A Pillangós Zarándokház aktuális programjai:

( Szép Kártyával is rendezhetőek )

A meghírdetett időpontoktól függetlenül elvonulós, gyógyulós, fejlesztős programok, kezelések egyéni igény szerint "csomagban" kérhetőek. Szállással, vagy otthonról, vagy más szálláshekyről  "bejárósan"...


Újdonság a hétvégét Visegrádon töltőknek:

Wellness péntekenként Barna Bernadettel

Barna Bernadett test és lélek masszőr, Családállító péntekenként időpont egyeztetéssel egyén és csoportos családállítást, masszázst vállal a Pillangós-házban. Szeretettel várjuk a saját és máshol megszállt, valamint Visegrádra kiránduló kedves vendégeinket.


Április 7., szombat:  Csoportos ssaládállítás Barna Bernadettel

"Vàrlak,titeket szeretettel a következő Csalàdàllìtàsra!
A helyszìn a megszokott Kováts Ildikó csodàlatos Pillangós gyógyközpont és zaràndokhàza! Itt mindanyian pillangóvà vàlhatunk a bàbunkból.
Érkezés 9. kor kezdés 9.15.től és ameddig tart legkésőbb 19.30.
Ebêddel készülünk nektek,de mivel febr.14.től kezdtük a Húsvéti nagy böjtöt ìgy hús mentes étel lesz! Kàvé,tea,forràs vìz,ebéd, mind a mi felajànlàsunk szàmotokra!
Az àllìtóként;14.000-,képviselőként,5.000,-
Aki kikapcsolódna,kiràndulna,meditàlna magàval lenne, itt aludna, annak 7.000 ft/fő /éj Vasàrnap jöhet velünk egy igazi csendel összekötött beavató túràra a Prédikàló széket màsszuk meg ha az idő engedi. Ha nem akkor egy màsik beavató túràra indulunk Dömösről Dobogókőre.
Vàrunk titeket ♥ Àldàs,
B.B.'

Csoportos családállítás kis közösségének máshol és máskor is kérhető.  

KINEZIOLÓGIA VASÁRNAP

Új szolgáltatás a Pillangós-házban, de lehet, hogy az egész országban:
A vasárnap is igénybe vehető  kineziológiai tanácsadásra:

Április8., vasárnap 10-18 óra között.
Visegrádon a Pillangós-házban, egy Dunakanyarba szervezett kirándulás részeként. Kutyabarát rendelő, négylábú barátoddal is érkezhetsz. Szép kártya terhére is .A messzebbről érkezőknek szállás lehetőséggel.
Havi egy vasárnap előre ki van jelölve, lehet tervezni. Érdemes az oldalt nyomon követni, mert további felszabadult vasárnapok is adódhatnak, amelyek felkerülnek "hirtelen".
Bejelentkezés telefonon egyeztetve.


Női hétvége Kriston Intim Torna tréning 2x6 órában, vagy 3x4 órás bontásban

A meghirdetett időpontig is, már két főtől egyéni időpontok igényelhetőek, 2x6, vagy 3x4 órában, hétvégén,hétközben, szállással is a messzebbről érkezőknek, Szép Kártyára is

A tavaszi megújulás jegyében Kriston Intim Torna tréninget tartok Visegrádon 2x6 órában, a négy napos hosszú hétvége első két napján, hogy a második két nap már a barátoké, a családé lehessen. A messzebbről érkezőknek szállás lehetőséggel is a Pillangós-házban. Szép kártyát a programra elfogadok.
A módszerről, rólam a http://pilleszarnyhatas.blogspot.hu/p/kriston-intim-torna.html oldalon található információ.

Reiki I-es tanfolyam

R.A.I. Reiki I tanfolyamot tartok 2018. április 14-15, szombat vasárnap  a messzebbről érkezőknek szállás lehetőséggel is a Pillangós-házban, de természetesen más visegrádi szálláshelyről is lehet csatlakozni, Kiscsoportos tanfolyam várható 2-8 főt tudok fogadni egyszerre.
A tanfolyamon, amelyet energetikai házipatikaként szoktam emlegetni:
Meditációkon és gyakorlatokon keresztül a tanuló ráhangolódik az isteni energiára, a szeretetteljes, finomanyagú energiával való munkára, elsajátítja a kézrátétellel történő gyógyítás alapjait. A beavatásokon keresztül megtapasztalja a belső, gyógyító csatornáinak megnyílását és megtisztulását, valamint a saját rezgésszámának és energiaszintjének lényeges megemelkedését. Gyakorlás során megtanulja azokat a kézpozíciókat, amelyek önmaga és mások kezeléséhez szükségesek.
A részletes tematika: A Reiki története, Mi a Reiki?, Ez nem Reiki! ,Energiaáramlatok, Kezelés, Önkezelés, A fejkezelés, Auraharmonizálás/ aurasimitás, Körkörös kezelés, Rövid kezelés, A csakrák, Csakratisztitás, Gyakorlati tanácsok......
Tanfolyami díj: 7.900.- Ft./ 2 nap, + 500 ft jegyzet és egy felbélyegzett A/ 4 pukkantós belsejű boríték megcímezve az oklevél elküldéséhez.
A tanfolyamot Visegrádon a Pillangós-házban tartom, ahol szállást is igénybe vehetnek a tanfolyamhoz kapcsolódóan kedvezményes, hét ezer Forintos áron. A  tanfolyam Szép Kártyával is rendezhető szállásként egyben, bármely zsebből, 18% Áfa terheli.
Érkezhetnek, akár kedd reggel és van egy fakultativ nap a városkánkban, a tavaszi nap-éj egyenlőséget a Pilisben túrázva megélni, valamint maradhatnak az tanfolyamot követő hétvégére is.
Étkezni hozott és vagy a kis teakonyhánk adta lehetőségeket használva készitett falatokkal lehet, avagy a pár percnyire lévö étkezdék lehetőségeivel élve (éttermek, boltok, kézműves pékség, termelői piac...)
Hús mentes étel javasolt ebben a két napban, erős kávé helyett, tea, függőség esetén könnyű kapuccinó, gabonakávé....
 


 

Kriston Intim Torna női tréning hétköznap

HAMAROSAN 2x6 órában, a messzebbről érkezőknek szállás lehetőséggel is Elvonulás Visegrádon a Pillangós-házban
egyéni időpont és támogatási igény szerint.....


A ház szolgáltatásiból ajándék utalványok is kérhetőek, Szép Kártyával is rendezhetőek. Egyéni formátumban névreszolóan elkészítjük, nyomtatható formában elküldjük, és vagy postán feladjuk. Minták a képgalériában.