállás a tréninghez kapcsolodóan a szálláshely áraihoz képest kedvezően 5 ezer ft fő éj, egy-két-három ágyas szobában. A www.pillangos-haz.hu mutatja be a helyszínt, a szolgáltatásokat.
A tanfolyamról és a trénerről a http://pilleszarnyhatas.blogspot.hu/ oldalon találsz információkat. Kiemelném, hogy a tréning olyan diszkrét, én beszélek csak, mindenki ott füllel jobban amiben érintett, igy egyáltalán nem kellemetlen, ha barátokkal, rokonokkal, munkatársakkal összefogva érkezel. Aki már itt ébredne péntek reggel is érkezhet és van egy fakultatív napja az ezer éves városkában, avagy a Pillangós-ház szolgáltatásai közül is válogathat ( kineziológiai kezelés. reiki fej és egész test kezelés, rajzelemzés, Pilis gyógyhatású helyire turavezetés)
Szép Kártya esetén a programot 18% ÁFA terheli.
Kováts Ildikó K.I.IT.tréner
kineziológus
Reiki mester tanár
http://pilleszarnyhatas.blogspot.hu/


 Októberi hosszú hétvége Visegrádon a Pillangós-házban
2017. október 20- 23.


Az idén 10 éves Pillangós-ház két év szünet után idén 10 alkalommal kinyítja kapuját a régi és új vendégek elött. Az egyik lehetőség ebből az október 23.-hoz kapcsolodó hosszú hétvége 3 éj / 4 egész nap. A Pillangós-ház oldalon található lehetőségek szerint várjuk a kedves érdeklödőket. Szép Kártya elfogadással is. Levendulás nászutas szobánkban, számos extrával, és még 3-4 kétszemélyes, de 3 személyessé alakítható kuckóval, a honlapon részletezett adottságokkal, a Pilleszárnyhatás oldal (http://pilleszarnyhatas.blogspot.hu/) regenerálódást segítő szolgáltatásaíval is.


Egyéni igény szerint összeállított programok

A programok, tanfolyamok a meghírdetett időpontoktől függetlenül egyéni időpont egyeztetéssel kérhetőek csoportoknak, társaságoknak. A szolgáltatások oldalról kiegészíthetőek, egyéni igények szerinti  "csomagok" összeállíthatóak.  Hétközben. hétvégén, szállással vagy anélkül... http://pilleszarnyhatas.blogspot.hu/ oldalon találja segítő szolgálatainkat.

A ház szolgáltatásiból ajándék utalványok is kérhetőek, Szép Kártyával is rendezhetőek. Egyéni formátumban névreszolóan elkészítjük, nyomtatható formában elküldjük, és vagy postán feladjuk. Minták a képgalériában.