Szeptembertől ELADÓ!

https://www.facebook.com/pillangoshaz/


A Pillangós Zarándokház aktuális programjai:

( Szép Kártyával is rendezhetőek )

A meghírdetett időpontoktól függetlenül elvonulós, gyógyulós, fejlesztős programok, kezelések egyéni igény szerint "csomagban" kérhetők. Szállással, vagy otthonról, vagy más szálláshekyről  "bejárósan"...

 

Vigyor

Csoportos családállítás Barna Bernadettel

szervezés alatt

Egyéni és soportos családállítás, test  és lélekmasszázs F.B.oldalon a részletek

 

Vigyor


Test és lélek masszázs Barna Bernadettel

Barna Bernadett test és lélek masszőr, Családállító péntekenként időpont egyeztetéssel egyén és csoportos családállítást, masszázst vállal a Pillangós-házban. Szeretettel várjuk a saját és máshol megszállt, valamint Visegrádra kiránduló kedves vendégeinket.

Vigyor

KINEZIOLÓGIA VASÁRNAP , ünnepnap....

A vasárnap is igénybe vehető  kineziológiai tanácsadásra, havi egy fix alkalom Visegrádon a Pillangós-házban, egy Dunakanyarba szervezett kirándulás részeként. Kutyabarát rendelő, négylábú barátoddal is érkezhetsz. Szép kártya terhére is .A messzebbről érkezőknek szállás lehetőséggel.
Havi egy vasárnap előre ki van jelölve, lehet tervezni.
Bejelentkezés telefonon, levélben, stb. egyeztetve.

Vigyor

Kriston Intim Torna tréningek Kováts Ildikóval

Visegrádon, Budapestem

a Kriston.eu oldalon részletesen, helyszínekkel megtalálható minden infomáció,keresse fel

Vigyor

Reiki I-es tanfolyam

R.A.I. Reiki I tanfolyamot tartok  ( SZERVEZÉS ALATT, de közösségének egyéni időpontok is igényelhetőek, szállással, vagy anélkül....))  a messzebbről érkezőknek szállás lehetőséggel is a Pillangós-házban, de természetesen más visegrádi szálláshelyről is lehet csatlakozni, Kiscsoportos tanfolyam várható 2-8 főt tudok fogadni egyszerre.
A tanfolyamon, amelyet energetikai házipatikaként szoktam emlegetni:
Meditációkon és gyakorlatokon keresztül a tanuló ráhangolódik az isteni energiára, a szeretetteljes, finomanyagú energiával való munkára, elsajátítja a kézrátétellel történő gyógyítás alapjait. A beavatásokon keresztül megtapasztalja a belső, gyógyító csatornáinak megnyílását és megtisztulását, valamint a saját rezgésszámának és energiaszintjének lényeges megemelkedését. Gyakorlás során megtanulja azokat a kézpozíciókat, amelyek önmaga és mások kezeléséhez szükségesek.
A részletes tematika: A Reiki története, Mi a Reiki?, Ez nem Reiki! ,Energiaáramlatok, Kezelés, Önkezelés, A fejkezelés, Auraharmonizálás/ aurasimitás, Körkörös kezelés, Rövid kezelés, A csakrák, Csakratisztitás, Gyakorlati tanácsok......
Tanfolyami díj: 14500- Ft./ 2 nap, + 500 ft jegyzet, 1000 ft az oklevél,és kérek hozni egy felbélyegzett A/ 4 pukkantós belsejű boríték megcímezve az oklevél elküldéséhez.
A tanfolyamot Visegrádon a Pillangós-házban tartom, ahol szállást is igénybe vehetnek a tanfolyamhoz kapcsolódóan kedvezményes, hét ezer Forintos áron. A  tanfolyam Szép Kártyával is rendezhető szállásként egyben, bármely zsebből, 18% Áfa terheli.
Étkezni hozott és vagy a kis teakonyhánk adta lehetőségeket használva készitett falatokkal lehet, avagy a pár percnyire lévö étkezdék lehetőségeivel élve (éttermek, boltok, kézműves pékség, termelői piac...)
Hús mentes étel javasolt ebben a két napban, erős kávé helyett, tea, függőség esetén könnyű kapuccinó, gabonakávé....
 

Vigyor

Kriston Intim Torna női tréning egyéni időpontogénnyel

2x6 órában, vagy 3x4 órában, a nyári szünetben már két barátnő összefogásával egyéni időpontok kérhetőek, a messzebbről érkezőknek szállás lehetőséggel is. Egyéni tréningre is van lehetőség, kiszállással is.

Vigyor

 Elvonulás Visegrádon a Pillangós-házban
egyéni időpont és támogatási igény szerint.....


A ház szolgáltatásiból ajándék utalványok is kérhetőek, Szép Kártyával is rendezhetőek. Egyéni formátumban névreszolóan elkészítjük, nyomtatható formában elküldjük, és vagy postán feladjuk. Minták a képgalériában.