A Pillangós Zarándokház aktuális programjai:

( Szép Kártyával is rendezhetőek )

A meghírdetett időpontoktól függetlenül elvonulós, gyógyulós, fejlesztős programok, kezelések egyéni igény szerint "csomagban" kérhetőek. Szállással, vagy otthonról, vagy más szálláshekyről  "bejárósan"...

VigyorAZ ÉV TÁBORA Vigyor

  Női „50+" tábor a  Női testi-lelki  EGÉSZségért, a  Bölcs Asszony minőségért.

Visegrád, Pillangós Gyógyító és Zarándokház, 3 éj/ 4 nap

2018. október 20.szombat - október 23 kedd

Szép Kártya terhére is (szállásként, mindhárom zsebből rendezhető egyben. 18 % áfa terheli) )

(A program lépekkel szerepel a http://pilleszarnyhatas.blogspot.com/2018/07/noi-50-tabor-noi-testi-lelki.html oldalon, amely link kimásolva és beillesztve a keresőbe érhető el, mert ahogy a képeket se tudtam ide tenni, úgy azt sem tudom elérni, hogy rákattintással megnyítható legyen. Amely nagyon ciki lenne, ha nem lelki segítő, hanem valami puccos üzletasszony lennék, így nézzék el nekem )

A tábor célja, a női testi-lelki EGÉSZSÉG megőrzéséhez, gyakorlati, praktikus útmutatást adjon a hetedik hét évünk elhozta új korszakunkra.  Alapja a Kriston Intim Torna tréning  -3x4 órában-,  valamint olyan mozgásformák megismertetése, amelyek éretten, élettanilag komfortosan végezhetők: séta, túra, Nordic Walking, Pilátes. Másik pillére a táplálkozási tanácsadás, a foglalkozások és programok alatt szakemberünk rendszeres testösszetétel mérései - négy nap alatt nyolcszor-, és útmutatásai segítenek megismerni a saját testünk működését, támpontot kapunk optimális támogatásához.                                              

Bőrápolási és smink tanácsok, gyakorlati útmutatóval, -a végeredményről fotó készül-, Pilis női gyógyító helyeire kirándulások, forráslátogatás, kézműves foglalkozás, tűzijáték a Duna felett, és egy meglepetés program, plusz hab a tortán. (A hölgyeket segítő szakemberek is gyakorló ötvenes Nők, kortalan szépségek, példaértékűen teljes élettel)

Táborvezető: Kováts Ildikó, Kineziológus, K.I.T. tréner, (http://pilleszarnyhatas.blogspot.com/) szakmai bemutatkozójából  egy részlet:

„53 éves vagyok, ezt mesterségem címereként, úgy élem meg, hogy "még, és nem már". Fontosnak tartom az 50+-kat, ezt a társadalom által hátrányosan megítélt korosztályt támogatni, helyére tenni a "bölcs asszony" miNŐséget, a hetedik hét év hozta eszenciát, amely a természeti népeknél tekintély. Humánbiológusként is úgy tartom,  fizikai testünk 120 évre van "kalibrálva".

A tábor ismeret anyaga a lelki béke, a teljesség, az öröm megéléséhez járul hozzá. Fizikai testünk fittségét, optimális táplálását, egyéni alkatunk megismerése általi megfelelő gondozását segíti.

Részletes program: SZOMBAT:  a szerETETünk jegyében

Érkezés 9 órától (aki teheti, jöhet, már péntek  reggel és van egy szabadon választott napja Visegrádon) 

9:45 órától testösszetétel mérés Csáki Krisztinával, a tábor alatti további mérések jelentőségének ismertetése, egyéni alkat szerinti tanácsadás. Táplálkozási tanácsok az érett korosztály sajátosságait figyelembe véve, alternatív reggeli, egészséges „nasi" kóstoló, csipegetni valókat is kapunk a délutáni foglalkozás idejére. És egy nagyobb energiát adó alternatív ebédet is elkészít.

13 - 17 óra között Kriston Intim Torna tréning. Kováts Ildikó K.I.T. trénerrel,

17:30 h.-tól Pilátes ízelítő óra, ismerkedés a mozgásforma filozófiájával, Bertényi Ildi vezetésével.

19 órától könnyű vacsora, beszélgetés Csáki Krisztinával, a vízfogyasztás fontosságáról, tippek-, fortélyok a megfelelő folyadékfogyasztás eléréséhez, testösszetétel, hidratáltság mérés. A kineziológus tanácsai a Víz elemmel kapcsolatban, a Víz üzenetei, kódolása a gyakorlatban.

Korai alvás, mert „50+", ez a legjobb kozmetikus J. Elalvás előtt mandala kártya húzása, üzenetének elemzése. És, ha nem lennénk még se fáradtak, egy kis visegrádi séta is beleférhet.

 De semmi nem lesz kötelező a tábor ideje alatt, ahogy az étkezésben, úgy a mozgás és szabadidős programban sem.

VASÁRNAP: a VÍZ, az érzelmek jegyében.

Reggel női kundalini jóga Matók Tündével. Jógi reggeli, női energetikai tanácsok az Egészséghez.

Délelőtt: Kriston Intim Torna tréning 3x4 órában. Fokozottam figyelünk a folyadék bevitelre, hogy kiderüljön az esti testösszetétel mérésnél, mennyi az optimális mennyiség, amelyre szükségünk van.  

Jógi ebéd Matók Tündével, a táplálkozási tanácsadó véleményezésével. (Vegán ebédünk, gasztronómiai kalandozásként, egy érdekes világot mutat be).

Itt megint, megjegyzem, semmi nem kötelező, bármikor lehet, egy jó sajtos-tejfölős lángost enni a ház mellett hamburgeresnél, és a kis hűtőnk is tele lesz, mindenki talál magánbak kedvére valót, ha az ajánlatunk bármi oknál fogva nem felelne meg.

Délután üvegfestés. Poháralátétét és az optimális vízmennyiségünk elfogyasztáshoz kedvet hozó palackunkat egyéni motívumokkal festjük meg. Folytatjuk a víz üzeneteinek fejtegetésit szakembereink segítségével.

Rövid kirándulás a Bioszféra rezervátum területén lévő forráshoz, rituális mosdás (hogy, ne legyen rémisztő a fürdőzés szó J , de az is egy opció egy kisebb vízesésnél), meghozzuk az üvegeinkbe a magunk gyűjtötte forrásvizet. Békebeli „barnazacskós vacsora" kint a természetben.

Elalvás előtt testösszetétel, hidratáltság mérés, zárásnak Tünde kis hangtál, gyógyító, altató koncertje.

HÉTFŐ: a Szépség jegyében

Csáki Krisztina 300 kalóriás reggeli kínálata, a napkezdő étkezés fontosságáról és minőségéről hallunk Tőle. Testösszetétel mérés (ahogy, minden reggel és este) testŐRünk tanácsadása, mért egyedi alkatunk szerint, és az eddigi hatásokra észlelt reagálások szerint.

Záró foglalkozása a Kriston Intim Torna tréningnek. 3x4 órában.

Könnyű ebéd a táplálkozási szakértő ajánlásával, tanácsaival.

Délután Tóthné Anikó a Nordic Walking versenyző, a sportág hangulatát, szellemiségét érezteti meg vélünk.  Egy forrást keressük fel a sétabotjainkkal, és az üvegeinkbe friss vizet hozunk. A Pilis egy női gyógyító helyére kirándulunk.

A séta után Anikó kozmetikai cég Szépségnagyköveteként az érett korosztály szempontjait figyelembe vevő bőrápolási bemutatót tart, és sminkelni is meg tanulunk. Az eredményről fénykép készül fotós közreműködésével emlékbe.      

Kerti grill vacsora, szalonna sütés, borozgatás, tábortűznél egy meglepetés vendég szórakoztatja a hölgyeket.  

Este hagyományos tűzijáték a Duna közepén, Visegrád és Nagymaros közös rendezésében. A folyó partról is nézhetjük, vagy a házzal szemben lévő Kálvária domb tetejéről.

Szépítő alvás előtt Új tudat üzenő kártya húzása.

KEDD: Bölcsesség jegyében

Reggeli Csáky Krisztina testösszetétel mérését követően, kötetlen beszélgetés a szakértővel, alternatív reggeli bemutató.

Csoportos családállítás Barna Bernadett családállító, test és lélekmasszőrrel, a Bölcs Asszony minőségre.

Könnyű kis ebédre, most Betti vendégei vagyunk.

Táborzárás előtt testösszetétel mérés, segítőink ÚTravaló tanácsai, hogy tudjunk dönteni, melyik sorban akarunk ülni. -ezért az egy képért mimár megéri a Pilleszárnyhatás oldalt felkeresni- bejegyzések-  ( A táborban késő délutánig leszünk együtt előre láthatólag))

Szakértőink:

Kováts Ildikó Kriston Intim Torna tréner, kineziológus, a Pillangós Gyógyító és Zarándokház vezetője.

Csáky Krisztina, tanár, táplálkozási tanácsadó.

Simonné Matók Tünde jógaoktató, kreatív tanácsadónk.

Tóthné Anikó Nordic Walking versenyző, Szépség nagykövet ( kozmetikai tanácsadó)

Bertényi Ildi Pilátes oktató, fotós.

Barna Bernadett test és lélekmasszőr, családállító ( tiszteletbeli Bölcs asszony tagunk, ő az egyetlen, aki még nagyon messze van a 7.hét évtől)

A tábor családias, a Pillangós-ház 2-3 személyes szobáiban 8-14 főt tudunk fogadni a jelentkezések sorrendjében. 3 éj/ 4 egész napos program Szép Kártyával is fizethető.

 Díja: 88 ezer ft./fő Plusz, egy éj szállás csütörtökre, vagy aki nem menne haza hétfőn: +5 ezer Ft.

Szép kártyával is rendezhető, mindhárom zsebből szállásként, 18% Áfa terheli.

Jelentkezés Kováts Ildikó táborvezetőnél. kovats.ildiko@pillangos-haz.hu . 30% előleg befizetésével, a jelentkezések sorrendjében regisztráljuk a jelentkezőket. Az előleg is utalható Szép Kátyáról.

 

Vigyor

Családállító és Önismereti tábor


2018. aug. 23-26. csütörtök-vasárnap, 3 éj/ 4 nap

Betti beharangózója, a F.B. eseményből kimásolva:

Vàrlak-vàrunk titeket SZER-ETET-TEL Csalàdàllìtàs és Önismereti 4 napos tàborunkba!
Helyszìn a megszokott gyönyörű Kiràlyi Központban Visegràdon a Pillangós Gyógyìtó és Zaràndokhàzban!
A fő téma kört nem szeretném meghatàrozni,a csoport dinamikàra és a JóIstenre bìzom! Tőletek függ,mit hoztok ♥
-Minden reggel 8.00 tól meditàcióval kezdünk!
-Csalàdàllitàssal folytatjuk délutàn 15.00 óràig!
-15.00tól kiràndulni indulunk a Pilis csodàs beavató helyeire, a hely segìtségével,oldódunk- töltődünk és tovàbbi gyakorlatokba kezdünk,Felnőtt Női - Férfi minőségünkön dolgozunk,kint a természetben az Őselemek segìtségével!
- Kèrèseitek szerinti tèmakörökre is dolgozunk.
-Lélek részeink össze ismertetésével és oldàsaival is foglalkozunk!
- Nem ìrok 20 féle dolgot még le,hogy mik lesznek,mert akik ismernek,tudjàk,hogy több technikàt alkalmazok az oldàsokra!
-Egyénre és csoportra fogunk dolgozni minden szinten! Test-Lélek-Szellem egységben,ezért lesz a testből is kidolgozva a beragadàs, délutànonként a kiràndulàsok alatt gyakorlatokkal az Őselemekkel!
- Amit hoznotok kell; Túra cipő, ruha amit nem sajnàltok a földi gyakorlatokhoz,fürdő ruha és a Hölgyek hozzanak egy ruhàt ,ha van fehér ruhàt ,de a lényeg az egy részes ruha legyen!
-Keveset fogunk enni ,ezalatt a 4 nap alatt azt is csak élőt egészségeset! Csoki süti felejtős!!! :) Lelki Szellemi Testi tisztulàs lesz! Minden este tàbor tűznél,beszélgetés,Önismereti tàrsasjàtékozàs,és élvezzük az életet,a hely adta nyugalmat és szépséget!
- 3 Éj/4 nap Szàllàssal, Meditàciókkal,Csalàdàllìtàssal, programokkal, napi 1 főétkezéssel 59.900ft lesz!
Max jelentkezők szàma: 14 Fő, úgyhogy kérlek időben jelentkezzetek,mert sorrendben tudjuk fogadni a jelentkezőket! Jelentkezni lehet itt üzenetben,nàlam telefonon: 06 70 978 46 90 szàmon vagy Kovàts Ildikónàl 0620 927 4150
A pillangó ki kel,szàrnyra kap,és sajàt utjàra lép! Àldàs ♥ ♥ ♥

Vigyor


Újdonság a hétvégét Visegrádon töltőknek:

Wellness péntekenként Barna Bernadettel

Barna Bernadett test és lélek masszőr, Családállító péntekenként időpont egyeztetéssel egyén és csoportos családállítást, masszázst vállal a Pillangós-házban. Szeretettel várjuk a saját és máshol megszállt, valamint Visegrádra kiránduló kedves vendégeinket.

Vigyor

Augusztus 4. szombat:  Csoportos ssaládállítás Barna Bernadettel

"Vàrlak,titeket szeretettel a következő Csalàdàllìtàsra!
A helyszìn a megszokott Kováts Ildikó csodàlatos Pillangós gyógyközpont és zaràndokhàza! Itt mindanyian pillangóvà vàlhatunk a bàbunkból.
Érkezés 9. kor kezdés 9.15.től és ameddig tart legkésőbb 19.30.
Ebêddel készülünk nektek,de mivel febr.14.től kezdtük a Húsvéti nagy böjtöt ìgy hús mentes étel lesz! Kàvé,tea,forràs vìz,ebéd, mind a mi felajànlàsunk szàmotokra!
Az àllìtóként;14.000-,képviselőként,5.000,-
Aki kikapcsolódna,kiràndulna,meditàlna magàval lenne, itt aludna, annak 7.000 ft/fő /éj Vasàrnap jöhet velünk egy igazi csendel összekötött beavató túràra a Prédikàló széket màsszuk meg ha az idő engedi. Ha nem akkor egy màsik beavató túràra indulunk Dömösről Dobogókőre.
Vàrunk titeket ♥ Àldàs,
B.B.'

Csoportos családállítás kis közösségének máshol és máskor is kérhető.  

Vigyor

Kerti Pillangós turi 2018.08.05.-én vasárnap

3 barátnőmmel kiáruljuk a feleslegessé vált holmijainkat

Vigyor

KINEZIOLÓGIA VASÁRNAP

Új szolgáltatás a Pillangós-házban, de lehet, hogy az egész országban:
A vasárnap is igénybe vehető  kineziológiai tanácsadásra, havi egy fix alkalom

  augusztus 5. vasárnap 9-19 óra között.
Visegrádon a Pillangós-házban, egy Dunakanyarba szervezett kirándulás részeként. Kutyabarát rendelő, négylábú barátoddal is érkezhetsz. Szép kártya terhére is .A messzebbről érkezőknek szállás lehetőséggel.
Havi egy vasárnap előre ki van jelölve, lehet tervezni. Érdemes az oldalt  (Kineziológia vasárnap f.b.)nyomon követni, mert további felszabadult vasárnapok is adódhatnak, amelyek felkerülnek "hirtelen".
Bejelentkezés telefonon, levélben, stb. egyeztetve.

Vigyor

 

Női hétvége Kriston Intim Torna tréning 2x6 órában

2018.június 30-július 1. szombat, vasárnap 9-15 óra között

A meghirdetett időpontig is, már két főtől egyéni időpontok igényelhetőek, 2x6, vagy 3x4 órában, hétvégén,hétközben, szállással is a messzebbről érkezőknek, Szép Kártyára is.


Sőt, szivesen útre kelek, és kiszállással vidéken bárhol, és magyar közösségeknél külföldön is szívesen megtartom a tréninget. Szeretettel várom, szeretetettel megyek...

A módszerről, rólam a http://pilleszarnyhatas.blogspot.hu/p/kriston-intim-torna.html oldalon található információ.

Vigyor

Reiki I-es tanfolyam

R.A.I. Reiki I tanfolyamot tartok  ( SZERVEZÉS ALATT, de közösségének egyéni időpontok is igényelhetőek, szállással, vagy anélkül....))  a messzebbről érkezőknek szállás lehetőséggel is a Pillangós-házban, de természetesen más visegrádi szálláshelyről is lehet csatlakozni, Kiscsoportos tanfolyam várható 2-8 főt tudok fogadni egyszerre.
A tanfolyamon, amelyet energetikai házipatikaként szoktam emlegetni:
Meditációkon és gyakorlatokon keresztül a tanuló ráhangolódik az isteni energiára, a szeretetteljes, finomanyagú energiával való munkára, elsajátítja a kézrátétellel történő gyógyítás alapjait. A beavatásokon keresztül megtapasztalja a belső, gyógyító csatornáinak megnyílását és megtisztulását, valamint a saját rezgésszámának és energiaszintjének lényeges megemelkedését. Gyakorlás során megtanulja azokat a kézpozíciókat, amelyek önmaga és mások kezeléséhez szükségesek.
A részletes tematika: A Reiki története, Mi a Reiki?, Ez nem Reiki! ,Energiaáramlatok, Kezelés, Önkezelés, A fejkezelés, Auraharmonizálás/ aurasimitás, Körkörös kezelés, Rövid kezelés, A csakrák, Csakratisztitás, Gyakorlati tanácsok......
Tanfolyami díj: 14500- Ft./ 2 nap, + 500 ft jegyzet, 1000 ft az oklevél,és kérek hozni egy felbélyegzett A/ 4 pukkantós belsejű boríték megcímezve az oklevél elküldéséhez.
A tanfolyamot Visegrádon a Pillangós-házban tartom, ahol szállást is igénybe vehetnek a tanfolyamhoz kapcsolódóan kedvezményes, hét ezer Forintos áron. A  tanfolyam Szép Kártyával is rendezhető szállásként egyben, bármely zsebből, 18% Áfa terheli.
Étkezni hozott és vagy a kis teakonyhánk adta lehetőségeket használva készitett falatokkal lehet, avagy a pár percnyire lévö étkezdék lehetőségeivel élve (éttermek, boltok, kézműves pékség, termelői piac...)
Hús mentes étel javasolt ebben a két napban, erős kávé helyett, tea, függőség esetén könnyű kapuccinó, gabonakávé....
 

Vigyor

Kriston Intim Torna női tréning egyéni időpontogénnyel

2x6 órában, vagy 3x4 órában, a nyári szünetben már két barátnő összefogásával egyéni időpontok kérhetőek, a messzebbről érkezőknek szállás lehetőséggel is. Egyéni tréningre is van lehetőség, kiszállással is.

Vigyor

 Elvonulás Visegrádon a Pillangós-házban
egyéni időpont és támogatási igény szerint.....


A ház szolgáltatásiból ajándék utalványok is kérhetőek, Szép Kártyával is rendezhetőek. Egyéni formátumban névreszolóan elkészítjük, nyomtatható formában elküldjük, és vagy postán feladjuk. Minták a képgalériában.