A Pillangós-ház aktuális programjai:

( Szép Kártyával is rendezhetőek )

KÉRHETŐ : már 4 főtől
Női hétvége Kriston Intim Torna tréninggel Visegrádon a Pillangós-házban. Szép Kártya elfogadással is.
 Tartalma:


 Tartalma:
 -2 éj 3 egész nap szállás egy-két-három ágyas szobákban.
-Kriston Intim Torna tréning 2x6 órában (amelyhez, a női hétvége programjától függetlenül is lehet csatlakozni)
-kirándulás Dömösre a Szentfa kápolnához, gyertyaszentelés. ismerkedés a Pilis gyógyító helyeivel,
-vetített képes előadás, egy Caminót 62 éves korában megjárt szuper nagyi beszámolója
-Visegrádi városnézés,
-játékos rajz pszichológiai elemzés, mandalakártya vetés
-első napi békebeli vacsora
-korlátlan, tea, kávé , kakaó, stb. friss helyi forrás víz , wifi, ingyenes parkoló
(további étkezés egyénileg, a háztól 1-3 percnyire lévő büfék, kifőzdék, boltok, zöldséges, kézműves pékség, éttermek lehetőségei szerint, de a hazai csipegetni valók teakonyhánk felszerelésével is melegíthető, elkészíthető)
 Program: 
 Első nap pl. pénteken, aki teheti, már reggel érkezhet és van egy fakultatív napja az ezer éves városban. A résztvevők érkezési lehetőségei szerinti délután, kora este Kis Márta beszámolója a Caminóról, amelyet 62 évesen teljesített. Utána a résztvevők a ház vendégei egy békebeli hajában főt krumpli vacsorára, amelyet házi vajjal és lilahagymával tálalunk. Forralt bor és finom teák mellett ismerkedünk este, és egy rövid városi, Duna parti séta után egy-  egy mandala kártyát húzunk, hogy legyen min elmélkedni elalvás elött :) .
Második nap pl.szombaton egyénileg reggeli és fél tíztől Kriston Intim Torna tréning hat órában kis szünetekkel. Estebédelünk , egyénileg vagy közösen a közeli büfék vagy boltok kínálatából, de rendelhetünk pizzát is. A napot Dömösön zárjuk, a Szentfa kápolnához sétálunk el., egy kényelmes erdészeti műúton. Alvás elött játékos rajzelemzés.
Harmadik nap pl. vasárnap Kriston Intim Torna tréning 6 órában.
A program díja: 45 ezer ft fő, Szép Kártyával is rendezhető, 18% áfa terheli.
Kiscsoportos 4-12 fős hölgycsapatot tudunk fogadni. A tréningről a http://pilleszarnyhatas.blogspot.hu/,a helyszínről a http://pillangos-haz.hu/ oldalon találhatóak

Reiki I-es tanfolyam

KÉRHETŐ: 2 nap, szállással is, 2 fötől


Reiki 1.-es tanfolyamotb tartok Visegrádon a Pillangós-házban. Energetikai házipatikaként ajánlom, minden családban legyen valaki, aki ezzel is segítségére van a környzetének. Időpont: 2017. április 8.-9.. szombat - vasárnap, a messzebbről érkezőknek kedvezményes szállás lehetőséggel is. Szép Kártya elfogadással.

Reiki I.

Meditációkon és gyakorlatokon keresztül a tanuló ráhangolódik az isteni energiára, a szeretetteljes, finomanyagú energiával való munkára, elsajátítja a kézrátétellel történő gyógyítás alapjait. A beavatásokon keresztül megtapasztalja a belső, gyógyító csatornáinak megnyílását és megtisztulását, valamint a saját rezgésszámának és energiaszintjének lényeges megemelkedését. Gyakorlás során megtanulja azokat a kézpozíciókat, amelyek önmaga és mások kezeléséhez szükségesek.

A részletes tematika: A Reiki története, Mi a Reiki?, Ez nem Reiki! ,Energiaáramlatok, Kezelés, Önkezelés, A fejkezelés, Auraharmonizálás/ aurasimitás, Körkörös kezelés, Rövid kezelés, A csakrák, Csakratisztitás, Gyakorlati tanácsok......

Tanfolyami díj: 7.900.- Ft./ 2 nap, és szállás egy éj ( szombat) 6 ezer ft/ fő/éj

Részletek a http://pilleszarnyhatas.blogspot.hu/p/reiki-itanfolyaenergetikai-hazi-patika.html , és  ezen honlap Reiki oldalán 


Kriston Intim Torna női tréning

2017. júlis 28-29.szombat-vasárnapKriston Intom Torna női tréninget tartok Visegrádon a Pillangós-házban, a messzebbről érkezőknek szállás lehetőséggel is. Szép Kártyával is rendezhető a 2x6 órás tanfolyam. Díja 30 ezer ft / fő/ 12 óra, a Dunakanyarban élő leányoknak, asszonyoknak, kismamáknak, nagymamáknak 5 ezer forint földijeimnek járó kedvezményt adok. Szállás a tréninghez kapcsolodóan a szálláshely áraihoz képest kedvezően 5 ezer ft fő éj, egy-két-három ágyas szobában. A www.pillangos-haz.hu mutatja be a helyszínt, a szolgáltatásokat.
A tanfolyamról és a trénerről a http://pilleszarnyhatas.blogspot.hu/ oldalon találsz információkat. Kiemelném, hogy a tréning olyan diszkrét, én beszélek csak, mindenki ott füllel jobban amiben érintett, igy egyáltalán nem kellemetlen, ha barátokkal, rokonokkal, munkatársakkal összefogva érkezel. Aki már itt ébredne péntek reggel is érkezhet és van egy fakultatív napja az ezer éves városkában, avagy a Pillangós-ház szolgáltatásai közül is válogathat ( kineziológiai kezelés. reiki fej és egész test kezelés, rajzelemzés, Pilis gyógyhatású helyire turavezetés)
Szép Kártya esetén a programot 18% ÁFA terheli.
Kováts Ildikó K.I.IT.tréner
kineziológus
Reiki mester tanár
http://pilleszarnyhatas.blogspot.hu/


 Októberi hosszú hétvége Visegrádon a Pillangós-házban
2017. október 20- 23.


Az idén 10 éves Pillangós-ház két év szünet után idén 10 alkalommal kinyítja kapuját a régi és új vendégek elött. Az egyik lehetőség ebből az október 23.-hoz kapcsolodó hosszú hétvége 3 éj / 4 egész nap. A Pillangós-ház oldalon található lehetőségek szerint várjuk a kedves érdeklödőket. Szép Kártya elfogadással is. Levendulás nászutas szobánkban, számos extrával, és még 3-4 kétszemélyes, de 3 személyessé alakítható kuckóval, a honlapon részletezett adottságokkal, a Pilleszárnyhatás oldal (http://pilleszarnyhatas.blogspot.hu/) regenerálódást segítő szolgáltatásaíval is.


Egyéni igény szerint összeállított programok

A programok, tanfolyamok a meghírdetett időpontoktől függetlenül egyéni időpont egyeztetéssel kérhetőek csoportoknak, társaságoknak. A szolgáltatások oldalról kiegészíthetőek, egyéni igények szerinti  "csomagok" összeállíthatóak.  Hétközben. hétvégén, szállással vagy anélkül... http://pilleszarnyhatas.blogspot.hu/ oldalon találja segítő szolgálatainkat.

A ház szolgáltatásiból ajándék utalványok is kérhetőek, Szép Kártyával is rendezhetőek. Egyéni formátumban névreszolóan elkészítjük, nyomtatható formában elküldjük, és vagy postán feladjuk. Minták a képgalériában.