A Pillangós-ház aktuális programjai: ( Szép Kártyával is rendezhetőek )

Szilveszter Visegrádon a Pillangós-házban:

Amennyiben az év végét / év elejét szeretteivel békességben, elvonulásban, kirándulásokkal a Dunakanyarban szeretné tölteni, akkor ehhez ideális Visegrádon a Pillangós-ház  Ebben a V.I.P. turisztikai időpontban 3éj / 4 napos csomagban ajánlom a szállást vendégeinknek. 5 db két személyes, de három  személyessé is alakítható szobánk van, egy nagy társalgó, a hangulatos udvaron bográcsozó, grillező, gáz zsámoly PB. palackkal. A Bemutatkozó oldalunk ismertette lehetőségekkel, adottságpkkal...

A szállás ára ebben a turisztikailag V.I.P. időszakban 8 ezer ft / fő éj, amelyet 18% éfa terhel, a nászutas szobánkban 10 ezer ft / fő éj.  Amenyiben a csomagajánlatunknál rövidebb időszakra, két éjre jönnének a fenti árak 2 ezer forinttal magasabbak nettóban. Gyermekek féláron a vendégeink 3 évtől-14 éves korig, a kisbabák a vendégeink. Szép Kártyát eéfogadunk. Kérje egyéni ajánlatunkat. Az "ereszd el a hajamat", három napos bulira a gyógyközpont funkciója és a központi elhelyezkedése miatt sem alkalmas a ház,

de, a  VÁROS LEGHANGULATOSABB SZÁLLÁSA,  SZILVESZTER ÉJFÉLI HAGYOMÁNY A TŰZSZERTARTÁS, AMELY KERETÉBEN  KOCINTHATNAK A VENDÉGEK.... ÉS SOROLHATNÁM a hozzáadott értékeket...

kérjen, kérdezzen.....


 

Újdonság a hétvégét Visegrádon töltőknek:

Barna Bernadett test és lélek masszőr, Családállító péntekenként időpont egyeztetéssel egyén és csoportos családállítást, masszázst vállal a Pillangós-házban. Szeretettel várjuk a saját és máshol megszállt, valamint visegrádra kiránduló kedves vendégeinket.

Családállítás Barna Bernadettel 2014. november 4.-én szombaton

érdeklődni a fenti telefon számon.
Női hétvége Kriston Intim Torna tréninggel és Családállítással

Négy főtől kérhető

Közkívánatra egy "Női hétvégébe" zsufoltuk bele egy több napos táborunk áldásos módszereit, egy varázsos környzetben megtartott rövid elvonuláson.
Kováts Ildikó Kriston Intim Torna tréner 2x6 órában tanítja meg az idén 31 éves egészség megőrző és helyreállító intim torna gyakorlatait a Női EGÉSZség érdekében. Barna Bernadett személyre szabott csoportos cdaládálításán a Női MINŐSÉGünk emelésén dolgozunk.
Program:
Szombat:
9-15 óráig Kriston Intim Torna Tréning
15-16 ig szünet, egyéni igény szerint pihenés, étkezés, séta...
16-20-ig családállítás
Vasárnap:
9-15 óráig K.I.T.
16 óráig szünet

16-19 óráigcsaládállítás

A program díja:

49 ezer forint. Két nap, egy éj szállással ( 1-2-3 személyes szobákban), 12 óra K.I.T. tréninggel, két délután csoportos, de minden résztvevő ügyét érintő családállítással.
A program Szép Kártyára is igénybe vehető, 18% áfa terheli ( szállásként mindhárom zsebből rendezhető, mindhárom bank kártyájával.)
Aki teheti érkezhet pénteken, akár reggel, és van egy fakultatív napja Visegrádon, vagy igénybe veheti Ildikó kineziológia kezelését, vagy Batti test és lélek masszázsát, vagy kirándul a Pilsiben... További, a programhoz kapcsolodó szállás ára 5 ezer ft.+ áfa / fő/ éj akciósan. (egy vagy pár nappal elöbb érkeznél, egy vagy több napig még maradna...)
Étkezések egyénileg, tea, kávé, helyi friss forrás víz korlátlanul fogyasztható. A háztól 1-3 percre számtalan étkezési lehetőség van: bolt, zöldséges, kézműves pékség, langosos büfé, pizzéria , kifőzde, éttermek. De hozni is lehet, a Pillangós-ház társalgójának teakonyhájában el is készíthető.

Szeretettel várunk:
Kováts Ildikó 06-20-9274-150
Barna Bernadett 06-70-9784-690
jelentkezés e-mailben: kovats.ildiko@pillangos-haz.hu


Reiki I-es tanfolyam

November 11-12. szombat vasárnap ( szombat este hangtál meditációval)


Reiki 1.-es tanfolyamotb tartok Visegrádon a Pillangós-házban. Energetikai házipatikaként ajánlom, minden családban legyen valaki, aki ezzel is segítségére van a környzetének. Időpont: 2017. november 11-12. a messzebbről érkezőknek kedvezményes szállás lehetőséggel is. Szép Kártya elfogadással.

Reiki I.

Meditációkon és gyakorlatokon keresztül a tanuló ráhangolódik az isteni energiára, a szeretetteljes, finomanyagú energiával való munkára, elsajátítja a kézrátétellel történő gyógyítás alapjait. A beavatásokon keresztül megtapasztalja a belső, gyógyító csatornáinak megnyílását és megtisztulását, valamint a saját rezgésszámának és energiaszintjének lényeges megemelkedését. Gyakorlás során megtanulja azokat a kézpozíciókat, amelyek önmaga és mások kezeléséhez szükségesek.

A részletes tematika: A Reiki története, Mi a Reiki?, Ez nem Reiki! ,Energiaáramlatok, Kezelés, Önkezelés, A fejkezelés, Auraharmonizálás/ aurasimitás, Körkörös kezelés, Rövid kezelés, A csakrák, Csakratisztitás, Gyakorlati tanácsok......

Tanfolyami díj: 7.900.- Ft./ 2 nap+ 800 ft. jegyzet és oklevél díj, valamint egy megcímzett felbélyegzett A/4-es pukkasztós boriték az oklevél feladásához. Szállás egy éj ( szombat) 7 ezer ft/ fő/éj 2-3 ágyas szobákban,  egyágyas felár +50%. Ifa 300 ft./ fő/ éj. 

Részletek a http://pilleszarnyhatas.blogspot.hu/p/reiki-itanfolyaenergetikai-hazi-patika.html , és  ezen honlap Reiki oldalán 


Kriston Intim Torna női tréning

2-4 főtőlegyéni időpont egyeztetéssel kérhetőKriston Intom Torna női tréninget tartok Visegrádon a Pillangós-házban, a messzebbről érkezőknek szállás lehetőséggel is. Szép Kártyával is rendezhető a 2x6 órás tanfolyam. Díja 30 ezer ft / fő/ 12 óra, a Dunakanyarban élő leányoknak, asszonyoknak, kismamáknak, nagymamáknak 5 ezer forint földijeimnek járó kedvezményt adok. Szállás a tréninghez kapcsolodóan a szálláshely áraihoz képest kedvezően 5 ezer ft fő éj, egy-két-három ágyas szobában. A www.pillangos-haz.hu mutatja be a helyszínt, a szolgáltatásokat.
A tanfolyamról és a trénerről a http://pilleszarnyhatas.blogspot.hu/ oldalon találsz információkat. Kiemelném, hogy a tréning olyan diszkrét, én beszélek csak, mindenki ott füllel jobban amiben érintett, igy egyáltalán nem kellemetlen, ha barátokkal, rokonokkal, munkatársakkal összefogva érkezel. Aki már itt ébredne péntek reggel is érkezhet és van egy fakultatív napja az ezer éves városkában, avagy a Pillangós-ház szolgáltatásai közül is válogathat ( kineziológiai kezelés. reiki fej és egész test kezelés, rajzelemzés, Pilis gyógyhatású helyire turavezetés)
Szép Kártya esetén a programot 18% ÁFA terheli.
Kováts Ildikó K.I.IT.tréner
kineziológus
Reiki mester tanár
http://pilleszarnyhatas.blogspot.hu/


 Adventi elvonulás Visegrádon a Pillangós-házbanEgyéni igény szerint összeállított programok

A programok, tanfolyamok a meghírdetett időpontoktől függetlenül egyéni időpont egyeztetéssel kérhetőek csoportoknak, társaságoknak. A szolgáltatások oldalról kiegészíthetőek, egyéni igények szerinti  "csomagok" összeállíthatóak.  Hétközben. hétvégén, szállással vagy anélkül... http://pilleszarnyhatas.blogspot.hu/ oldalon találja segítő szolgálatainkat.

A ház szolgáltatásiból ajándék utalványok is kérhetőek, Szép Kártyával is rendezhetőek. Egyéni formátumban névreszolóan elkészítjük, nyomtatható formában elküldjük, és vagy postán feladjuk. Minták a képgalériában.