A Pillangós-ház aktuális programjai:

( Szép Kártyával is rendezhetőek )

KÉRHETŐ : már 4 főtől
Női hétvége Kriston Intim Torna tréninggel Visegrádon a Pillangós-házban. Szép Kártya elfogadással is.
 Tartalma:


 Tartalma:
 -2 éj 3 egész nap szállás egy-két-három ágyas szobákban.
-Kriston Intim Torna tréning 2x6 órában (amelyhez, a női hétvége programjától függetlenül is lehet csatlakozni)
-kirándulás Dömösre a Szentfa kápolnához, gyertyaszentelés. ismerkedés a Pilis gyógyító helyeivel,
-vetített képes előadás, egy Caminót 62 éves korában megjárt szuper nagyi beszámolója
-Visegrádi városnézés,
-játékos rajz pszichológiai elemzés, mandalakártya vetés
-első napi békebeli vacsora
-korlátlan, tea, kávé , kakaó, stb. friss helyi forrás víz , wifi, ingyenes parkoló
(további étkezés egyénileg, a háztól 1-3 percnyire lévő büfék, kifőzdék, boltok, zöldséges, kézműves pékség, éttermek lehetőségei szerint, de a hazai csipegetni valók teakonyhánk felszerelésével is melegíthető, elkészíthető)
 Program: 
 Első nap pl. pénteken, aki teheti, már reggel érkezhet és van egy fakultatív napja az ezer éves városban. A résztvevők érkezési lehetőségei szerinti délután, kora este Kis Márta beszámolója a Caminóról, amelyet 62 évesen teljesített. Utána a résztvevők a ház vendégei egy békebeli hajában főt krumpli vacsorára, amelyet házi vajjal és lilahagymával tálalunk. Forralt bor és finom teák mellett ismerkedünk este, és egy rövid városi, Duna parti séta után egy-  egy mandala kártyát húzunk, hogy legyen min elmélkedni elalvás elött :) .
Második nap pl.szombaton egyénileg reggeli és fél tíztől Kriston Intim Torna tréning hat órában kis szünetekkel. Estebédelünk , egyénileg vagy közösen a közeli büfék vagy boltok kínálatából, de rendelhetünk pizzát is. A napot Dömösön zárjuk, a Szentfa kápolnához sétálunk el., egy kényelmes erdészeti műúton. Alvás elött játékos rajzelemzés.
Harmadik nap pl. vasárnap Kriston Intim Torna tréning 6 órában.
A program díja: 45 ezer ft fő, Szép Kártyával is rendezhető, 18% áfa terheli.
Kiscsoportos 4-12 fős hölgycsapatot tudunk fogadni. A tréningről a http://pilleszarnyhatas.blogspot.hu/,a helyszínről a http://pillangos-haz.hu/ oldalon találhatóak

Reiki I-es tanfolyam

KÉRHETŐ: 2 nap, szállással is, 2 fötől


Reiki 1.-es tanfolyamotb tartok Visegrádon a Pillangós-házban. Energetikai házipatikaként ajánlom, minden családban legyen valaki, aki ezzel is segítségére van a környzetének. Időpont: 2017. április 8.-9.. szombat - vasárnap, a messzebbről érkezőknek kedvezményes szállás lehetőséggel is. Szép Kártya elfogadással.

Reiki I.

Meditációkon és gyakorlatokon keresztül a tanuló ráhangolódik az isteni energiára, a szeretetteljes, finomanyagú energiával való munkára, elsajátítja a kézrátétellel történő gyógyítás alapjait. A beavatásokon keresztül megtapasztalja a belső, gyógyító csatornáinak megnyílását és megtisztulását, valamint a saját rezgésszámának és energiaszintjének lényeges megemelkedését. Gyakorlás során megtanulja azokat a kézpozíciókat, amelyek önmaga és mások kezeléséhez szükségesek.

A részletes tematika: A Reiki története, Mi a Reiki?, Ez nem Reiki! ,Energiaáramlatok, Kezelés, Önkezelés, A fejkezelés, Auraharmonizálás/ aurasimitás, Körkörös kezelés, Rövid kezelés, A csakrák, Csakratisztitás, Gyakorlati tanácsok......

Tanfolyami díj: 7.900.- Ft./ 2 nap, és szállás egy éj ( szombat) 6 ezer ft/ fő/éj

Részletek a http://pilleszarnyhatas.blogspot.hu/p/reiki-itanfolyaenergetikai-hazi-patika.html , és  ezen honlap Reiki oldalán 


Megtisztulás, női minőség emelés a Víz energiájával.

2017.június 29.-július 2, csütörtök-vasárnap 3éj/ 4 nap

Női minőség emelésére, tisztulásra, elengedésre, újjászületésre, egyszóval női varázslatra invitálunk Sellő társammal, Barna Bernadettel, test és lélek masszőrrel a Pillangós-házba. A hosszú hétvégén varázstudományainkkal támogatjuk meg a VIZ áldásos hatását egy bűbájos helyen, a Pilisben, Visegrádon.
Program:
3éj/4 nap, de jöhetsz a rövidebb változatra
2017. június 29. csütörtök: Befogadás, Megnyitás, Megtisztulás jegyében
Érkezés 8-10 óra között, -aki, szeretne érkezhet szerdán is, akár reggel és van egy fakultatív napja Visegrádon-. 10:30 kor indulás a hegyi forráshoz, az erdei séta közben ismerkedünk, bemutatkozunk. Rituális fürdőzés, meghozzuk ívó vizünket a következő pár napra (kb. 3 kilométert sétálunk) Ebéd. 13 órától egyénileg a háztól 1-3 percnyíre lévő számtalan lehetőség közül választva, a teakonyhánkban az otthonról hozott étel is összeállítható) . Délután a Befogadás előkészítése, lélek és test masszázs 30 percben. Várakozás közben varázskártyák üzenetét fejtegetjük, forrásvízből készítünk gyógyteákat.... Este Szűzanya jelenés helyére zarándokolunk, Dömösre a Szentfa kápolnához, Elengedés meditáció, madárlátta vacsora elfogyasztása a tűz körül a szabadban, amelyre a Ház vendégei a részvevők.
2017.júnis 30. péntek, a Női test, Női bölcsesség jegyében
Kriston Intim Torna tréning 9-16 óráig kis szünetekkel. 16-17 óráig estebéd egyénileg, pihenő. 17 órakor gyalogosan felmegyünk a visegrádi fellegvárba, ahonnan királynői minőségre töltődötten vonulunk le. Női szertartással zárjuk a napot egy közeli vízesésnél - hozzál egy fehér ruhát, hosszú pólót, stb. amit nem sajnálsz, ha vizes lesz -.
2017.július1. szombat, a Női EGÉSZség jegyében
Reggel töltekezés a felkelő Nap energiájában a Kálvária dombon. Reggeli egyénileg. 9-16 óráig Kriston Intim Torna tréning kis szünetekkel. Este a kertben szalonnasütés, zöldség grillezés boronatárcsán, salátaköltemények a szervezők ajándékaként. A záró est is alkohol nélküli lesz, de készültünk egy kedves meglepetéssel.
2017. július 2. vasárnap, a Rend és Harmónia jegyében
Családállítás 9-16 óráig, kis szünetekkel. A női testhez, női lélekhez kapcsolódó témakörökben, az EGYség, a legtisztább női minőség állapotára. Hazautazás 17 órától.
A Női teliholdas hétvége háziasszonyai: Barna Bernadett, test és lélekmasszőr, család és rendszer állító és Kováts Ildikó kineziológus, Kriston Intim Torna tréner ( és sorolhatnánk tovább varázs tudományainkat, amelyeket magunkkal együtt bemutatunk )
Díja: 58000 ft./ fő, amely tartalmazza a 12 órás Kriston Intim Torna trénig árát, a családállítást, a test és lélek masszázst, a vezetet túrák és szertartások árát, a kétszeri vacsorát, a meglepetés program díját, 3 éj / 4 egész napot a Pillangós-házban 2-3 ágyas hangulatos szobákban - a www.pillangos-haz.hu lap Bemutatkozó oldal lehetőségeivel-,
Aki csak péntek reggel tud érkezni: 49000 Ft.Szép Kártyával is rendezhető. a program szállásként egyben mindhárom zsebből, 18% áfa terheli. . Egy vagy két éj -szerda, ( csütörtök) vasárnap kedvezményes öt ezer ft / fő / éj áron pluszban igénybe vehető-. A programra 14 főt tudunk fogadni a jelentkezések sorrendjében. Jelentkezés: kovats.ildiko@pillangos-haz.hu címen. Telefon: 06-20-9-274-150
A program előtti napokban ráhangolódásként alkohol mentes, valamint magunkhoz képest diétásabb étkezés, esetleg húsnélküli ételek fogyasztása javasolt, Eddigi szokásainkhoz képest kevesebbet, vagy ne is igyunk kávét, colát, energia italt. Ez nem feltétele a részvételnek, csak a tapasztalatuk szülte javaslat, amely a befogadás hatékonyságát segíti.
Jelentkezések sorrendjében, 30% előleg befizetésével fogadjuk a részvételi szándék jelzéseket június 21./ig. Az előleg utalható, Szép Kártyáról is, Bettinél Budapesten leadható, bármi más...
2017. július 3 - 9."Az idén 10 éves Pillangós-ház két év szünet után újból nyitva, visszatérő és új vendégeinek nyári csemegét kínál, az Élő középkor városában: Családi nyaralás a 33. Visegrádi Nemzetközi Palotajátékok hetében. Hat éj / hét egész nap, Dunakanyari nyaralásnak, habnak a tortán az ország leghangulatosabb történelmi fesztiválja, legnépszerűbb családi programja. Szép Kártya elfogadással. A V.I.P. időszak,- ahogy a Szilveszter is erősen emelt áras-, annak aki a nyári szabadságát erre a hétre tervezi a Palotajátékok három napja is " mezei " áron simul a nyaralás díjába. És a csomaghoz a Palotajátékok három napjára szóló belépőt is adunk ajándékba, amellyel egy lovagi torna is megtekinthető. A város közepén lévő hangulatos szálláshelyen, amelytől a királyi menet pár lépéssel lentebb indul. Egy 200 éves patinás házban, ahol 40 fokos kánikula esetén is a 60 centis falak miatt 22 fok szokott lenni a szobákban és az udvaron az öreg fák alatt 26.... Helyi friss forrásvíz, limonádé, jeges tea, kávé... ingyenesen és korlátlanul rendelkezésre áll, hozzájárul, hogy kellemes bázis legyen a környéket felderíteni, a Pilisben kirándulni, a Dunakanyar városkáit felkeresni. És habnak a tortán a 3 napos fesztivál, amelyen ezen időszakban lehet részt venni. A szállás közelében számtalan stílusú és árfekvésű büfé, étterem található. Az udvaron grillezni, bográcsozni is lehet. Szentendre, Esztergom 25-25 kilométerre, a Duna túloldalán Zebegénytől Vácig további szép települések találhatóak, Pilisi kirándulóhelyek indulópontja a város és környéke. A főváros 40 kilométer, amelyet hajóval, vonattal is felkereshet. A szállás árát nem emelő, ingyenes programokkal is készülnek a szervezők, a résztvevők igénye szerint, -csak belépőt kell váltani -például a Visegrádi fellegvárba, ahol lovagi ötpróbát állítanak  össze (lóra pattanás, csata csillag dobálás, íjászat és dárda hajítás....), Városnézés. túravezetés, és sorolhatnánk a fakultatív ingyenes programokat. Az egy hetes nyaralás díja : 6 éj, 7 egész nap, - amelyből 3 nap a Palota játékok-, felnőtteknek 6 ezer forint / fő / éj, gyermekeknek 3 éves kortól 14 éves korig fél áron 3 ezer forint.És ehhez minden kedves vendégünk egy három napra szóló belépőt kap a fesztiválra, mellyel egy lovagi torna is megtekinthető! Öt darab szobával várjuk a jelentkezőket, amelyből egy a nászutas szoba, amelyben ez az egy hét 8 ezer ft / fő / éj. Szép Kártyát elfogadunk, 18% áfa terheli a szállásadást. Mivel már most nincs szállás a Palota játékokra a városban, a programra jelentkezés 30 % foglaló utalása ( Szép Kártyáról való internetes elfogadással ) után lesz érvényes, és július elsején a teljes vételár rendezése után válik élővé. A Pillangós-házban a kötbér nem vész el, a ház szolgáltatásaira időpont egyeztetéssel felhasználható egy évig. A képen a Pillangós-ház háziasszonya a tavalyi játékokon a ház vendégeivel, egyszerű és nagyszerű jelmez ötletnek inspiráció a kép. A Palota játékokra a kedvezményes családi és egyéb belépőjét megigényeljük előre ( a Palotajátékok honlapján találja a részleteket). Étkezési javaslatokkal készülünk arra az esetre is, ha nem a vásári forgatag különlegesen finom és az esemény súlyához, népszerűségéhez méltóan drágább lehetőségeket vennék igénybe a fesztivál alatt. A Pillangós-ház kategóriája legolcsóbb szállása, a kedvezményesen elővételben beszerzett belépők mellé az étkezés sem jelent nagy kiadást. A Duna pár éve fürdőzésre alkalmasnak van nyilvánítva, itt az erdő, a hegy, a vízpart, kerékpáros vezetett kirándulások bicikli kölcsönzéssel és egyéb programokkal, ár-érték arányban, a begyűjthető élmények tárházával nagyon jó nyári szabadság ötlet az itt kínált egy hetes szabadság. Várjuk szeretettel a Dunakanyar fővárosában, Visegrádon, az Élő középkor városában.
Aki nem akar vagy tud egy hétre jönni, 3 éj / 4 napos csomagban is megszállhat 8 ezer ft. + 18% áfa áron alap szobánkban, a nászutasban 10 ezer ft + 18% Áfa áron. A gyerekek féláron a vendégeink 3-14 év között.A kisbabák a vendégeink. A 3 napra szóló fesztivál belépőt, amellyel egy lovagi torna is meglátogatható ehhez a csomaghoz is ajándékba adjuk 
Kováts Ildikó a Pillangós-ház háziasszonya.
Kiegészítés :tavaly a turistaház 12 személyes szobáiban 6 ezer ft / fő/ éj áron lakhattak, gyerekek 4500-ért a Palotajátékok idején. A nyaralása részeként kínált 6 ezer forintos ár nagyon kedvező, 3 darab kétszemélyes, három ágyassá alakítható szobánk van.Ebből az egyik a nászutas szoba, valamint két darab 2 személyes szobánk van, amelyek három személyes szobaként berendezve 3 felnőttnek is optimális, barátokat is várunk szeretettel. Nagy teakonyhás társalgó, hangulatos udvar, a ház előtt szökőkutas park.... A Pillangós-ház web és F. B . oldala bemutatja... "

Reiki I. tanfolyam, kirándulássak a Prédikálószékre: 2 éj,3 egész nap

2017.július 10-11-12- hétfő-kedd-szerda


Rendhagyó Reiki I. tanfolyamot hírdetek 6-10 fő részére Visegrádon a Pillangós-házba. 2éj, 3 nap "csomagban". R.A.I. Reiki egyes tanfolyamon két nap alatt elsajátitjuk a tananyagot ( hétfőn, kedden), és szerdán jutalomjátékként, habnak a tortára elkirándulunk a Prédikálószékre ( amely helyről a kilátást fényképeztem, amely az esemény képe) , és ott fent is pihenés képpen megkezeljük egymást, mert a jóból sosem elég :)
A tananyag:
Meditációkon és gyakorlatokon keresztül a tanuló ráhangolódik az isteni energiára, a szeretetteljes, finomanyagú energiával való munkára, elsajátítja a kézrátétellel történő gyógyítás alapjait. A beavatásokon keresztül megtapasztalja a belső, gyógyító csatornáinak megnyílását és megtisztulását, valamint a saját rezgésszámának és energiaszintjének lényeges megemelkedését. Gyakorlás során megtanulja azokat a kézpozíciókat, amelyek önmaga és mások kezeléséhez szükségesek.

A részletes tematika: A Reiki története, Mi a Reiki?, Ez nem Reiki! ,Energiaáramlatok, Kezelés, Önkezelés, A fejkezelés, Auraharmonizálás/ aurasimitás, Körkörös kezelés, Rövid kezelés, A csakrák, Csakratisztitás, Gyakorlati tanácsok.....

A tanfolyam díja 7900 ft / fő, a kedvezményes szállás a tanfolyamhoz kapcsolódóan 5 ezer ft / fő / éj. Lehet érkezni hétfőn reggel, de aki szeretné, már vasárnap is érkezhet, sőt , ne, kell szaladni szerda este sem.
A programra Szép Kártyát is elfogadok, 18% áfa terheli.
Kováts Ildikó
Reiki mester-tanár
www.pillangos-haz.hu
http://pilleszarnyhatas.blogspot.hu/p/reiki-itanfolyaenergetikai-hazi-patika.htmlKriston Intim Torna női tréning

2017. júlis 28-29.szombat-vasárnapKriston Intom Torna női tréninget tartok Visegrádon a Pillangós-házban, a messzebbről érkezőknek szállás lehetőséggel is. Szép Kártyával is rendezhető a 2x6 órás tanfolyam. Díja 30 ezer ft / fő/ 12 óra, a Dunakanyarban élő leányoknak, asszonyoknak, kismamáknak, nagymamáknak 5 ezer forint földijeimnek járó kedvezményt adok. Szállás a tréninghez kapcsolodóan a szálláshely áraihoz képest kedvezően 5 ezer ft fő éj, egy-két-három ágyas szobában. A www.pillangos-haz.hu mutatja be a helyszínt, a szolgáltatásokat.
A tanfolyamról és a trénerről a http://pilleszarnyhatas.blogspot.hu/ oldalon találsz információkat. Kiemelném, hogy a tréning olyan diszkrét, én beszélek csak, mindenki ott füllel jobban amiben érintett, igy egyáltalán nem kellemetlen, ha barátokkal, rokonokkal, munkatársakkal összefogva érkezel. Aki már itt ébredne péntek reggel is érkezhet és van egy fakultatív napja az ezer éves városkában, avagy a Pillangós-ház szolgáltatásai közül is válogathat ( kineziológiai kezelés. reiki fej és egész test kezelés, rajzelemzés, Pilis gyógyhatású helyire turavezetés)
Szép Kártya esetén a programot 18% ÁFA terheli.
Kováts Ildikó K.I.IT.tréner
kineziológus
Reiki mester tanár
http://pilleszarnyhatas.blogspot.hu/


 Októberi hosszú hétvége Visegrádon a Pillangós-házban
2017. október 20- 23.


Az idén 10 éves Pillangós-ház két év szünet után idén 10 alkalommal kinyítja kapuját a régi és új vendégek elött. Az egyik lehetőség ebből az október 23.-hoz kapcsolodó hosszú hétvége 3 éj / 4 egész nap. A Pillangós-ház oldalon található lehetőségek szerint várjuk a kedves érdeklödőket. Szép Kártya elfogadással is. Levendulás nászutas szobánkban, számos extrával, és még 3-4 kétszemélyes, de 3 személyessé alakítható kuckóval, a honlapon részletezett adottságokkal, a Pilleszárnyhatás oldal (http://pilleszarnyhatas.blogspot.hu/) regenerálódást segítő szolgáltatásaíval is.


Egyéni igény szerint összeállított programok

A programok, tanfolyamok a meghírdetett időpontoktől függetlenül egyéni időpont egyeztetéssel kérhetőek csoportoknak, társaságoknak. A szolgáltatások oldalról kiegészíthetőek, egyéni igények szerinti  "csomagok" összeállíthatóak.  Hétközben. hétvégén, szállással vagy anélkül... http://pilleszarnyhatas.blogspot.hu/ oldalon találja segítő szolgálatainkat.

A ház szolgáltatásiból ajándék utalványok is kérhetőek, Szép Kártyával is rendezhetőek. Egyéni formátumban névreszolóan elkészítjük, nyomtatható formában elküldjük, és vagy postán feladjuk. Minták a képgalériában.